Τι σημαίνει να έχεις τον Ερμή στο ζώδιό σου;

Γράφει η Μαΐρα

Κριό: είναι εύστροφος, έξυπνος και παρατηρητικός.  Παρασύρεται σε υπερβολές, είναι ενθουσιώδες και ευερέθιστος.  Είναι το πιο έξυπνο άτομο στην οικογένεια.  Θα κάνει πολλά, αλλά σύντομα ταξίδια.

Ταύρο: αργεί να αποφασίσει, αλλά είναι σταθερό στις αποφάσεις του.  Έχει μεγάλη υπομονή και επιμονή σε θέματα μελέτης.  Αποκτά πολλά χρήματα από το επάγγελμα του.  Αν προσβληθεί συμπεριφέρεται με θυμό.

Δίδυμο: ασχολείτε με πολλά θέματα ταυτόχρονα ή πηγαίνει από την μία ασχολία στην άλλη, αφήνοντας μισοτελειωμένες υποθέσεις.  Ταξιδεύει πολύ.

Καρκίνος: είναι συγκαταβατικός, ήσυχος και κοινωνικός χαρακτήρας.  Έχει ανεπτυγμένη την έκτη αίσθηση και του αρέσει να ασχολείται με τον αποκρυφισμό.  Κάνει εύκολα φιλίες.  Εργάζεται καλύτερα μέσα σε μια ομάδα.

Λέοντα: είναι καλόκαρδος, θετικός, συγκαταβατικός αλλά και φιλήδονος.  Αφιερώνει υπερβολικό χρόνο σε φιλοσοφικές συζητήσεις, παραμελώντας κθημερινές υποχρεώσεις.  Συνεργάτες ή ανώτεροι ίσως τον προσβάλλουν ή τον συκοφαντήσουν.

Παρθένο: Έχει πρακτικό και οξυδερκή μυαλό.  Η επιτυχία έρχεται με ήσυχο και ήρεμο τρόπο.  Έχει την ικανότητα να ασχολείται με πολλά θέματα ταυτόχρονα.

Ζυγός: συνεργασία με άτομα, είτε από ανάγκη, είτε από θέληση για να πετύχει υλική άνεση στην ζωή του.  Παντρεύεται λόγω διανοητικής συντροφικότητας και όχι συναισθηματικής.  Είναι κοινωνικό, ευγενικό και διαισθητικό άτομο.

Σκορπιός: είναι ζωηρός, δραστήριος, πεισματάρης και ενθουσιώδης,  δεν παρασύρεται εύκολα.  Ακολουθεί μια διαδοχή σκέψεων, βλέποντας κάτω από την επιφάνεια των καταστάσεων, ανακαλύπτοντας τα αίτια.  Του αρέσει η έρευνά, το μυστήριο και ο αποκρυφισμός.

Τοξότης: είναι δίκαιος, ειλικρινής και γενναιόδωρος.  Είναι πολύ δραστήριος, νοητικά και σωματικά.  Ασχολείται με πολλά πράγματα ταυτόχρονα και στην συζήτηση, περνάει από το ένα θέμα στο άλλο.

Αιγόκερως: είναι διπλωμάτης, προσεκτικός.  Αποκτά διάκριση και φήμη στον επαγγελματικό του χώρο.  Ποτέ δεν βγάζει στην επιφάνεια όλη του την ζωή.  Είναι το πιο μορφωμένο άτομο από όλη την οικογένεια.

Υδροχόος: έχει καλή μνήμη και περιεκτικό νου.  Έχει σταθερές απόψεις.  Η διαίσθηση του είναι ενισχυμένη.  Είναι ικανό για σκληρή διανοητική εργασία αλλά υπό την επίβλεψη άλλων.  Θα ταξιδέψει για συγκεκριμένους λόγους.

Ιχθύες: είναι μεγαλόψυχο, δίκαιο και με χιούμορ άτομο.  Έχει ερευνητικές και αναλυτικές ικανότητες.  Λειτουργεί ήρεμα, ανεπαίσθητα και διπλωματικά.  Έχει επαγγελματική επιτυχία σε δουλειές που αφορούν ευστροφία και επιδεξιότητα χεριών.

πηγή: maira.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Nέα επαγγέλματα: Καθαριστής ντουλάπας ή προσωπικός σεφ

Από την Κατερίνα Παπαγεωργίου… Η κρίση έχει φέρει στο προσκήνιο καινούργια επαγγέλματα που διευκολύνουν την καθημερινότητα μας χωρίς είναι αλήθεια να απαιτούν ιδιαίτερα προσόντα εκτός από ζήλο και αγάπη για αυτό που κάνεις. Ανάμεσα στις νέες δουλειές που έχουν προκύψει τον τελευταίο καιρό είναι: Συνοδός σκύλου, εκκαθάριση ντουλάπας, βοηθός αγορών[…]

Περισσότερα »

Πόσο εύκολο είναι μετά από έναν χωρισμό να ευτυχήσουμε και πάλι;

Γράφει η Μαΐρα… Μετά από έναν χωρισμό, νιώθουμε ένα αδιέξοδο, ένα κενό.  Θυμώνουμε με τον εαυτό μας, γιατί πιστεύουμε ότι γίναμε θύματα, κορόιδα, μας θεώρησαν δεδομένους, εύκολος στόχος. Ορκιζόμαστε λοιπόν ότι δεν θα την ξαναπατήσουμε. Πείθουμε τον εαυτό μας ότι δεν έχουμε κανέναν ανάγκη,  ωστόσο αυτό είναι μια ψευδαίσθηση.  Η[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *