Με εξαιρετική επιτυχία η φιλανθρωπική εκδήλωση της “Κοινωνικής”

Πλήθος κόσμου παρευρέθηκε το Σαββάτο, στη φιλανθρωπική εκδήλωση της εφημερίδας “Κοινωνική”, που πραγματοποιήθηκε με τη στήριξη του Δ. Πειραιά και στην οποία συγκεντρώθηκαν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για τα παιδιά της «ΚΙΒΩΤΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ».

Η Πρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δ. Πειραιά Σταυρούλα Αντωνάκου, δήλωσε: «Από την πρώτη στιγμή που ήρθαν σε επικοινωνία μαζί μου οι άνθρωποι της «Κοινωνικής», θέλαμε να στηρίξουμε πάρα πολύ αυτήν την προσπάθεια γιατί το έργο που επιτελεί η «ΚΙΒΩΤΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ» είναι πάρα πολύ σημαντικό. Θέλω να ευχαριστήσω τους δημότες του Πειραιά γιατί καταφέραμε και συγκεντρώσαμε μέσα σε δέκα ημέρες σχεδόν ένα φορτηγό πράγματα στα πέντε δημοτικά γυμναστήρια και στο κολυμβητήριο. Είμαι πολύ χαρούμενη γι αυτό και γίνομαι λίγο πιο υπερήφανη που είμαι Πειραιώτισσα. Όλοι από το υστέρημά τους ήρθαν και έφεραν ό,τι μπορούσαν. Μάλιστα, σε ελάχιστο χρονικό διάστημα είναι η δεύτερη δράση που συμμετέχουμε σαν Ο.Π.Α.Ν. και η συμμετοχή του κόσμου ήταν καταπληκτική. Μπράβο για την προσπάθεια, μπράβο στην «Κοινωνική» και εννοείται ένα τεράστιο μπράβο στη βοήθεια του κόσμου».

Ο εκδότης της εφημερίδας «Κοινωνική» κ. Απόστολος Καραμπερόπουλος, σημείωσε: «Σας ευχαριστώ όλους για την σημερινή σας παρουσία στην εκδήλωσή μας. Μια εκδήλωση που αναδεικνύει το διαφορετικό ρόλο των ΜΜΕ. Εκείνον της ενεργής προσφοράς προς την κοινωνία. Ξεφεύγοντας από τα στερεότυπα της παθητικής ενημέρωσης, επιλέξαμε να γίνουμε ο «συνδετικός κρίκος» ανάμεσα σε εκείνους που έχουν ανάγκη και όσους επιθυμούν να προσφέρουν. Αλληλεγγύη στην πράξη. Είναι, πιστεύω, ο μόνος δρόμος για να μπορέσουμε να κάνουμε την «υπέρβαση», σε όσα με πόνο αντικρίζουμε γύρω μας καθημερινά. Το όνομα της εφημερίδας μας, μας έδειξε το δρόμο. Η «Κοινωνική» σε κοινωνική προσφορά. Μέσα από τις σελίδες μας και το ρεπορτάζ μας, ήρθαμε κοντά με την «ΚΙΒΩΤΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ». Είδαμε το πραγματικά υπέροχο έργο που γίνεται εκεί. Αποφασίσαμε να κάνουμε πράξη αυτό το στίχο που λέει… «Υπερασπίσου το παιδί γιατί αν γλιτώσει το παιδί υπάρχει ελπίδα».

Ο εκπρόσωπος της «ΚΙΒΩΤΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ» Απόστολος Μακρής, επεσήμανε: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω πάρα πολύ εκ μέρους του πατρός Αντωνίου και τον Πειραϊκό Σύνδεσμο και την εφημερίδα «Κοινωνική» για τις δράσεις που εδώ και δύο μήνες δουλεύουν για να ενισχύσουν το πολυποίκιλο έργο του πατρός Αντωνίου και της «ΚΙΒΩΤΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ». Θα ήθελα να μεταφέρω τη συγγνώμη του πατρός Αντωνίου διότι λόγω πένθους δεν μπορούσε να παρευρεθεί εδώ, σήμερα. Να σας ευχαριστήσουμε για την πολύ όμορφη εκδήλωση που ετοιμάσατε καθώς επίσης και όλους τους φορείς, τους συλλόγους, αλλά και τον καθένα προσωπικά που συνέβαλε και γι αυτήν εδώ τη γιορτή, αλλά και για την ενίσχυση της «ΚΙΒΩΤΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ». Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, τα παιδιά της «ΚΙΒΩΤΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ», διασκέδασαν με ένα υπέροχο πάρτι με τον κλόουν Τοτό Τοτόπουλο, τον ταχυδακτυλουργό Oscar και με πολύ τραγούδι από την Μικαέλα Δαρμάνη. Στην εκδήλωση από τον Δήμο Πειραιά παρευρέθηκαν: η Πρόεδρος της ΚΟ.Δ.Ε.Π. κα Κορίνα Λαουλάκου και η Δημοτική Σύμβουλος κα Μελίνα Φύκια. Η εκδήλωση με θέμα: «Στηρίζουμε τα παιδιά κάθε μέρα του χρόνου», πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Πειραϊκού Συνδέσμου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Γιάννης Σγουρός :Η αναγέννηση της Περιφέρειας Αττικής ξεκινά από τον Πειραιά

Το μήνυμα ότι η αναγέννηση της Περιφέρειας Αττικής ξεκινά από τον Πειραιά έστειλε κατά την χθεσινή εκδήλωση της κοπής της πίτας της παράταξής του στο μεγάλο λιμάνι ο Γιάννης Σγουρός. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο κτίριο του ΕΒΕΠ παρουσία πλήθους κόσμου,εκπροσώπων παραγωγικών φορέων της πόλης όπως οι πρόεδροι του Εμπορικού και[…]

Περισσότερα »

Τον Δήμαρχο Πειραιά Γιάννη Μώραλη τίμησε η οργάνωση ΑΧΕΠΑ Πειραιά

Τον Δήμαρχο Πειραιά Γιάννη Μώραλη, τίμησε η οργάνωση ΑΧΕΠΑ Πειραιά (CHAPTER Θεμιστοκλής), στην εκδήλωση της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας, που πραγματοποιήθηκε στο φουαγιέ του Δημοτικού Θεάτρου.

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *