Εγκαίνια της Έκθεσης του Ιστορικού Αρχείου του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιώς

Το Εμπορικό & Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πειραιώς και ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς με τη συμβολή της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας πραγματοποιηούν τα Εγκαίνια της Έκθεσης του Ιστορικού Αρχείου του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιώς  τη Δευτέρα 13 Μαρτίου και ώρα 5.00 μ.μ. στο ΕΒΕΠ.

Θα ακολουθήσει η παρουσίαση του Λευκώματος με τίτλο «Η ιστορία του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιώς: μια πρώτη ανάγνωση», που επιμελήθηκε η επιστημονική ομάδα του ΙΝΕΜΥ- ΕΣΕΕ στην αίθουσα «ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΣΙΜΑΤΗΣ» του Εμπορικού & Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιώς (Λουδοβίκου 1, Πλατεία Οδησσού, 2ος όροφος).

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης, θα απονεμηθούν τιμητικές διακρίσεις σε διακεκριμένες προσωπικότητες από το χώρο του πειραϊκού εμπορίου, καθώς επίσης τα βραβεία, οι έπαινοι και τα αναμνηστικά διπλώματα των διακριθέντων και των συμμετεχόντων στον διαγωνισμό φωτογραφίας με θέμα «Μια ματιά στην Αγορά του Πειραιά».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Έκθεση Μικροναυπηγικής στη Δημοτική Πινακοθήκη Πειραιά 25/5/15

Στο πλαίσιο του εορτασμού της «Ευρωπαϊκής  Ημέρας Θάλασσας 2015», στον Πειραιά, πραγματοποιήθηκαν, από τον Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού Θοδωρή Δρίτσα τα εγκαίνια της έκθεσης Μικροναυπηγικής του ναυπηγού κ. Σπύρου Στρομπούλα, στη Δημοτική Πινακοθήκη Πειραιά. Η έκθεση περιλαμβάνει ιστορικά και εμπορικά πλοία της περιόδου 1900 – 1960 σε[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *