100 εκατ. από τη British American Tobacco στον Πειραιά

Του Σταύρου Μαλιχούδη

100 εκατομμύρια ευρώ, κατά τη διάρκεια της επόμενης τριετίας, πρόκειται να επενδύσει η British American Tobacco στην Ελλάδα, με κύριο άξονα των δράσεων του πολυεθνικού ομίλου τη δημιουργία ενός διεθνούς διαμετακομιστικού κέντρου στον Πειραιά.

Μιλώντας στο Κανάλι Ένα, ο διευθυντής εταιρικών σχέσεων της BritishAmericanTobaccoHellas, Στέφανος Διανέλλος, υπογράμμισε καταρχήν πως πρόκειται για ένα «φιλόδοξο επιχειρηματικό πλάνο με επενδύσεις, περιοδικές πρωτοβουλίες και κινήσεις σε όλους τους τομείς, της τάξης των 100 εκατομμυρίων ευρώ για τα επόμενα τρία χρόνια».

Ακόμη, σύντομα, με την λειτουργία του διεθνούς διαμετακομιστικού κέντρου, «μέσω του Πειραιά και δια μέσω της Ελλάδας θα μεταφέρονται προϊόντα από εργοστάσια της εταιρίας προς άλλες χώρες».

Ο κύριος Διανέλλος στάθηκε ακόμη στην«ουσιαστική συμβολή», που υπάρχει«στο κομμάτι του λιανεμπορίου και της αγροτικής παραγωγής», συπληρώνοντας πως «η εταιρία έχει διακριθεί αρκετές φορές για τα θέματα του εργασιακού περιβάλλοντος», ενώ πρόσθεσε πως υπάρχει ουσιαστική συμβολή και οικονομικά, μέσω φόρων, οι οποίοι για τα τελευταία χρόνια ανέρχονται στο ύψος των 3,2 δις ευρώ.

Τέλος, παράλληλα με τις επενδύσεις, η εταιρία δίνει σημαντική αξία στον άνθρωπο, έχοντας σχεδιάσει ένα σημαντικό πρόγραμμα για ανθρώπους που βρίσκονται σε δύσκολη οικονομική κατάσταση.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Βηρυτός: Τη βρήκα στις φλόγες… την άφησα να ελπίζει!

Αποστολή: Πέτρος Κασιμάτης… Τη Βηρυτό κάποτε τη βρήκα βομβαρδισμένη. Μετά όμως τη βρήκα απαστράπτουσα, φλογερή κι ενδιαφέρουσα. Σαν μια σπουδαία γυναίκα. Με τις εναλλαγές της. Τα λικνίσματα της. Το πάθος. Το μεσογειακό ταπεραμέντο… Εκεί στους λόφους. Πάνω από τους γλυκούς γκρεμούς. Στα όρη της Βίβλου. Στις ακτές της ζωής μας. Αυτή[…]

Περισσότερα »

Διάσωση 77 μεταναστών βορειοανατολικά της Μυκόνου

Στον εντοπισμό και τη διάσωση 77 μεταναστών, προχώρησαν οι αρμόδιες λιμενικές αρχές στη θαλάσσια περιοχή «Τηγάνι» βορειοανατολικά της Μυκόνου. Πρόκειται για 53 άνδρες, 12 γυναίκες και 12 ανηλίκους οι οποίοι μεταφέρθηκαν με ασφάλεια στο λιμάνι της Μυκόνου και κατόπιν συνελήφθησαν καθώς στερούνταν νόμιμων ταξιδιωτικών εγγράφων. Προανάκριση διενεργείται από τη Λιμενική[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *