Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις των Βρεφονηπιακών Σταθμών στο «Κώστας Κωσταράκος»

Πραγματοποιηθήκαν οι χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις των Βρεφονηπιακών Σταθμών (14ος, 19ος, 25ος) του Δήμου Πειραιά, στον Πολιτιστικό Πολυχώρο «Κώστας Κωσταράκος», στα Καμίνια.

 Τα παιδιά των Βρεφονηπιακών Σταθμών παρουσίασαν με ξεχωριστό τρόπο, θεατρικές παραστάσεις, χορευτικά,  χριστουγεννιάτικα τραγούδια και ποιήματα, καθώς και τα κάλαντα. Η Φιλαρμονική Ορχήστρα Πνευστών του Δήμου Πειραιά έδωσε μια άλλη νότα στη γιορτινή ατμόσφαιρα των εκδηλώσεων των Σταθμών, με χριστουγεννιάτικες μελωδίες.  Στο τέλος των εκδηλώσεων, η Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος Βρεφονηπιακών Σταθμών κα Χαραλαμπία  Ζηλάκου  προσέφερε σε όλα τα παιδιά δωροεπιταγές.

Η Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος Βρεφονηπιακών Σταθμών κα Χαραλαμπία Ζηλάκου, στον σύντομο χαιρετισμό της, τόνισε:

«Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα το εκπαιδευτικό, διοικητικό  και βοηθητικό προσωπικό των σταθμών και όλους όσοι συμμετείχαν στη προετοιμασία της γιορτών. Δεν θα πω πολλά λόγια διότι σήμερα είναι η μέρα των παιδιών. Θέλω να σας ευχαριστήσω που μας εμπιστεύεστε τα παιδιά σας. Στο τέλος της κάθε γιορτής μοιράζονται και φέτος δωροεπιταγές από μεγάλο πολυκατάστημα,  χάρη στη συνεργασία του Δήμου Πειραιά και του Ο.Λ.Π.  Σας εύχομαι καλές γιορτές, με υγεία και ό,τι  καλύτερο».

Στις εκδηλώσεις παρευρέθηκε ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Νικόλαος Kούβαρης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Συνεδριάζει την Δευτέρα 29 Ιουλίου το Δημοτικό Συμβούλιο Πειραιά

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά θα γίνει τη Δευτέρα 29-7-2019 και ώρα 17:00 στο Δημαρχείο της πόλης (Πλατεία Κοραή) στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου για συζήτηση και λήψη αποφάσεων σε 84 θέματα της ημερήσιας διάταξης.

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *