Η Ελλάδα στην Αμερικανική τουριστική αγορά

Την Υπουργό Τουρισμού Έλενα Κουντουρά επισκέφθηκε στο Υπουργείο o πρόεδρος Andrew Zachariades, ο Εκτελεστικός Διευθυντής Basil Mossaidis και πολυμελής αντιπροσωπεία της ΑΧΕΠΑ, (American Hellenic Educational Progressive Association) που επισκέφθηκε την Ελλάδα.
Στη συνάντηση που έγινε σε πολύ ζεστό κλίμα,  η Υπουργός, αναφέρθηκε εκτενώς στην πορεία ανάπτυξης του ελληνικού τουρισμού και στην επίτευξη ιστορικών επιδόσεων διαδοχικά την τελευταία διετία σε εφαρμογή της εθνικής τουριστικής πολιτικής. Επισήμανε ότι το  2017 έχει ξεκινήσει με θεαματική αύξηση της ζήτησης για την Ελλάδα, που ξεπερνά τις εκτιμήσεις.
Η κα Κουντουρά ενημέρωσε επίσης σχετικά με την ανοδική πορεία του τουρισμού από τις ΗΠΑ στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια, παρουσίασε αναλυτικά τον υλοποιούμενο  σχεδιασμό του Υπουργείου για την αύξηση των τουριστικών ροών τα επόμενα χρόνια και ζήτησε τη συνδρομή της ΑΧΕΠΑ  στην προσπάθεια για την  περαιτέρω προώθηση και προβολή της Ελλάδας στην αγορά των ΗΠΑ.
Ο κ. Zachariades συνεχάρη την Υπουργό για τα θετικά αποτελέσματα, επισήμανε ότι υπάρχει άριστη συνεργασία με το Υπουργείο Τουρισμού, και τόνισε ότι και εκείνοι από την πλευρά τους θα υποστηρίξουν το έργο και τις προσπάθειες που γίνονται για την δυναμική προβολή του ελληνικού τουρισμού και την αύξηση του μεριδίου στην αμερικανική αγορά.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ισοβίτης σκότωσε υπαρχιφύλακα στις φυλακές Μαλανδρίνου

Αλβανός κρατούμενος μαχαίρωσε υπαρχιφύλακα της φρουράς των φυλ.  Μαλανδρίνου το απόγευμα της Τρίτης με αποτέλεσμα ο δεύτερος να υποκύψει στα τραύματά του σχεδόν ακαριαία. Η επίθεση έγινε την ώρα που επέστρεφαν οι κρατούμενοι στις πτέρυγες τους από τον απογευματινό προαυλισμό τους ενώ αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι την ώρα της επίθεσης[…]

Περισσότερα »

Χάος στους προσφυγικούς καταυλισμούς στην Ελλάδα

Στην κρίσιμη κατάσταση στους προσφυγικούς καταυλισμούς αναφέρεται το Spiegel επισημαίνοντας πως οι πρόσφυγες χρειάζονται προοπτική για το μέλλον. Η Ελλάδα και η Ευρώπη καλούνται να επισπεύσουν τις διαδικασίες ασύλου. Το ρεπορτάζ του Spiegel ξεκινάει με ένα θετικό παράδειγμα και αυτό είναι ο προσφυγικός καταυλισμός στον Ελαιώνα, ο οποίος «παρόλο που[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *