ΕΕΣ: Μουσική εκδήλωση στον Δημοτικό πολυχώρο «Κώστας Κωσταράκος»

Την Κυριακή 11 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε παραδοσιακή μουσική εκδήλωση στον Δημοτικό πολυχώρο «Κώστας Κωσταράκος», για 180 εξυπηρετούμενοι της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Τμήματος Πειραιά του ΕΕΣ.

Η γιορτή περιλάμβανε ένα μουσικό ταξίδι από τους καλλιτέχνες του 7μελούς συγκροτήματος των αδελφών Ζωτιάδη, με νησιώτικους και μικρασιατικούς χορούς & τραγούδια, ξεσηκώνοντας τους εθελοντές & εξυπηρετούμενους, σε ένα παραδοσιακό γλέντι!

Η Πρόεδρος του Τμήματος Ελένη Δρυ, η αντιπρόεδρος Μάγδα Ζαχαροπούλου και ο Γενικός Γραμματέας Κώνσταντίνος Πριόνας, αφού ευχαρίστησαν τα μέλη του συγκροτήματος, τους πρόσφεραν αναμνηστική πλακέτα τονίζοντας την αναγκαιότητα της διασκέδασης και της ανθρώπινης επαφής στις πιεστικές καταστάσεις που ζούμε.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο Χρ. Μποκόρος στο «Κανάλι 1» για την έκθεση του στο Δημοτικό Θέατρο

Το Σάββατο 4 Απριλίου εγκαινιάζεται στις 7 το βράδυ στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά έκθεση ζωγραφικής του Χρήστου Μποκόρου με τίτλο “Τα στοιχειώδη” ο ίδιος το πρωινό του Σαββάτου θα φιλοξενηθεί στην εκπομπή 10 – 12 της Κατερίνας Παπαγεωργίου, όπου θα μιλήσει για το έργο του τη ζωή του και τη[…]

Περισσότερα »

Το «Μαυροπούλι» του Ντέιβιντ Χάροουερ στο θέατρο Άλμα

Το «Μαυροπούλι» του Ντέιβιντ Χάροουερ είναι ένα έργο μοναδικό! Ανιχνεύει τα απόλυτα όρια της ηθικής, της σεξουαλικής επιθυμίας, του νοήματος του έρωτα, της επίδρασης που έχει το παρελθόν στο παρόν στις ανθρώπινες σχέσεις. Στο έργο αυτό δεν υπάρχουν ξεκάθαρες διαχωριστικές γραμμές ανάμεσα στο Καλό και στο Κακό. Αποδεικνύει πως οι[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *