Το 1ο ΕΠΑΛ Νίκαιας βαφτίζεται σε «Παναγιώτης Γιαννάκης»

Σε «Παναγιώτης Γιαννάκης» θα μετονομαστεί το 1Ο ΕΠΑΛ Νίκαιας σε ειδική εκδήλωση που διοργανώνει το σχολείο, ο Δήμος Νίκαιας – Αγ.Ι. Ρέντη και ο Σύλλογος Παλαίμαχων Καλαθοσφαιριστών Ιωνικού Νίκαιας, την Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου στις 12 το μεσημέρι στο αμφιθέατρο του σχολείου (Κιλικίας και Βεροίας). Την εκδήλωση θα συντονίσει ο δημοσιογράφος Βασίλης Σκουντής. Ο Παναγιώτης Γιαννάκης  μεγάλωσε στη Νίκαια και έκανε τα πρώτα του μπασκετικά βήματα σ’αυτή την πόλη παίζοντας στον Ιωνικό.

Η συγκεκριμένη εκδήλωση αποτελεί έναν ελάχιστο φόρο τιμής στον μεγάλο μπασκετμπολίστα που έχει τιμήσει με τη δράση του τον αθλητισμό αυτής της χώρας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΛτΑ: Απουσίες σκοπιμότητας στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του Δ. Πειραιά

Για συνεχείς απουσίες σκοπιμότητας στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του Δήμου Πειραιά κάνει λόγο με ανακοίνωσή του ο Δημοτικός Συνδυασμός το «Λιμάνι της Αγωνίας» συγκεκριμένα:

Περισσότερα »

Συνεδρίαση της Παμπειραϊκής Επιτροπής για την ιδιωτικοποίηση του ΟΛΠ

Συνέρχεται την Τρίτη στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΟΛΠ Ακτή Μιαούλη 10 στις 12.30 μ.μ σε σύσκεψη η Παμπειραϊκή Επιτροπή κατά της ιδιωτικοποίησης του ΟΛΠ. Στην συνεδρίαση έχουν κληθεί να λάβουν μέρος δεκάδες κοινωνικοί, συνδικαλιστικοί και αυτοδιοικητικοί φορείς της πόλης αλλά και της Β΄ περιφέρειας Πειραιά οι οποίοι απαρτίζουν την επιτροπή[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *