Η θεατρική παράσταση “Γεώργιος Νέγρος ο Τίγρης του Αιγαίου” στην πλ. Αλεξάνδρας

Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας, στην πρόσφατα ανακατασκευασμένη πλατεία Αλεξάνδρας, η θεατρική παράσταση «ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΝΕΓΡΟΣ Ο ΤΙΓΡΗΣ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ» του Τέο Ρόμβου.

Την παράσταση διοργάνωσε ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας (Ο.Π.Α.Ν.) του Δήμου Πειραιά, με ελεύθερη είσοδο στο κοινό. Μικροί και μεγάλοι παρακολούθησαν τον κεντρικό ήρωα του έργου, τον πειρατή Γεώργιο Νέγρο να διηγείται τη ζωή του και τις πολυτάραχες περιπέτειές του στη θάλασσα.

Η Πρόεδρος του Ο.Π.Α.Ν. Σταυρούλα Αντωνάκου, δήλωσε: «Οι Πειραιώτες είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν δωρεάν, την ενδιαφέρουσα θεατρική παράσταση στην πλατεία Αλεξάνδρας. Μετά την ολική ανακατασκευή της πλατείας και την ανέγερση του μνημείου για τη Γενοκτονία των Ποντίων «Πυρρίχιο Πέταγμα», έχει δημιουργηθεί ένα πολύ όμορφο σημείο στην πόλη μας, στο οποίο μπορούμε να διοργανώσουμε πολιτιστικές και άλλες εκδηλώσεις με ελεύθερη είσοδο για τον κόσμο. Στόχος μας στον Ο.Π.Α.Ν. είναι να δημιουργούμε πολιτιστικά γεγονότα για τους δημότες και τους επισκέπτες της πόλης μας. Συγχαρητήρια στους συντελεστές της θεατρικής παράστασης».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η “Λαμπεντούζα” στο Θέατρο της Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών

Η Λαμπεντούζα του Άντερς Λουστγκάρτεν, με τον Αργύρη Ξάφη και τη Χαρά-Μάτα Γιαννάτου, σε σκηνοθεσία Βαγγέλη Θεοδωρόπουλου, μετά από μία σεζόν μεγάλης επιτυχίας στο Θέατρο του Νέου Κόσμου, στην Αθήνα, παρουσιάζεται στη Θεσσαλονίκη, στο Θέατρο της Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών, για 4 μόνο παραστάσεις, στις 18, 19, 20 και 21 Μαΐου.[…]

Περισσότερα »

Τριήμερο blind Date στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά

Από την Κατερίνα Παπαγεωργίου… Aνοιχτή πλατφόρμα δημιουργικής ονειροπόλησης για περαστικούς αλλά και μόνιμους κατοίκους του Πειραιά, ανοίγει για ένα τριήμερο από Παρασκευή 14 Οκτωβρίου στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά με πρωτοβουλία του 40χρονου εικαστικού Αντώνη Βολανάκη και της 30χρονης ηθοποιού και σκηνοθέτιδος Ραφίκας Σαουις. (Παρασκευή: 3-7.30μμ Σάββατο: 2-5μμ, Κυριακή 3-6.30μμ). Πρόκειται[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *