Το ΛτΑ στην αντιρατσιστική συγκέντρωση την Κυριακή 10/12

Mε ανακοίνωσή του το ΛτΑ υπογραμμίζει τη συμμετοχή του στην αντιρατσιστική συγκέντρωση στο Παζάρι του Πειραιά την Κυριακή 10-12 και ώρα 11:00 π.μ. συγκεκριμένα τονίζει:

“Μετά τις στοχευμένες ρατσιστικές επιθέσεις των ταγμάτων εφόδου της φασιστικής, εγκληματικής οργάνωσης «Χρυσή Αυγή» στο Παζάρι του Πειραιά (22-11-2017) με θύματα έναν Πακιστανό και έναν Αφρικανό μετανάστη, αλλά και την επίθεση (1-11-2017) εναντίον της δικηγόρου, Ευγενίας Κουνιάκη, μέλος της Πολιτικής Αγωγής στη δίκη της «Χρυσής Αυγής», η δημοτική κίνηση «το Λιμάνι της Αγωνίας – Πειραιάς η πόλη μας» και άλλες συλλογικότητες της πόλης, σε ανοιχτή συνάντηση που διοργάνωσε το Συντονιστικό της ΚΕΕΡΦΑ Πειραιά, συμφώνησαν να κλιμακωθεί η δράση του αντιφασιστικού, αντιρατσιστικού κινήματος στην πόλη μας.

Και αυτό γιατί, συνιστά πρόκληση να αλωνίζουν ανενόχλητα τα φασιστοειδή, σε συντεταγμένη ή όχι αποστολή,  στις γειτονιές που δολοφόνησαν τον Παύλο Φύσσα και  έδρασαν δολοφονικά κατά των Αιγύπτιων ψαράδων και των συνδικαλιστών της Ζώνης Περάματος, αλλά και να διαθέτουν γραφεία σχεδιασμού των δράσεων τους και εκκόλαψης δολοφόνων στο κέντρο του Πειραιά, δίπλα στην Αστυνομική Διεύθυνση.

 Το ΛτΑ έχει επισημάνει ότι όσο θα συνεχίζεται η ατέρμονη δίκη της «Χρυσής Αυγής» και θα αποκαλύπτεται το αποκρουστικό τέρας που φωλιάζει στους κόλπους της ναζιστικής οργάνωσης, τόσο τα τάγματα εφόδου της θα προκαλούν και θα εκφοβίζουν την ελληνική κοινωνία με τις ρατσιστικές και αποτρόπαιες ενέργειές τους.

Επειδή η «Χρυσή Αυγή» δεν χωράει στον Πειραιά,  την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου και ώρα 11:00 το πρωί το ΛτΑ θα συμμετέχει στην  αντιφασιστική, αντιρατσιστική συγκέντρωση  – πικετοφορία στο Παζάρι του Πειραιά, προκειμένου να διαδοθεί παντού στον κόσμο το μήνυμα ότι δεν υπάρχει ΚΑΜΙΑ ΑΝΟΧΗ ΣΤΗ «ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ».”

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Γ. Μώραλης: “Σχέδιο στήριξης των ανέργων του Πειραιά”

Τον Οργανισμό Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού Πειραιά (ΟΑΕΔ) επισκέφθηκε ο υποψήφιος Δήμαρχος Πειραιά και επικεφαλής του συνδυασμού «ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΝΙΚΗΤΗΣ» Γιάννης Μώραλης, προκειμένου να ενημερωθεί για την ανεργία, η οποία στον Πειραιά έχει αυξηθεί δραματικά. Άλλωστε το έργο αιχμής στο πρόγραμμα του συνδυασμού «ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΝΙΚΗΤΗΣ», είναι η καταπολέμηση της ανεργίας, η δημιουργία[…]

Περισσότερα »

Δημοτικό Συμβούλιο Πειραιά 10/11/14

Bio Latest Posts thpapan Latest posts by thpapan (see all) Δ. Πειραιά: Δημοτική Συγκοινωνία και στην περιοχή της Π. Κοκκινιάς – 21 Φεβρουαρίου 2018 Ε.Ο.Π.Υ.Υ.: Στα 50 εκατ. ετησίως οι παροχές σε οπτικά είδη – 21 Φεβρουαρίου 2018 Έν. Δικαστών και Εισαγγελέων: Aνεπίτρεπτη η παρέμβαση της Β. Θάνου – 21[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *