Με εξαιρετική επιτυχία η φιλανθρωπική εκδήλωση της “Κοινωνικής”

Πλήθος κόσμου παρευρέθηκε το Σαββάτο, στη φιλανθρωπική εκδήλωση της εφημερίδας “Κοινωνική”, που πραγματοποιήθηκε με τη στήριξη του Δ. Πειραιά και στην οποία συγκεντρώθηκαν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για τα παιδιά της «ΚΙΒΩΤΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ».

Η Πρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δ. Πειραιά Σταυρούλα Αντωνάκου, δήλωσε: «Από την πρώτη στιγμή που ήρθαν σε επικοινωνία μαζί μου οι άνθρωποι της «Κοινωνικής», θέλαμε να στηρίξουμε πάρα πολύ αυτήν την προσπάθεια γιατί το έργο που επιτελεί η «ΚΙΒΩΤΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ» είναι πάρα πολύ σημαντικό. Θέλω να ευχαριστήσω τους δημότες του Πειραιά γιατί καταφέραμε και συγκεντρώσαμε μέσα σε δέκα ημέρες σχεδόν ένα φορτηγό πράγματα στα πέντε δημοτικά γυμναστήρια και στο κολυμβητήριο. Είμαι πολύ χαρούμενη γι αυτό και γίνομαι λίγο πιο υπερήφανη που είμαι Πειραιώτισσα. Όλοι από το υστέρημά τους ήρθαν και έφεραν ό,τι μπορούσαν. Μάλιστα, σε ελάχιστο χρονικό διάστημα είναι η δεύτερη δράση που συμμετέχουμε σαν Ο.Π.Α.Ν. και η συμμετοχή του κόσμου ήταν καταπληκτική. Μπράβο για την προσπάθεια, μπράβο στην «Κοινωνική» και εννοείται ένα τεράστιο μπράβο στη βοήθεια του κόσμου».

Ο εκδότης της εφημερίδας «Κοινωνική» κ. Απόστολος Καραμπερόπουλος, σημείωσε: «Σας ευχαριστώ όλους για την σημερινή σας παρουσία στην εκδήλωσή μας. Μια εκδήλωση που αναδεικνύει το διαφορετικό ρόλο των ΜΜΕ. Εκείνον της ενεργής προσφοράς προς την κοινωνία. Ξεφεύγοντας από τα στερεότυπα της παθητικής ενημέρωσης, επιλέξαμε να γίνουμε ο «συνδετικός κρίκος» ανάμεσα σε εκείνους που έχουν ανάγκη και όσους επιθυμούν να προσφέρουν. Αλληλεγγύη στην πράξη. Είναι, πιστεύω, ο μόνος δρόμος για να μπορέσουμε να κάνουμε την «υπέρβαση», σε όσα με πόνο αντικρίζουμε γύρω μας καθημερινά. Το όνομα της εφημερίδας μας, μας έδειξε το δρόμο. Η «Κοινωνική» σε κοινωνική προσφορά. Μέσα από τις σελίδες μας και το ρεπορτάζ μας, ήρθαμε κοντά με την «ΚΙΒΩΤΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ». Είδαμε το πραγματικά υπέροχο έργο που γίνεται εκεί. Αποφασίσαμε να κάνουμε πράξη αυτό το στίχο που λέει… «Υπερασπίσου το παιδί γιατί αν γλιτώσει το παιδί υπάρχει ελπίδα».

Ο εκπρόσωπος της «ΚΙΒΩΤΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ» Απόστολος Μακρής, επεσήμανε: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω πάρα πολύ εκ μέρους του πατρός Αντωνίου και τον Πειραϊκό Σύνδεσμο και την εφημερίδα «Κοινωνική» για τις δράσεις που εδώ και δύο μήνες δουλεύουν για να ενισχύσουν το πολυποίκιλο έργο του πατρός Αντωνίου και της «ΚΙΒΩΤΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ». Θα ήθελα να μεταφέρω τη συγγνώμη του πατρός Αντωνίου διότι λόγω πένθους δεν μπορούσε να παρευρεθεί εδώ, σήμερα. Να σας ευχαριστήσουμε για την πολύ όμορφη εκδήλωση που ετοιμάσατε καθώς επίσης και όλους τους φορείς, τους συλλόγους, αλλά και τον καθένα προσωπικά που συνέβαλε και γι αυτήν εδώ τη γιορτή, αλλά και για την ενίσχυση της «ΚΙΒΩΤΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ». Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, τα παιδιά της «ΚΙΒΩΤΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ», διασκέδασαν με ένα υπέροχο πάρτι με τον κλόουν Τοτό Τοτόπουλο, τον ταχυδακτυλουργό Oscar και με πολύ τραγούδι από την Μικαέλα Δαρμάνη. Στην εκδήλωση από τον Δήμο Πειραιά παρευρέθηκαν: η Πρόεδρος της ΚΟ.Δ.Ε.Π. κα Κορίνα Λαουλάκου και η Δημοτική Σύμβουλος κα Μελίνα Φύκια. Η εκδήλωση με θέμα: «Στηρίζουμε τα παιδιά κάθε μέρα του χρόνου», πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Πειραϊκού Συνδέσμου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θ. Διαβολάκης: Συνάντηση με τους μικροπωλητές στην Κυριακάτικη Αγορά

Το χώρο του Παζαριού επισκέφτηκε ο υποψήφιος Δήμαρχος Πειραιά με το Συνδυασμό “Ανταρσία στο Λιμάνι” Θανάσης Διαβολάκης ο οποίος συνομίλησε με τους μικροπωλητές ανταλλάσοντας απόψεις με τους ίδιους και τους εκπροσώπους τους για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν αλλά και συνολικά για τα ζητήματα του υπαίθριου εμπορίου. Ο κ. Διαβολάκης σημείωσε αμέσως[…]

Περισσότερα »

Αλλάζει την Κυριακή ο κυκλοφοριακός χάρτης του Πειραιά

Αλλάζει την Κυριακή ο κυκλοφοριακός χάρτης στον Πειραιά,  εν όψει της έλευσης του τραμ στις αρχές του 2016 και του μετρό το 2017. Οι κυκλοφοριακές αλλαγές, που αναμένεται να έχουν ολοκληρωθεί έως τις 16 Μαρτίου του τρέχοντος έτους  και χρηματοδοτούνται από την Αττικό Μετρό, θα περιλαμβάνουν μονοδρομήσεις βασικών δρόμων, νέες[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *