Συντονιστείτε στο Smart Magazine του Σαββάτου (27/1)

Συντονιστείτε στο Smart Magazine του Σαββάτου (27/1) 14:00 με 16:00 με την Ιωάννα Μάζη στους 90,4 (& διαδικτυακά πληκτρολογώντας kanaliena.gr ή μέσω του live24) γιατί:

Θα είναι κοντά μας οι γυναίκες της «Δυναστείας» του Τόνι Σφήνου. Θα υποδεχτούμε στο στούντιο του Καναλιού Ένα την μοναδική Λόλα ή αλλιώς Λολ- Αντώνη Παπαηλία και την Βαρβάρα Νεμπή… because good girls go to heaven and bad girls go to Smart Magazine!

Θα συμπληρώσει την παρέα μας η ηθοποιός, Μαρία Κωνσταντάκη με την οποία θα μιλήσουμε για την εκρηκτική κωμωδία “Όταν σβήνουν τα φώτα”

Επίσης έχετε αναρωτηθεί ποια είναι τα πιο “άπιστα” επαγγέλματα; Θα μας ενημερώσει σχετικά ο “πιστός”… (στην εκπομπή για τα άλλα δεν γνωρίζουμε…) συνάδελφος Θοδωρής Παπαντωνίου!

Και Θα μάθουμε τι καλό παίζει στις κινηματογραφικές αίθουσες!

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Από το γοβάκι της Σταχτοπούτας στη… γόβα στιλέτο

Γράφει “the athenian chic”… Μια φορά κι έναν καιρό η Σταχτοπούτα με το λεπτοκαμωμένο και αισθητικά άρτιο πόδι της φόρεσε το γοβάκι που της ταίριαζε γάντι, μεταμορφώθηκε σε πριγκίπισσα κι έζησε με τον αγαπημένο της ευτυχισμένη! Η σημερινή Σταχτοπούτα απέχει παρασάγγες από την εικόνα αυτή! Οι γυναίκες δεν περιμένουν από[…]

Περισσότερα »

“Βελούδινο” Διαζύγιο… για χάρη των παιδιών

Της Κατερίνας Παπαγεωεργίου… Για τα παιδιά το διαζύγιο αποτελεί την πρώτη μεγάλη κρίση στη ζωή τους. Διαταράσσει την καθημερινότητα τους, υπονομεύοντας τη σχέση τους και με τους δυο γονείς αλλά και μειώνοντας την επαφή τους με έναν τουλάχιστον από τους δυο. Με τη συνεργασία της ψυχολόγου Χρυσούλας Μαυράκη Σύμφωνα όμως[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *