Ο Δ. Πειραιά για τις κινητοποιήσεις των εργαζομένων στην Καθαριότητα

Την συνεργασία των δημοτών προκειμένου να αποφευχθούν δυσάρεστες καταστάσεις από τη συγκέντρωση απορριμμάτων στην πόλη -λόγω της απεργίας των εργαζομένων στην καθαριότητα- ζητά με ανακοίνωσή του ο Δήμος Πειραιά συγκεκριμένα:  

“Η Πανελλήνια Ομοσπονδία των Εργαζομένων στους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης, σε συνέχεια της απόφασης της Ολομέλειας του Ελεγκτικού Συνεδρίου για την απασχόληση των εργαζομένων Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου στους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης,  αποφάσισε κατάληψη και αποκλεισμό των γκαράζ της καθαριότητας όλων των Δήμων.

Αυτό πραγματοποιείται από χθες Κυριακή το βράδυ και θα διαρκέσει μέχρι και την Πέμπτη 22 Ιουνίου, οπότε θα πραγματοποιηθεί 24ωρη Πανελλαδική απεργία. Σε αυτό το πλαίσιο και προκειμένου να επιβαρυνθεί το λιγότερο δυνατό η πόλη, καλούμε τους κατοίκους αλλά και τους καταστηματάρχες να συνδράμουν, εναποθέτοντας στους κάδους απορριμμάτων τα λιγότερα δυνατά απορρίμματα για τις επόμενες τέσσερεις ημέρες”.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Συμβουλευτικές ιατρικές επισκέψεις στα ΚΑΠΗ του Δήμου Πειραιά

Με πρωτοβουλία του Δημάρχου Πειραιά  Βασίλη Μιχαλολιάκου και της εντεταλμένης Δημοτικής Συμβούλου Μελίνας Φύκια, θα πραγματοποιηθούν συμβουλευτικές ιατρικές επισκέψεις σε πέντε Κέντρα Αγάπης και Αλληλεγγύης του Δήμου, από την Τετάρτη 7 Μαΐου έως και την Πέμπτη 22 Μαΐου. Ομιλητής θα είναι ο γιατρός – γαστρεντερολόγος  Χρήστος Βλάμης. Το πρόγραμμα των[…]

Περισσότερα »

“Η ιδιωτικοποίηση των λιμανιών δεν είναι τελειωμένη υπόθεση…”

Με αφορμή τις εξελισσόμενες απεργιακές κινητοποιήσεις των εργαζομένων σε ΟΛΠ και ΟΛΘ ο Αντιπεριφερειάρχης Πειραιά Γιώργος Γαβρίλης προέβη στην ακόλουθη δήλωση: Το λιμάνι του Πειραιά συνδέεται και επικαθορίζει την οικονομική, κοινωνική και πολιτιστική ζωή και λειτουργία της πόλης και της ευρύτερης περιοχής και στο πλαίσιο αυτό έχουμε με σαφήνεια τοποθετηθεί[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *