Συνεδριάζει τη Δευτέρα το Συμβούλιο της Α΄ Δημοτικής Κοινότητας Πειραιά

Συνεδριάζει τη Δευτέρα 15- 01 στις 19.30 το Συμβούλιο της Α΄ Δημοτικής Κοινότητας Πειραιά για λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα Ημερήσιας Διάταξης: 

ΘΕΜΑ 1ον: Λήψη απόφασης για έγκριση ή μη άδειας παράτασης ωραρίου λειτουργίας μουσικής Καταστημάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος με  στοιχεία: ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΣΟΥΛΕΛΕΣ – ΝΟΤΑΡΑ 139 – ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ – ΜΠΑΡ.

ΘΕΜΑ 2ον: Λήψη απόφασης για Προέγκριση η μη Χορήγησης άδειας ίδρυσης &  λειτουργίας Καταστήματος Υγειονομικού Ενδιαφέροντος με  στοιχεία: ΟΝΕΙΡΟΧΩΡΑ Ε.Ε. – ΗΒΗΣ 14 – «ΠΑΙΔΟΤΟΠΟΣ».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ίσως να μην έχει προηγούμενο, αλλά σε κάθε περίπτωση είναι κάτι που δεν συνηθίζεται.Το να αναφέρεται ο Πρόεδρος ενός κράτους κατά τη διάρκεια των επισήμων προσφωνήσεων και αντιφωνήσεων προς τον αρχηγό του κράτους που επισκέπτεται σε έναν Δήμο και να ευχαριστεί μάλιστα την Δημοτική του Αρχή! Αυτό έκανε ο Πρόεδρος[…]

Περισσότερα »

Το ΕΒΕΠ στέκεται δίπλα στο “Χαμόγελο του παιδιού”

Του Χρήστου Παπαδόπουλου… Ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της τρίτης η τελετή παράδοσης – παραλαβής του χώρου στο κτίριο του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιά, ο οποίος παραχωρήθηκε δωρεάν στον Φιλανθρωπικό Οργανισμό ‘’Το χαμόγελο του παιδιού’’. «Είναι πολύ σημαντικό να βοηθάς εκείνους που προσφέρουν τόσα χρόνια τις υπηρεσίες τους για το κοινό[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *