Συντονιστείτε στο Smart Magazine του Σαββάτου (27/1)

Συντονιστείτε στο Smart Magazine του Σαββάτου (27/1) 14:00 με 16:00 με την Ιωάννα Μάζη στους 90,4 (& διαδικτυακά πληκτρολογώντας kanaliena.gr ή μέσω του live24) γιατί:

Θα είναι κοντά μας οι γυναίκες της «Δυναστείας» του Τόνι Σφήνου. Θα υποδεχτούμε στο στούντιο του Καναλιού Ένα την μοναδική Λόλα ή αλλιώς Λολ- Αντώνη Παπαηλία και την Βαρβάρα Νεμπή… because good girls go to heaven and bad girls go to Smart Magazine!

Θα συμπληρώσει την παρέα μας η ηθοποιός, Μαρία Κωνσταντάκη με την οποία θα μιλήσουμε για την εκρηκτική κωμωδία “Όταν σβήνουν τα φώτα”

Επίσης έχετε αναρωτηθεί ποια είναι τα πιο “άπιστα” επαγγέλματα; Θα μας ενημερώσει σχετικά ο “πιστός”… (στην εκπομπή για τα άλλα δεν γνωρίζουμε…) συνάδελφος Θοδωρής Παπαντωνίου!

Και Θα μάθουμε τι καλό παίζει στις κινηματογραφικές αίθουσες!

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πλανητικό Δελτίο για όλα τα ζώδια… Έως τις 18 Ιουλίου

Από τον Αστρολόγο Ιωάννη Μπαρδόπουλο… Για την Δευτέρα 14/7, η Σελήνη είναι για δεύτερη μέρα στο ζώδιο του Υδροχόου, στις 3:14 ο Άρης έχει συμπορευση με τον Β. Δεσμό της Σελήνης, μια πολύ καλή βράδια για καλές εντυπώσεις που αφήνουν γλύκες αναμνήσεις ή και όνειρα. Αν σκεφτούμε ότι στις 8:07[…]

Περισσότερα »

Πλανητικό Δελτίο για όλα τα ζώδια… από τις 9 έως τις 15 Μαΐου

Του αστρολόγου Γιάννη Μπαρδόπουλου…  Για το Σάββατο 9/5, η Σελήνη είναι για δεύτερη μέρα στο ζώδιο του Αιγόκερω, στις 0:47 συμπορεύεται με τον Πλούτωνα, στις 5:38 πραγματοποιεί θετικό τρίγωνο με τον Ήλιο και εννέα λεπτά αργότερα δυσμενές τετράγωνο με τον Ουρανό, στις 19:08 ο Ερμής επαναλαμβάνει την όψη με τον[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *