Συντονιστείτε στο Smart Magazine του Σαββάτου (27/1)

Συντονιστείτε στο Smart Magazine του Σαββάτου (27/1) 14:00 με 16:00 με την Ιωάννα Μάζη στους 90,4 (& διαδικτυακά πληκτρολογώντας kanaliena.gr ή μέσω του live24) γιατί:

Θα είναι κοντά μας οι γυναίκες της «Δυναστείας» του Τόνι Σφήνου. Θα υποδεχτούμε στο στούντιο του Καναλιού Ένα την μοναδική Λόλα ή αλλιώς Λολ- Αντώνη Παπαηλία και την Βαρβάρα Νεμπή… because good girls go to heaven and bad girls go to Smart Magazine!

Θα συμπληρώσει την παρέα μας η ηθοποιός, Μαρία Κωνσταντάκη με την οποία θα μιλήσουμε για την εκρηκτική κωμωδία “Όταν σβήνουν τα φώτα”

Επίσης έχετε αναρωτηθεί ποια είναι τα πιο “άπιστα” επαγγέλματα; Θα μας ενημερώσει σχετικά ο “πιστός”… (στην εκπομπή για τα άλλα δεν γνωρίζουμε…) συνάδελφος Θοδωρής Παπαντωνίου!

Και Θα μάθουμε τι καλό παίζει στις κινηματογραφικές αίθουσες!

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αυθορμητισμός… το αλατοπίπερο στη σχέση!

Γράφει η Μαΐρα… Η παραγωγή εμπειριών μέσω του αυθορμητισμού μας βγάζει από την ρουτίνα της σχέσης.  Είναι μια συμπεριφορά που στην πραγματικότητα διαταράσσει την καθημερινότητα μας, προσφέροντας το στοιχείο της «έκπληξης». Η κοινή συμμετοχή σε καθημερινές δραστηριότητες μας προκαλλεί την διάθεση να κουβεντιάσουμε, να σχολιάσουμε, να συμφωνήσουμε ή να διαφωνίσουμε. […]

Περισσότερα »

9 + 1 λόγοι για να είστε στο Μουσείο Μπενάκη 9 – 10 και 11 Μαΐου

1. Γιατί θα «γευτείτε» το πιο διάσημο σύμπλεγμα νησιών της Μεσογείου, το οποίο και είναι ο φετινός Τιμώμενος Γαστρονομικός Προορισμός στο Φεστιβάλ «Ημέρες Γαστρονομίας»! Με την υποστήριξη του Επιμελητηρίου Κυκλάδων. 2. Γιατί θα γνωρίσετε από κοντά 19 παραγωγούς των Κυκλάδων και τα μοναδικά τους προϊόντα που συνθέτουν την «αφρόκρεμα» της[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *