Δ. Πειραιά: Εθελοντική αιμοδοσία Δημοτικών υπάλληλων και πολιτών

H Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικών Υπηρεσιών, διοργανώνει εθελοντική αιμοδοσία, στην οποία συμμετέχουν υπάλληλοι του Δήμου, στο πλαίσιο της Ημέρας Αιμοδοσίας των Δημοτικών Υπαλλήλων.

Οι πολίτες που επιθυμούν να δώσουν αίμα, μπορούν να συμμετάσχουν σε αυτή την πράξη κοινωνικής ευαισθησίας και αλληλεγγύης.

Η αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 5 Οκτωβρίου από τις 9:30 π.μ. έως τις 13:30, στο πνευματικό κέντρο του Ι. Ναού Αγ. Σπυρίδωνα, από κλιμάκιο του Τζανείου Νοσοκομείου Πειραιά. Η επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας και του ΑΜΚΑ του αιμοδότη είναι απαραίτητη.

Ο Αντιδήμαρχος Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικών Υπηρεσιών κ. Χρήστος Αγραπίδης, δήλωσε: «Ο Δήμος Πειραιά διοργανώνει γι΄ ακόμα μια χρονιά σε συνεργασία με το Τζάνειο Νοσοκομείο την Ημέρα Αιμοδοσίας των Δημοτικών Υπαλλήλων. Ανταποκρινόμαστε, ως Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικών Υπηρεσιών σε αυτή την πράξη ευθύνης, με τακτικές αιμοδοσίες κάθε χρόνο. Χιλιάδες συμπολίτες μας χρειάζονται αίμα. Ως Δήμος Πειραιά δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε ακόμη πιο εντατικά τις προσπάθειες για την αιμοδοσία, αλλά και ευρύτερα για την ευαισθητοποίηση της κοινωνίας μας σε θέματα αλληλεγγύης. Θα ήθελα να συγχαρώ και να ευχαριστήσω τους υπαλλήλους του Δήμου αλλά και τους απλούς πολίτες που θa σπεύσουν να συμβάλουν σε αυτή την πράξη ανθρωπιάς, αποδεικνύοντας γι΄ ακόμη μια φορά την ευαισθησία τους».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο Γ. Μώραλης στο νέο Βρεφονηπιακό Σταθμό του Δήμου στο πάρκο Δηλαβέρη

Ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, επισκέφθηκε τον νέο 25ο  Βρεφονηπιακό Σταθμό του Δήμου Πειραιά στο πάρκο Δηλαβέρη, προκειμένου να ενημερωθεί και να παρακολουθήσει τις εργασίες που ολοκληρώνονται το επόμενο χρονικό διάστημα, προκειμένου τον Σεπτέμβριο να παραδοθεί στους δημότες.   Πρόκειται για τον νέο Βρεφονηπιακό Σταθμό του Δήμου Πειραιά, ο οποίος[…]

Περισσότερα »

Συνεδρίαση Δ. Συμβουλίου Μαραθώνα: Ψήφισμα για παραίτηση του Δημάρχου Ηλία Ψηνάκη

Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 74 του Ν. 4555/2018, καθώς και των άρθρων 3 και 4 και 7 παρ.3. του κανονισμού εργασιών του Δημοτικού Συμβουλίου (16853/20-4-2011), σας προσκαλούμε να προσέλθετε,

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *