Για συκοφάντηση και στοχοποίησή του κάνει λόγο ο Γ. Παπαντωνίου

Για συκοφάντηση και σκόπιμη στοχοποίησή του, που εξυπηρετεί την «κάλυψη του αδιέξοδου της πολιτικής της» και παράλληλα επιτίθεται «στο ΠΑΣΟΚ και τη Δημοκρατική Συμπαράταξη, που βρίσκονται σε τροχιά ανάκαμψης», κατηγορεί την κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό ο Γιάννος Παπαντωνίου σε δήλωσή του με αφορμή την σημερινή παρέμβαση του Αλέξη Τσίπρα στη Βουλή.

«Επί 14 χρόνια όλες οι συμβάσεις του υπουργείου Άμυνας έχουν υποστεί εξονυχιστικό έλεγχο από διοικητικές και δικαστικές αρχές, χωρίς να έχει βρεθεί καμία απολύτως ένδειξη -ή υποψία ένδειξης- παράνομων ή παράτυπων ενεργειών ή παραλείψεών μου», αναφέρει ο Γιάννος Παπαντωνίου, προσθέτοντας ότι «αναφορές του τύπου “μόνο ο τάδε τα έκανε;” εκχυδαΐζουν τον δημόσιο διάλογο και απαξιώνουν τη λειτουργία της προτεινόμενης κοινοβουλευτικής επιτροπής».

Ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας υποστηρίζει ότι δεν προκύπτουν στοιχεία «από τις δικαστικές αρχές που έχουν πραγματοποιήσει τις 14ετείς έρευνες».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η «πρώτη» της νέας Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ

Η πορεία της διαπραγμάτευσης, καθώς και το ζήτημα της αδειοδότησης των τηλεοπτικών σταθμών, με την επικείμενη απόφαση του ΣτΕ, ήταν τα θέματα στην ατζέντα της πρώτης συνεδρίασης της νέας Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ όπως προέκυψε μετά το πρόσφατο συνέδριο και τη συνεδρίαση της ΚΕ την Κυριακή. Σύμφωνα με πηγές στην[…]

Περισσότερα »

Υποψιαζόμαστε πρόωρες εκλογές την άνοιξη του 2018…

Τις υποψίες της για «πρόωρες εκλογές την άνοιξη του 2018», εκφράζει σε ανακοίνωσή της η Ένωση Κεντρώων, εξηγώντας ότι «ενώ η μαύρη τρύπα για το 2018 είναι σίγουρη» εξαγγέλλονται ο «μποναμάς» και οι παροχές στους αγρότες. Κατόπιν αυτών, η Ένωση Κεντρώων διερωτάται: «Μια χώρα που βρίσκεται σε αβεβαιότητα μπορεί να[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *