ΕΕΣ: Μουσική εκδήλωση στον Δημοτικό πολυχώρο «Κώστας Κωσταράκος»

Την Κυριακή 11 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε παραδοσιακή μουσική εκδήλωση στον Δημοτικό πολυχώρο «Κώστας Κωσταράκος», για 180 εξυπηρετούμενοι της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Τμήματος Πειραιά του ΕΕΣ.

Η γιορτή περιλάμβανε ένα μουσικό ταξίδι από τους καλλιτέχνες του 7μελούς συγκροτήματος των αδελφών Ζωτιάδη, με νησιώτικους και μικρασιατικούς χορούς & τραγούδια, ξεσηκώνοντας τους εθελοντές & εξυπηρετούμενους, σε ένα παραδοσιακό γλέντι!

Η Πρόεδρος του Τμήματος Ελένη Δρυ, η αντιπρόεδρος Μάγδα Ζαχαροπούλου και ο Γενικός Γραμματέας Κώνσταντίνος Πριόνας, αφού ευχαρίστησαν τα μέλη του συγκροτήματος, τους πρόσφεραν αναμνηστική πλακέτα τονίζοντας την αναγκαιότητα της διασκέδασης και της ανθρώπινης επαφής στις πιεστικές καταστάσεις που ζούμε.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Απονεμήθγηκαν τα βραβεία για τα βιβλία του “Αναγνώστη”

Τα Λογοτεχνικά Βραβεία του Αναγνώστη 2014 για τα καλύτερα βιβλία της χρονιάς που πέρασε ανακοινώθηκαν στην τελετή που έγινε στο Μέγαρο Μουσικής. Ανάμεσα στους βραβευθέντες πολλοί  νέοι αλλά και”γερόλυκοι” του λόγου. Στην ομιλία του ο διευθυντής του περιοδικού Γιάννης Ν. Μπασκόζος αναφέρθηκε σε μια στιχομυθία του με την Μάνια Καραιτίδη αποτίνοντας[…]

Περισσότερα »

H Idra Kayne στον Κήπο του Μεγάρου Μουσικής

Η Idra Kayne, η πιο σόουλ-φανκ φωνή της πόλης, φαντάζεται τη ζωή σε «ανδρικά παπούτσια» και επιλέγει να παρουσιάσει στον Κήπο του Μεγάρου αγαπημένα της κομμάτια που έχουν σφραγιστεί από ανδρικές ερμηνείες, την Παρασκευή 30 Ιουνίου στις 9 το βράδυ. Μια πολύ ιδιαίτερη μουσική βραδιά με Κηλαηδόνη αλλά και Nirvana,[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *