100 εκατ. από τη British American Tobacco στον Πειραιά

Του Σταύρου Μαλιχούδη

100 εκατομμύρια ευρώ, κατά τη διάρκεια της επόμενης τριετίας, πρόκειται να επενδύσει η British American Tobacco στην Ελλάδα, με κύριο άξονα των δράσεων του πολυεθνικού ομίλου τη δημιουργία ενός διεθνούς διαμετακομιστικού κέντρου στον Πειραιά.

Μιλώντας στο Κανάλι Ένα, ο διευθυντής εταιρικών σχέσεων της BritishAmericanTobaccoHellas, Στέφανος Διανέλλος, υπογράμμισε καταρχήν πως πρόκειται για ένα «φιλόδοξο επιχειρηματικό πλάνο με επενδύσεις, περιοδικές πρωτοβουλίες και κινήσεις σε όλους τους τομείς, της τάξης των 100 εκατομμυρίων ευρώ για τα επόμενα τρία χρόνια».

Ακόμη, σύντομα, με την λειτουργία του διεθνούς διαμετακομιστικού κέντρου, «μέσω του Πειραιά και δια μέσω της Ελλάδας θα μεταφέρονται προϊόντα από εργοστάσια της εταιρίας προς άλλες χώρες».

Ο κύριος Διανέλλος στάθηκε ακόμη στην«ουσιαστική συμβολή», που υπάρχει«στο κομμάτι του λιανεμπορίου και της αγροτικής παραγωγής», συπληρώνοντας πως «η εταιρία έχει διακριθεί αρκετές φορές για τα θέματα του εργασιακού περιβάλλοντος», ενώ πρόσθεσε πως υπάρχει ουσιαστική συμβολή και οικονομικά, μέσω φόρων, οι οποίοι για τα τελευταία χρόνια ανέρχονται στο ύψος των 3,2 δις ευρώ.

Τέλος, παράλληλα με τις επενδύσεις, η εταιρία δίνει σημαντική αξία στον άνθρωπο, έχοντας σχεδιάσει ένα σημαντικό πρόγραμμα για ανθρώπους που βρίσκονται σε δύσκολη οικονομική κατάσταση.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Eξαρθρώθηκε σπείρα που… έβγαζε μετανάστες από τη χώρα

Της Δέσποινας Φίκαρη… Κύκλωμα παράνομης διακίνησης μεταναστών εξάρθρωσαν οι αρχές στη Θεσσαλονίκη.  Συνελήφθησαν δύο μέλη της εγκληματικής οργάνωσης, ενώ σχηματίστηκε και δικογραφία σε βάρος άλλων 5 που φέρεται να  εμπλέκονται στην υπόθεση. Το πρωτότυπο στην υπόθεση αυτή, είναι ότι οι μετανάστες δεν επιχειρούσαν να εισέλθουν στη χώρα μας, αλλά να[…]

Περισσότερα »

Πρώτα οι επικουρικές… μετά η πληρωμή της Εφορίας

Λύση στο πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί με τη μετακίνηση της ημερομηνίας καταβολής των επικουρικών συντάξεων σε συνταξιούχους που έχουν και φορολογικές υποχρεώσεις, δίνεται με σχετική υπουργική απόφαση, η οποία υπογράφηκε από τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών, Τρ. Αλεξιάδη, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομικών. Γι’ αυτούς τους φορολογούμενους, η ημερομηνία πληρωμής[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *