Συντονιστείτε στο Smart Magazine του Σαββάτου (27/1)

Συντονιστείτε στο Smart Magazine του Σαββάτου (27/1) 14:00 με 16:00 με την Ιωάννα Μάζη στους 90,4 (& διαδικτυακά πληκτρολογώντας kanaliena.gr ή μέσω του live24) γιατί:

Θα είναι κοντά μας οι γυναίκες της «Δυναστείας» του Τόνι Σφήνου. Θα υποδεχτούμε στο στούντιο του Καναλιού Ένα την μοναδική Λόλα ή αλλιώς Λολ- Αντώνη Παπαηλία και την Βαρβάρα Νεμπή… because good girls go to heaven and bad girls go to Smart Magazine!

Θα συμπληρώσει την παρέα μας η ηθοποιός, Μαρία Κωνσταντάκη με την οποία θα μιλήσουμε για την εκρηκτική κωμωδία “Όταν σβήνουν τα φώτα”

Επίσης έχετε αναρωτηθεί ποια είναι τα πιο “άπιστα” επαγγέλματα; Θα μας ενημερώσει σχετικά ο “πιστός”… (στην εκπομπή για τα άλλα δεν γνωρίζουμε…) συνάδελφος Θοδωρής Παπαντωνίου!

Και Θα μάθουμε τι καλό παίζει στις κινηματογραφικές αίθουσες!

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αστρολογικές προβλέψεις από τις 28/5 έως τις 3/6

Αστρολογικές προβλέψεις για τα δώδεκα ζώδια, από τις 28 Μαΐου 2016 έως τις 3 Ιουνίου 2016 και οι πλανητικές όψεις της εβδομάδας από τον Ιωάννη Μπαρδόπουλο. Κριός: Με την Σελήνη να είναι σε πολύ φιλικό σας ζώδιο ξεκινάει το Σαββατοκύριακο, και παρέχει τις ώρες εκείνες που να σας κάνουν να[…]

Περισσότερα »

Τι συμβολίζουν τα σεξουαλικά όνειρα

Γράφει η Μαΐρα… Ο Σίγκμουντ Φρόιντ πίστευε πως όλα τα όνειρα απεικονίζουν μια μορφή σεξουαλικής καταπίεσης. Φυλές του παρελθόντος όπως οι Iroquois θεωρούσαν ότι ήταν απαραίτητο να ενσαρκώσουν το όνειρο, προκειμένου να ανακουφίσουν το ψυχικό άγχος του ονειρευόμενου. Σωματικά, το σεξ στα όνειρα προκαλεί τις ίδιες αντιδράσεις στο σώμα με[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *