Π. Καμμένος: Προσωπικότητα της πολιτικής ζωής ο Φώτης Κουβέλης

Ως «προσωπικότητα της πολιτικής ζωής που σε δύσκολες περιστάσεις πάντα υπηρέτησε τις αρχές της Δημοκρατίας, διδάσκοντας σε όλους την ενότητα του έθνους ανεξαρτήτως πολιτικών επιλογών» περιέγραψε ο υπουργός Άμυνας, Πάνος Καμμένος, τον νέο αναπληρωτή υπουργό, Φώτη Κουβέλη.

Υποδεχόμενος τον κ. Κουβέλη στο υπουργείο Άμυνας, κατά την τελετή παράδοσης – παραλαβής, δήλωσε σίγουρος πως η συνεργασία τους θα είναι άριστη.

Αφού εξήρε το έργο του Δημήτρη Βίτσα σε κρίσιμες εθνικές στιγμές και την άριστη συνεργασία που είχαν, ο Πάνος Καμμένος τόνισε πως «είμαι σε θέση μετά από τρία χρόνια να διαβεβαιώσω ότι στον τομέα ευθύνης που αναλαμβάνετε τα ελληνικά αμυντικά συστήματα δουλεύουν ημέρα και νύχτα».

Καταλήγοντας, ο υπουργός Άμυνας σημείωσε πως «η εμπειρία στην πολιτική ζωή και οι γνώσεις του κ. Κουβέλη είναι εχέγγυο της άριστης συνεργασίας που θα έχουμε», τονίζοντας πως «σε αυτό το υπουργείο δεν υπάρχουν διαφορετικά στρατόπεδα, όλοι εργάζονται για την πατρίδα έχοντας ως οδηγό το εθνικό συμφέρον».

«Θα διεκδικήσω πολύ καλή συνεργασία με τον Π.Καμμένο»

Από την πλευρά του, ο νέος αναπληρωτής υπουργός Άμυνας, Φώτης Κουβέλης, τόνισε ότι είναι ιδιαίτερα συγκινημένος και νιώθει τεράστια ευθύνη για το έργο που του ανετέθη.

«Συγκίνηση γιατί γνωρίζω το έργο που επιτελείτε. Είναι σημαντικό το έργο σε δύσκολες συνθήκες. Οι ένοπλες δυνάμεις είναι μαζί με την κοινωνία, μαζί με τους ανθρώπους» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Αναφορικά με τα καθήκοντα που αναλαμβάνει, σημείωσε πως «θέλω να διαβεβαιώσω ότι θέλω να είμαι άξιος συνεχιστής ενός άξιου έργου το οποίο είχε συντελεστεί από τον κ. Βίτσα. Τη συνεργασία που έχετε επιτύχει διεκδικώ να επιτύχω κι εγώ» κατέληξε αναφερόμενος στον Πάνο Καμμένο.

Σημειώνεται πως ο Φώτης Κουβέλης έγινε δεκτός στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας με απόδοση τιμών από αγήματα των Ενόπλων Δυνάμεων και όλο το προβλεπόμενο τυπικό.

in.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Δ. Βίτσας: Αποτροπιασμός για τη δολοφονία του Ρώσου πρέσβη

Αποτροπιασμό για την δολοφονία του πρέσβη της Ρωσίας στην Άγκυρα εξέφρασε από το βήμα της Βουλής ο αναπληρωτής υπουργός Άμυνας Δημήτρης Βίτσας διερμηνεύοντας, όπως είπε, τις θέσεις όλων των πτερύγων. «Θέλω να εκφράσω τα συναισθήματα όλης της αίθουσας και να εκφράσω τον αποτροπιασμό μας για την δολοφονική επίθεση στον πρέσβη[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *