Συντονιστείτε στο Smart Magazine του Σαββάτου (27/1)

Συντονιστείτε στο Smart Magazine του Σαββάτου (27/1) 14:00 με 16:00 με την Ιωάννα Μάζη στους 90,4 (& διαδικτυακά πληκτρολογώντας kanaliena.gr ή μέσω του live24) γιατί:

Θα είναι κοντά μας οι γυναίκες της «Δυναστείας» του Τόνι Σφήνου. Θα υποδεχτούμε στο στούντιο του Καναλιού Ένα την μοναδική Λόλα ή αλλιώς Λολ- Αντώνη Παπαηλία και την Βαρβάρα Νεμπή… because good girls go to heaven and bad girls go to Smart Magazine!

Θα συμπληρώσει την παρέα μας η ηθοποιός, Μαρία Κωνσταντάκη με την οποία θα μιλήσουμε για την εκρηκτική κωμωδία “Όταν σβήνουν τα φώτα”

Επίσης έχετε αναρωτηθεί ποια είναι τα πιο “άπιστα” επαγγέλματα; Θα μας ενημερώσει σχετικά ο “πιστός”… (στην εκπομπή για τα άλλα δεν γνωρίζουμε…) συνάδελφος Θοδωρής Παπαντωνίου!

Και Θα μάθουμε τι καλό παίζει στις κινηματογραφικές αίθουσες!

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πως εξηγούναι οι φωτεινοί κύκλοι που εμφανίζονται σε μια φωτογραφία

Γράφει η Μαΐρα… Οι περισσότεροι από αυτούς τους φωτεινούς κύκλους εείναι σωματίδια σκόνης ή νερού πάνω στο φακό επαφής.  Όμως υπάρχουν και φωτεινοί κύκλοι στις φωτογραφίες που δείχνουν ότι είναι κάτι ιδιαίτερο.  Τα στοιχεία που επιβεβαιώνουν την παραπάνω εικασία είναι τα εξής: Υπάρχει μία και μοναδική σφαίρα.  Άλλωστε οι πολλές[…]

Περισσότερα »

life-style: Το ονειρεύεσθαι στην ιστορία

Γράφει η Μαΐρα… Οι αρχαιότεροι πολιτισμοί πίστευαν πως τα όνειρα έφερναν μηνύματα από τους θεούς. Σφηνοειδείς πίνακες από την Ασσυρία και τη Βαβυλωνία από τα τέλη της 4ης χιλιετίας π.χ. απεικονίζουν μια κοινωνία στην οποία Ιερείς και Βασιλείς δέχονταν στα όνειρα τους προειδοποιήσεις από την θεότητα Zagar.  Η αρχαία εβραική[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *