Η θεατρική παράσταση “Γεώργιος Νέγρος ο Τίγρης του Αιγαίου” στην πλ. Αλεξάνδρας

Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας, στην πρόσφατα ανακατασκευασμένη πλατεία Αλεξάνδρας, η θεατρική παράσταση «ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΝΕΓΡΟΣ Ο ΤΙΓΡΗΣ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ» του Τέο Ρόμβου.

Την παράσταση διοργάνωσε ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας (Ο.Π.Α.Ν.) του Δήμου Πειραιά, με ελεύθερη είσοδο στο κοινό. Μικροί και μεγάλοι παρακολούθησαν τον κεντρικό ήρωα του έργου, τον πειρατή Γεώργιο Νέγρο να διηγείται τη ζωή του και τις πολυτάραχες περιπέτειές του στη θάλασσα.

Η Πρόεδρος του Ο.Π.Α.Ν. Σταυρούλα Αντωνάκου, δήλωσε: «Οι Πειραιώτες είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν δωρεάν, την ενδιαφέρουσα θεατρική παράσταση στην πλατεία Αλεξάνδρας. Μετά την ολική ανακατασκευή της πλατείας και την ανέγερση του μνημείου για τη Γενοκτονία των Ποντίων «Πυρρίχιο Πέταγμα», έχει δημιουργηθεί ένα πολύ όμορφο σημείο στην πόλη μας, στο οποίο μπορούμε να διοργανώσουμε πολιτιστικές και άλλες εκδηλώσεις με ελεύθερη είσοδο για τον κόσμο. Στόχος μας στον Ο.Π.Α.Ν. είναι να δημιουργούμε πολιτιστικά γεγονότα για τους δημότες και τους επισκέπτες της πόλης μας. Συγχαρητήρια στους συντελεστές της θεατρικής παράστασης».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ν. Μπελαβίλας: Όχι στην κατασκευή Μall και Ξενοδοχείου – ουρανοξύστη στο λιμάνι

Συνάντηση με τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Φώτη Κουβέλη πραγματοποίησε το πρωί της Δευτέρας ο υποψήφιος Δήμαρχος Πειραιά Νίκος Μπελαβίλας, συνοδευόμενος από την επικεφαλής

Περισσότερα »

Ο Δημήτρης Καταλειφός στην εκπομπή του Παναγιώτη Φύτρα

Όσοι αγαπάτε το καλό θέατρο και συμμετέχετε στην κατάνυξη της Μεγάλης Εβδομάδας τότε έχετε κάθε λόγο να «κατεβείτε» την Μ. Τρίτη στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά. Ο Δημήτρης Καταλειφός διαβάζει Αλέξανδρο Παπαδιαμάντη! Αυτό ήταν μόνο η αφορμή για τη συνάντησή του με τον Παναγιώτη Φύτρα. ο σπουδαίος Έλληνας ηθοποιός μιλά από καρδιάς[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *