ΤΑΙΠΕΔ: Πρόσκληση για την πώληση των ποσοστών του σε ΕΥΔΑΠ

Σε πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την εύρεση χρηματοοικονομικού συμβούλου σχετικά με την πώληση των ποσοστών του στην ΕΥΔΑΠ και την ΕΥΑΘ, προχωρεί το ΤΑΙΠΕΔ.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Ταμείου, στην ΕΥΔΑΠ το Δημόσιο κατέχει το 34,03% του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας, το ΤΑΙΠΕΔ το 27,30%, το 9,99% ανήκει στον επενδυτή John Paulson και το υπόλοιπο ποσοστό βρίσκεται σε ελεύθερη διασπορά στο Χρηματιστήριο Αθηνών. Αντίστοιχα, στην ΕΥΑΘ, επί του παρόντος το ΤΑΙΠΕΔ κατέχει το 74% του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας, το 5% ανήκει στη Suez Environment Company, ενώ το υπόλοιπο ποσοστό είναι ελεύθερης διαπραγμάτευσης στο Χρηματιστήριο Αθηνών.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αλλάζει o τρόπος βαθμολόγησης της Α’ Λυκείου

Αλλάζει τον τρόπο βαθμολόγησης των προαγωγικών εξετάσεων της Α’ Λυκείου το υπουργείο Παιδείας, μετά και την μεγάλη εφετινή αποτυχία των μαθητών. Για την προαγωγή ενός μαθητή δεν θα απαιτείται η επίτευξη του 10 σε κάθε μάθημα χωριστά, άλλα ως μέσου όρου.

Περισσότερα »

Εισφορές: Πονοκέφαλος διαρκείας τα «ορφανά» μπλοκάκια

Παραμένει η σύγχυση στους κόλπους των ασφαλισμένων του ΕΦΚΑ και δη όσων έχουν παράλληλη απασχόληση και αμείβονται με δελτίο παροχής υπηρεσιών, καθώς παρότι σε λίγες ημέρες λήγει και η δεύτερη παράταση για την πληρωμή εισφορών, υπάρχουν ακόμη ασφαλισμένοι που δεν έχουν λάβει ειδοποιητήριο για τις εισφορές Ιανουαρίου. Την ίδια στιγμή,[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *