Τι φανερώνει η ημερομηνία γεννησεώς μας…

Γράφει η Μαΐρα

Η ημερομηνία γέννησης φανερώνει τον χαρακτήρα και τις επιρροές που θα δεχτούμε στη ζωή μας.  Αν λοιπόν γενηθήκατε στις:

«1»: Σκέφτεστε συνεχώς, αναζητώντας νέα πρότυπα, στόχους, εμπειρίες, είτε αφορούν επαγγελματικές, είτε προσωπικές σχέσεις.  Στόχος σας είναι να ηγηθείτε και να κυριαρχείτε τους ανθρώπους που έχετε γύρω σας.

«2»: Εχετε την ικανότητα να κανοποιείτε τις επιθυμίες, ακόμα και τις ιδιοτροπίες των ανθρώπων που αγαπάτε, γι’ αυτό και αποτελείται τον καλύτερο φίλο ή σύντροφο.

«3»: Είστε εξαιρετικά κοινωνικοί, εξωστρεφείς και αισιόδοξοι.  Χαρακτηρίζεστε ως η ψυχή της παρέας.  Δεν θα σας λείψει ο σύντροφος στη ζωή σας, εξαιτίας της άνεσης στον λόγο.

«4»: Απεχθάνεστε την αδικία, την αναξιοποστία, την ανευθυνότητα και την ακαταστασία.  Κυριολοκτικά και μεταφορικά,  αναζητάτε σύντροφο με τυπική και σταθερή συμπεριφορά.

«5»: Η ευφράδεια στον λόγο είναι το χαρακτηριστικό που σας κάνει αγαπητούς και ερωτεύσιμους.  Σας αρέσουν οι αλλαγές σε όλους τους τομείς.

«6»: Το σπίτι και η οικογένεια είναι τα πάντα για εσάς.  Αναζητάτε την συντροφικότητα.  Έχετε ανάγκη από γαλήνη και ηρεμία και προσπαθείτε να την εξασφαλίσετε.

«7»: Σκέφτεστε τα πάντα διεξοδικά, πριν αποφασίσετε όμως δεν γίνεστε κατανοητοί, ειδικά από τον ερωτικό σας σύντροφο.  Δείχνετε ως άτομο ψυχρό που δεν παραδίνεστε σε θερμές εκδηλώσεις συναισθημάτων.

«8»: Εξασφαλίζετε υλική και οικονομική άνεση στον σύντροφο σας.  Το μυαλό σας είναι συνέχεια στο να προσφέρεται υπεύθυνα την ασφάλεια μέσω υλικών στους αγαπημένους σας.

«9»: Τα ταξίδια είναι το σημαντικότερο κομμάτι στη ζωή σας.  Σας αναννεώνουν και σας προσφέρουν εμπειρίες και γνώσεις ώστε να δημιουργείτε αρμονική σχέση με τον σύντροφο σας.

«10»: Όσο δύσκολες και να είναι κάποιες καταστάσεις, εσείς θα τις στρέψετε προς όφελος σας.  Η οικογένεια είναι πολύ σημαντική για εσάς, φροντίζοντας για την ευτυχία τους.

 «11»: Είστε ιδιαίτερα ευαίσθητοι και ιδεαλιστές και πληγώνεστε εύκολα.  Όταν οι άνθρωποι για τους οποίους νοιάζεστε δεν σας το δείχνουν νιώθετε μεγάλη στεναχώρια.  Δεν έχετε σχεδόν καθόλου έχθρούς.

«12»:  Χειρίζεστε ακόμα και τις πιο δυσάρεστες καταστάσεις με διπλωματία.  Έχετε έντονη προσωπικότητα που κάνει τους γύρω σας, να αποζητούν την παρέα σας.  Στα ερωτικά σας δίνετε την αγάπη σας χωρίς να περιμένετε ανταλλάγματα.

«13»:  Σκέφτεστε και λειτουργείτε πολύ προσεκτικά και καταφέρνετε να πετυχαίνετε τα πάντα.  Εκπληρώνεται κάθε σας στόχο και υποχρέωση.  Σκοπός σας είναι να λειτουργούν όλα σωστά και στην ώρα τους.

«14»:  Είστε ιδιαίτερα επικοινωνιακοί.  Μπορείτε να κάνετε τις απόψεις σας κατανοητές στους άλλους και να τις αποδέχονται χωρίς αντιρρήσεις.  Οι εναλλαγές στη ζωή σας, πάνω σε σταθερές βάσεις, αποτελούν την κινητήριο δύναμη σας.

«15»:  Η προθυμία σας να βοηθάτε τους άλλους, σας οδηγεί στο να παραμελείτε τον εαυτό σας.  Η οικογένιεα είναι τα πάντα για εσάς και η αγάπη σας προς αυτούς προσφέρετε άδολα.  Είστε πρόθυμοι να επωμιστείτε τις ευθύνες τους, χωρίς να παραπονεθείτε καθόλου.

«16»:  Είστε ιδιαίτερα ευφυείς άνθρωποι.  Σας αρέσει να γνωρίζετε καινούργιους ανθρώπους σε κοινωνικό επίπεδο.  Αντιπαθείτε κάθετι συνηθισμένο, απολαμβάνοντας τις προκλήσεις.  Αναλύετε τα πάτνα, υπερβολικά και για αυτό κάποοιες φορές αντιδράτε κυκλοθυμικά.

«17»:  Η εξυπνάδα και οι μοναδικές σας ιδέες σας βοηθούν να έχετε στη ζωή σας ότι επιθυμείτε.  Δεν υπάρχει όριο σε αυτά που θέλετε να πετύχετε.  Απολαμβάνετε την αναγνώριση λόγω του θετικού χαρακτήρα σας.

«18»:  Πιστεύετε ότι επιδή εσείς μπορείτε να καταφέρεται τα πάντα, δεν έχετε την υπομονή με αυτούς που δεν μπορούν να πραγματοποιήσουν ότι θέλουν, γρήγορα.  Όλα είναι εύκολα για εσάς, χάρη στην έμφυτη κατανόηση και μεθοδικότητα σας.

«19»:  Δίνετε μεγάλη σημασία στα επαγγελματικά σας, παρατηρώντας και την παραμικρή λεπτομέρεια και έτσι μπορείτε πολύ εύκολα να πετύχετε ότι θέλετε.  Δεν φοβάστε, επίσης, να εξωτερικεύσετε τα βαθιά και έντονα συναισθήματα σας, στον σύντροφο σας.  Είστε συνέχεια σε κίνηση.

«20»: Θυσιάζεστε για τους αγαπημένους σας.  Απολαμβάνετε να προσφέρετε, είστε θερμοί, ευγενικοί και γεμάτη κατανόηση στην ερωτική σας σχέση.  Είστε οι ιδανικότεροι σύντροφοι ή συνεργάτες.

«21»:  Είστε ιδιαίτερα κοινωνικοί και δημοφιλείς.  Διατηρείτε τις καταστάσεις ανάλαφρες και δεν αναλαμβάνετε υποχρεώσεις.  Έχετε ευφράδεια λόγου και την χρησιμοποιείτε για να χρωματίσετε την καθημερινότητα σας, η οποία είναι συνήθως ανέμελη.

«22»:  Έχετε την ικανότητα να προγραμματίζεται όλες σας τις κινήσεις, να ελέγχεται όλες τις λεπτομέρειες, πριν κινηθείτε.  Τίποτα δεν μπορεί να πάει στραβά ή να αναβληθεί.  Πετυχένετε σε κάθε τομέα, όχι όμως με την ανάλογη υλική ανταμοιβή.

«23»:  Στα ερωτικά σας είστε πολύ στοργικοί, δύσκολα όμως δεσμεύεστε, ενώ αντιδράτε σε κάθε πιεστική κατάσταση.  Η αλλαγή χαρακτηρίζει τη ζωή σας και την πετυχένετε μέσα από ταξίδια, οι απροσδόκητες αλλαγές σε όλους τους τομείς,

«24»:  Το σπίτι και η οικογένεια έχουν πρωταρχικό ρόλο στη ζωή σας.  Αφοσιώνεστε σε ότι αναλαμβάνεται, δουλεύοντας σκληρά.  Είστε αποφασιστικοί, εμπιστεύεστε τις δυνάμεις σας και συνεργάζεστε με τους γύρω σας.

«25»:  Είστε σταθεροί και πιστοί στον σύντροφο σας, χωρίς συναισθηματικές εξάρσεις.  Η υπομονή, η τιμιότητα και η πίστη χαρακτηρίζουν όλες σας τις σχέσεις.  Κάποιες φορές όμως, χάνεστε στις σκέψεις σας και καθυστερείτε σε ραντεβού ή αμελείτε υποχρεώσεις.

«26»:  Οι τεχνικές και αναλυτικές σας ικανότητες σας βοηθούν να φέρετε εις πέρας κάθε επιχειρηματικό σας σχέδιο.  Είστε δυνατοί, έξυπνοι και με ισχυρές φιλοδοξίες που τις αξιοποείτε είτε σε προσωπικά είτε σε επαγγελματικά ζητήματα.

«27»:  Ο αποκρυφισμός θα παίξει σπουδαίο ρόλο στη ζωή σας κάποια στιγμή.  Κάνετε μακροπρόθεσμα σχέδια εκεί που οι άλλοι θα δίσταζαν.  Καθώς είστε εύστροφοι και ευέλικτοι, υλοποιείτε όλες σας τις ιδέες.

«28»:  Αποφεύγετε να είστε με ανθρώπους που αδυνατείτε να κατανοήσετε.  Οι φίλοι σας είναι πολύ σημαντικοί για εσάς.  Είστε ηγέτης σε οποιαδήποτε σχέση.  Οι συνεργασίες σας βοηθούν να μοιράζεστε τις ανησυχίες σας.

«29»:  Λειτουργείτε περισσότερο λογικά παρά συναισθηματικά.  Αισθάνεστε άνετε όταν βρίσκεστε μέσα σε πολύ κόσμο, κάτι που επιδιώκετε.  Δεν υπάρχει κανένα ζήτημα που να μην κατανοήσετε, αφού ασχολείστε μέχρι να το λύσετε.

«30»:  Είναι πολύ σημαντικό για εσάς να εξωτερικεύετε τα συναισθήματα και τις σκέψεις σας.  Έχετε το χάρισμα του λόγου, εξαιρετικό χιούμορ και αξιόλογες δεξιότητες.  Η αγάπη και η ρομαντική σας διάθεση είναι πολύ σημαντικά για εσάς.

«31»: Η διαίσθηση σας, σας επιτρέπει να κρίνετε κάθε τι σωστά.  Είστε αξιόπιστοι, πρακτικοί και δημιουργικοί.  Πιστεύετε ότι δεν πρέπει να αναλώνεστε σε καταστάσεις που δεν οδηγούν κάπου.  Πολλές φορές ακολουθείτε το ένστικτό σας που τελικά οδηγεί στην επιτυχία.

maira.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πλανητικό δελτίο για όλα τα ζώδια από 14 έως τις 20 Ιουνίου

Από τον Αστρολόγο Ιωάννη Μπαρδόπουλο… Για το Σάββατο 14/6, η Σελήνη είναι για δεύτερη μέρα στον Αιγόκερω, στις 8:21 πραγματοποιεί θετική όψη εξήντα μοιρών με τον Ποσειδώνα γεγονός που μας προδιαθέτει να είμαστε λίγο πιο θετικά τοποθετημένοι με όλους από θέση ή σημείο ευκολοπίστιας μέχρι βλακείας και λίγο παραπάνω, αυτό[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *