Καταγγελία: Εξερράγη κινητήρας αστικού λεωφορείου της γραμμής Γαλατσίου

Κινητήρας αστικού λεωφορείου στη γραμμή 608 (Γαλάτσι – Νεκροταφείο Ζωγράφου) εξερράγη το απόγευμα, σύμφωνα με καταγγελία, ενώ βρισκόταν σε κίνηση, με αποτέλεσμα οι επιβάτες να εγκλωβιστούν για λίγη ώρα στο λεωφορείο επειδή μπλόκαραν οι πόρτες.

Την δημοσιοποίηση του εν λόγω συμβάντος έκανε η Ανεξάρτητη Παρέμβαση ΕΘΕΛ – ΟΑΣΑ, όπου όπως αναφέρει ο οδηγός παρενέβη άμεσα και άνοιξε τις πόρτες χρησιμοποιώντας την βαλβίδα απασφάλισης θυρών.

Το συγκεκριμένο περιστατικό, αναφέρουν οι εργαζόμενοι, έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά σοβαρών βλαβών που παρουσιάζουν την τελευταία πενταετία τα λεωφορεία της ΟΣΥ. Η υποχρηματοδότηση, η έλλειψη προσωπικού, η επιλογή και αγορά ανταλλακτικών αμφιβόλου ποιότητας μαζί με την γήρανση του στόλου έχουν καταστήσει την ΟΣΥ εταιρεία συνώνυμο της ανασφάλειας, υποστηρίζουν.

«Έχουμε καταγγείλει σε παλαιότερες ανακοινώσεις μας και δελτία τύπου την προχειρότητα που οι διοικήσεις της ΟΣΥ χειρίζονται το τμήμα της συντήρησης και επισκευής τους στόλου της. Έχουμε καταγγείλει και τα σκάνδαλα με προμηθευτές που προτιμά σταθερά η ΟΣΥ τα τελευταία χρόνια, παρά τα «σκουπίδια» που την προμηθεύει. Έχουμε καταγγείλει και διευθυντές ανεύθυνους που δεν διστάζουν να βγάζουν λεωφορεία με βλάβες προκειμένου να παρουσιάζουν άριστη εικόνα οι ίδιοι, αδιαφορώντας για το τι συμβαίνει στους δρόμους», αναφέρουν οι εργαζόμενοι.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο …επτάλογος της πιο θρεπτικής τροφής για τον οργανισμό

Της Αγγελικής Νικολοπούλου……. Το γάλα είναι ίσως η πιο θρεπτική τροφή που θα μπορούσε κανείς να δώσει στον οργανισμό του. Οι περισσότεροι προτιμάμε την κλασσική του μορφή και γεύση του, ωστόσο υπάρχουν αρκετές παραλλαγές του που θα μπορούσαμε να δοκιμάσουμε και να εντάξουμε στην καθημερινότητά μας. Τα θρεπτικά συστατικά του[…]

Περισσότερα »

Ιωάννινα: 1 κιλό κοκαΐνης σε ψυγείο αλβανικού λεωφορείου

Ένα κιλό κοκαΐνης κατάσχεσαν το πρωί της Κυριακής οι τελωνειακοί στον μεθοριακό σταθμό της Κακκαβιάς, το οποίο ήταν κρυμμένο σε λεωφορείο. Συγκεκριμένα, κατά τον έλεγχο που πραγματοποίησαν στους χώρους αλβανικού λεωφορείου, εντόπισαν μέσα στο ψυγείο μια συσκευασία κοκαΐνης βάρους ενός κιλού. Μόλις ο οδηγός αντελήφθη τι έγινε, τράπηκε σε φυγή[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *