Δημαιρεσίες του Δήμου Πειραιά

Με σχεδόν απόλυτη πλειοψηφία αφού επί 45 εγκύρων ψηφοδελτίων υπέρ του ήταν τα 40, επανεξελέγει πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Πειραιά ο Γιώργος Δαβάκης. Αντιπρόεδρος εξελέγει η Πασχαλίνα Καλαγιά που προτάθηκε από τη μείζονα μειοψηφία σύμφωνα με τον νόμο, με 30 ψήφους υπέρ, 12 λευκά και 3 άκυρα, γραμματέας ο Νίκος Αγγελόπουλος από το συνδυασμό Το Λιμάνι της Αγωνίας με 30 ψήφους υπέρ, 13 λευκά και 2 άκυρα.

Στην Οικονομική Επιτροπή εξελέγησαν οι Σταυρούλα Αντωνάκου, Αλέξανδρος Αργουδέλης, Ανδρέας Βεντούρης, Γιώργος Βοϊδονικόλας, Χαραλαμπία Ζηλάκου, Παναγιώτης Καλογερόγιαννης, Νίκος Καρβουνάς, Τάσος Κάρλες, Σταυρούλα Μελά και Ηλίας Σαλπέας.

Για την Επιτροπή Ποιότητα Ζωής εξελέγησαν οι Πόπη Αστεριάδη, Ανδρέας Βεντούρης, Χαραλαμπία Ζηλάκου, Νίκος Καλαμακιώτης, Γιάννης Μαστρονικόλας, Παναγιώτης Ρέππας, Ηλίας Σαλπέας, Χρήστος Σδρένιας, Μαρία, Σταθάκη, Κυριάκος Σιγαλάκος.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Γεύματα αγάπης στους απόρους που φιλοξενούνται στο Χώρο Φιλοξενίας Αστέγων Πειραιά

Γεύματα αγάπης στους άπορους συνανθρώπους μας, που φιλοξενούνται στον Χώρο Φιλοξενίας Αστέγων Πειραιά, προσέφερε η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Πειραιά τις γιορτινές ημέρες των Χριστουγέννων, της Πρωτοχρονιάς και των Θεοφανείων. Τα γεύματα πραγματοποιήθηκαν από μέρος των εσόδων του Bazaar βιβλίου φιλανθρωπικού χαρακτήρα «Ένα βιβλίο για καλό σκοπό»,  που διοργάνωσε η εφημερίδα[…]

Περισσότερα »

Υποψήφιος για τον δήμο Πειραιά ο Βασίλης Κορκίδης

Την υποψηφιότητά του για τον Δήμο Πειραιά, αναμένεται να ανακοινώσει σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο πρόεδρος του ΕΒΕΠ (Εμπορικό & Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πειραιώς) Βασίλης Κορκίδης, τη Δευτέρα 12 Νοεμβρίου. Ο κ. Κορκίδης σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες φέρεται να θέτει υποψηφιότητα για τον δήμο Πειραιά, με τη στήριξη της[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *