Δ. Κατσικάρης: “Οι ενεργοί πολίτες ψηφίζουν για την σταθερότητα”

Στη Σαλαμίνα μίλησαν ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής Γιάννης Σγουρός και ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Νήσων Δημήτρης Κατσικάρης, σε προεκλογική συγκέντρωση. Οι Σαλαμίνιοι, συνομίλησαν με τον Γιάννη Σγουρό για τα προβλήματα των νησιών της Αττικής αλλά και τις λύσεις που έχουν δοθεί μέσα από τα 112 έργα που έγιναν και συνεχίζονται από την Περιφέρεια, συνολικού προϋπολογισμού 185 εκατομμυρίων Ευρώ.

Ο Γιάννης Σγουρός, αναφερόμενος σε ανθυποψηφίους του ο κ. Σγουρός μεταξύ άλλων τόνισε: «Εμείς ότι λέμε το εννοούμε, ενώ άλλοι υποκρίνονται. Άλλα λένε το πρωί άλλα λένε και άλλα κάνουν το βράδυ. Οι μάσκες όμως πέφτουν και τα ψέματα αποκαλύπτονται».

Ο κ. Σγουρός στην ομιλία του τόνισε, μεταξύ άλλων: «Την περίοδο που πέρασε, με μεθοδική, σταθερή και συνεχή προσπάθεια προωθήσαμε και ολοκληρώσαμε έργα, προγράμματα και δράσεις σε όλους τους Δήμους της Αττικής, που όλοι τα βλέπουν, τα αναγνωρίζουν και τα αξιολογούν θετικά. Για να αφήσουμε πίσω μας την κρίση που τραυμάτισε και την Αττική, δεν αρκούν οι μαγικές λύσεις που υπόσχονται οι ‘ταχυδακτυλουργοί της ανάπτυξης’. Πρέπει να δουλέψουμε με πρόγραμμα, διαφάνεια και μεθοδικότητα. Γιατί μόνο με έργο θα πάμε μπροστά. Εμείς δουλέψαμε και θα δουλέψουμε για τους πολίτες και δεν τους δουλέψαμε. Έχουμε χρέος σε αυτή τη δύσκολη και πρωτόγνωρη συγκυρία να ξεπεράσουμε ή να παραμερίσουμε τις διαφορές μας, να συνεργαστούμε και να δράσουμε μαζί για το κοινό καλό. Με μόνο κίνητρο και οδηγό το γνήσιο ενδιαφέρον μας. Πέρα από κομματικές γραμμές, κομματικές εντολές και πολιτικά σχέδια».

Από την πλευρά του, ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Νήσων Δημήτρης Κατσικάρης υπογράμμισε: «Η Σαλαμίνα, το ιστορικό αυτό νησί που σφράγισε την ιστορία του Ελληνικού Πολιτισμού πριν 2.500 χρόνια, ψηφίζει Γιάννη Σγουρό, γιατί οι ενεργοί και σκεπτόμενοι πολίτες, ψηφίζουν για την σταθερότητα, για την πραγματική Ανάπτυξη, για ένα καλύτερο αύριο για τα παιδιά μας. Γιατί γνωρίζουν καλά, ποιος δούλεψε για αυτούς… και ποιος τους «δούλεψε», ποιος έκανε ότι είπε, ποιος πραγματικά ήτανε δίπλα τους, ποιος έκανε έργο και δεν έμεινε στις λόγια και τις θεωρίες, ποιος στήριξε τη Σαλαμίνα χωρίς τυμπανοκρουσίες και ψεύτικα συνθήματα.

Είμαι πραγματικά υπερήφανος που αυτά τα τριάμισι χρόνια βρέθηκα δίπλα στο Γιάννη Σγουρό, προσπαθώντας με όλες μου τις δυνάμεις, ειλικρινά, να στηρίξω αυτή την Πορεία. Και είμαι και τώρα μαζί του, γιατί πιστεύω σε αυτόν, όχι για κάποιον άλλο λόγο, αλλά, γιατί είναι αποτελεσματικός, ειλικρινής, αγωνιστής και γνώστης των προβλημάτων. Γιατί είναι ένας από εμάς. Γιατί απέδειξε ότι μπορεί να πάει την Αττική μπροστά, με την αλήθεια των έργων του, με ομαδικό πνεύμα, γιατί μπορούμε μαζί του να σας κοιτάζουμε κατάματα”.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«Ημέρες Θάλασσας 2017» αναλυτικά το πρόγραμμα των εκδηλώσεων

Οι «Ημέρες Θάλασσας 2017» που ξεκινούν στις 24 Μαΐου, διοργανώνονται για τρίτη συνεχόμενη χρονιά από τον Δήμο Πειραιά σε συνεργασία με φορείς και συλλόγους της πόλης. Στο σχεδιασμό των εκδηλώσεων περιλαμβάνονται περισσότερες από 50 εκδηλώσεις με επίκεντρο τη θάλασσα, τον αθλητισμό, τον πολιτισμό, τη ναυτιλία, την ψυχαγωγία, την εκπαίδευση και[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *