Το Επιμορφωτικό Πρόγραμμα της HELMEPA για το 2017

Ξεκίνησε το νέο Εθελοντικό Επιμορφωτικό Πρόγραμμα της HELMEPA  με το 2ήμερο πιστοποιημένο από την Κυπριακή Ναυτιλιακή Αρχή σεμινάριο “Marine Environmental Awareness”.

Το Πρόγραμμα περιλαμβάνει συνολικά 24 σεμινάρια χωρισμένα στις παρακάτω πέντε κατηγορίες, από τις οποίες οι πρώτες τέσσερις περιλαμβάνουν 5 διήμερα σεμινάρια και η πέμπτη 4 μονοήμερα.

–  Α. Βέλτιστες Πρακτικές για την Εφαρμογή της MARPOL 
–  Β. Σύγχρονες Προκλήσεις για τη Ναυτιλία και Νέοι Κανονισμοί
–  Γ. Ανθρώπινος Παράγοντας και Λειτουργική Ασφάλεια στο Πλοίο
–  Δ. Marine Environmental Awareness 

–  Ε. Σύγχρονη Ναυτική Μετεωρολογία

Oι Εισηγητές των σεμιναρίων είναι ειδικευμένα στελέχη 12 Εταιρειών και Οργανισμών Μελών, ακαδημαϊκοί του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, Αξιωματικοί ΛΣ, ανεξάρτητοι επιστημονικοί συνεργάτες καθώς και το επιστημονικό προσωπικό της HELMEPA.

Η HELMEPA ευχαριστεί θερμά όσους ενεργά συμβάλλουν στην επιτυχή υλοποίηση του Προγράμματος, τα Μέλη της Εκπαιδευτικής Επιτροπής της για τις υποδείξεις τους στην κατάρτιση των θεμάτων και εκείνους που θα παρακολουθήσουν τα σεμινάρια.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Διαψεύδει ο YΠΟΙΚ πως είπε για συμφωνία σε 24 ώρες

Διαψεύδει ο Γιάνης Βαρουφάκης ότι δήλωσε στο αμερικανικό δίκτυο CNBC πως μπορεί να πετύχει συμφωνία σε 24 ώρες εάν επικρατήσει το ΌΧΙ στο δημοψήφισμα.«Σε 24 ώρες θα μπορούσε να υπάρξει συμφωνία’ είπα», δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών μέσω Twitter, κατηγορώντας τα «τοξικά ΜΜΕ». Bio Latest Posts thpapan Latest posts by thpapan[…]

Περισσότερα »

Moody’s: Ανοιξε παράθυρο για ρύθμιση χρέους και QE

Η Ελλάδα και οι πιστωτές έφτασαν σε μια συμφωνία στα μέτρα δημοσιονομικής πολιτικής και μεταρρυθμίσεων που καθυστέρησε για καιρό και το βασικό θετικό στοιχείο αυτής της εξέλιξης είναι ότι θα οδηγήσει ενδεχομένως σε περαιτέρω μέτρα ελάφρυνσης του ελληνικού χρέους από τους επίσημους πιστωτές, κάτι που θα καταστήσει το χρέος περισσότερο[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *