120 δόσεις: Άνοιξε η ηλεκτρονική πλατφόρμα για ένταξη στην βελτιωμένη ρύθμιση

Άνοιξε η ηλεκτρονική πλατφόρμα για την υποβολή των αιτήσεων των οφειλετών προκειμένου να ενταχθούν στη νέα βελτιωμένη ρύθμιση για τις 120 δόσεις. Οι οφειλέτες μπορούν να επισκεφθούν το λογαριασμό τους στο Taxisnet με τη χρήση των προσωπικών κωδικών πρόσβασής τους και στη συνέχεια πατώντας την επιλογή που αφορά στις ρυθμίσεις οφειλών να μπουν στην πλατφόρμα ακολουθώντας τη διαδικασία.

Σημειώνεται ότι η νέα ρύθμιση προβλέπει εκτός των άλλων μείωση τη ελάχιστης οφειλής στα 20 ευρώ από 30 ευρώ που προέβλεπε η προηγούμενη, μείωση του επιτοκίου στο 3% από 5% στην προηγούμενη καθώς και έως 120 δόσεις για τις επιχειρήσεις που έχουν βασική οφειλή ως 1 εκατ ευρώ.

Από την ερχόμενη εβδομάδα, αιτήσεις για την υπαγωγή στη νέα ρύθμιση των 120 δόσεων θα μπορούν να υποβάλουν και όσοι είχαν ήδη ενταχθεί στην παλαιά ρύθμιση των 120 δόσεων.

 

ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

 Νέο επεισόδιο στη σύγκρουση υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας (ΥΕΝ) και ΤΑΙΠΕΔ λόγω της αποκρατικοποίησης του Οργανισμού Λιμένος Πειραιώς, την οποία ο υπουργός κ. Δρίτσας αρνείται ακόμη να αποδεχθεί παρά την ανακήρυξη της Cosco ως προτιμητέου επενδυτή. Αφορμή για τη νέα κόντρα αποτέλεσαν οι προχθεσινές δηλώσεις του κ. Δρίτσα, ο οποίος, μιλώντας[…]

Περισσότερα »

Εμμονή του ΔΝΤ με την «ευέλικτη» εργασία

Επιμένει στη σκληρή γραμμή για τα εργασιακά και τις ομαδικές απολύσεις το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, που θεωρεί μονόδρομο την περαιτέρω ελαστικοποίηση της αγοράς εργασίας. Σε έκθεση του για την Ευρωζώνη που δημοσιοποίησε σήμερα προτείνει εκτεταμένες παρεμβάσεις στην αγορά εργασίας με σκοπό τη διατήρηση και τη διεύρυνση της «ευελιξίας», την ενθάρρυνση του ανταγωνισμού στον τομέα των[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *