Σύσταση Κλάδου Εισαγωγέων Δικύκλων εντός του ΣΕΑΑ

Στην πρόσφατη Τακτική Γενική Συνέλευση του ΣΕΑΑ (Σύνδεσμος Εισαγωγέων Αντιπροσώπων Αυτοκινήτων) της 21ης Μαρτίου ψηφίστηκαν δύο σημαντικές καταστατικές αλλαγές:

-Η τροποποίηση της επωνυμίας του ΣΕΑΑ σε «Σύνδεσμος Εισαγωγέων Αντιπροσώπων Αυτοκινήτων και Δικύκλων» (η διαδικασία τροποποίησης βρίσκεται σε εξέλιξη).

-Η σύσταση Κλάδου Εισαγωγέων Δικύκλων με συγκεκριμένο εσωτερικό κανονισμό λειτουργίας.

Κατά την πρώτη συνεδρίαση της Ολομέλειας του Κλάδου την 11η Απριλίου 2017, πραγματοποιήθηκαν αρχαιρεσίες και εξελέγησαν τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής. Επακολούθησε η πρώτη συνεδρίαση της Διοικούσας Επιτροπής, η οποία συγκροτήθηκε ως εξής:

Πρόεδρος: κ. Χατζίκος Σωτήρης, Δ/νων Σύμβουλος, Μοτοδυναμική ΑΕΕ

Αντιπρόεδρος: κ. Στυλιανίδης Άκης, Γενικός Διευθυντής, ΤΕΟΜΟΤΟ ΑΕ

Γενικός Γραμματέας: κ. Δράκος Φώτης, Δ/νων Σύμβουλος, Piaggio Ελλάς ΑΕ

Αναπλ. μέλος: κ. Κοντός Σόλων, Chief Sales Officer, KTM South East Europe ΑΕ

Ο Πρόεδρος κ. Σωτήρης Χατζίκος δήλωσε: «Οι συγκεκριμένες αλλαγές προσδίδουν στον κλάδο των δικύκλων μια πολύ συγκεκριμένη και σαφή οντότητα. Είμαστε βέβαιοι ότι η αποτελεσματικότερη οργάνωση και λειτουργία θα βοηθήσουν στην ανάδειξη του Κλάδου και στην επίτευξη των κλαδικών στόχων».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το πιο ισχυρό Forester για… λίγους

Η νέα δημιουργία της Subaru Tecnica International, της γνωστής μας STI, αφορά την αγορά της Ιαπωνίας και μάλιστα ένα περιορισμένο μέρος αυτής. Το Forester tS είναι διαθέσιμο για στη χώρα του ανατέλλοντος ηλίου, με τη διαδικασία παραγγελιών να ολοκληρώνεται στις αρχές του προσεχούς Απριλίου. Αν δηλαδή μέχρι τότε δεν εξαντληθούν[…]

Περισσότερα »

Bentley Continental GT3-R με κινητήρα twin turbo V8, 4.0lt

Η Bentley Continental GT3-R είναι ένα από τα πλέον εξεζητημένα αυτοκίνητα που έχει παρουσιάσει ποτέ η μάρκα. Βασίζεται στην Bentley Continental GT V8 και παραπέμπει σχεδιαστικά και όχι μόνο στην αγωνιστική Benltey Continental GT3. Κάτω από το καπό της επιβλητικής Continental GT3-R συναντάμε βενζινοκινητήρα τεχνολογίας twin turbo V8, 4.0lt με[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *