Όταν ο Τάκης έσωσε την τιμή του ΔΣ Πειραιά…

Του Δημήτρη Κατσικάρη

Με φόρα, ως συνήθως μιλούσε χθες ο εκπρόσωπος της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στο Δημοτικό Συμβούλιο Πειραιά… αναλύοντας το «Προσφυγικό» και τους κινδύνους που δημιουργεί.

Ως εδώ καλά -που λέει ο λόγος…
Ωστόσο, η ώρα περνούσε και ο ομιλητής μιλούσε ακατάπαυστα, αρχίζοντας να κάνει λόγοι για προδοσίες, προδότες, προδοτικά κόμματα, με ατάκες που, περιέργως… δεν ενοχλούσαν κανέναν μέσα στην αίθουσα –και ήταν παρόντες όλοι!
Κάπου εκεί και ενώ ο Πρόεδρος του σώματος… χαλαρά τον καλούσε… να συντομεύσει, ακούστηκε στεντόρεια η φωνή του Τάκη Αβραμίδη, ο οποίος εξανέστη και δικαίως, ζητώντας του να σταματήσει και από τον Πρόεδρο να μην επιτρέψει να ακούγονται όσα απίστευτα ακούγονταν!
Ειλικρινά, μπράβο στον Πρόεδρο του ΚΑΝΑΛΙΟΥ ΕΝΑ, Τάκη Αβραμίδη που με την παρέμβασή του έσωσε την τιμή των υπολοίπων εκεί.
Και, βέβαια, η απορία παραμένει: Πως κάποιοι από δω και από κει ανέχονται να λέγονται ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ στο Δημοτικό Συμβούλιο Πειραιά;

limani24.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ένας Έλληνας που τον έλεγαν Φερνάντο…

Γιώργος Νασμής… Η φράση «ευχαριστώ πάρα πολύ τους Ελληνες, πάντα στην καρδιά μου» του Σάντος και μάλιστα στη γλώσσα μας, συγκλόνισε την Ελλάδα. Ακόμα και εκείνους που πριν από δύο χρόνια έκαναν το παν για να τους αδειάσει τη γωνιά. Δεξιοτέχνες της κιβδηλείας τον αποκαλούσαν «μανάβη» και «καρπουζά του Εστορίλ».[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *