ΕΕΣ: Μουσική εκδήλωση στον Δημοτικό πολυχώρο «Κώστας Κωσταράκος»

Την Κυριακή 11 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε παραδοσιακή μουσική εκδήλωση στον Δημοτικό πολυχώρο «Κώστας Κωσταράκος», για 180 εξυπηρετούμενοι της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Τμήματος Πειραιά του ΕΕΣ.

Η γιορτή περιλάμβανε ένα μουσικό ταξίδι από τους καλλιτέχνες του 7μελούς συγκροτήματος των αδελφών Ζωτιάδη, με νησιώτικους και μικρασιατικούς χορούς & τραγούδια, ξεσηκώνοντας τους εθελοντές & εξυπηρετούμενους, σε ένα παραδοσιακό γλέντι!

Η Πρόεδρος του Τμήματος Ελένη Δρυ, η αντιπρόεδρος Μάγδα Ζαχαροπούλου και ο Γενικός Γραμματέας Κώνσταντίνος Πριόνας, αφού ευχαρίστησαν τα μέλη του συγκροτήματος, τους πρόσφεραν αναμνηστική πλακέτα τονίζοντας την αναγκαιότητα της διασκέδασης και της ανθρώπινης επαφής στις πιεστικές καταστάσεις που ζούμε.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο Νότης Μαυρουδής γράφει βιβλίο για τον Χατζιδάκι

Από την Κατερίνα Παπαγεωργίου… Ο γνωστός δημιουργός, συνθέτης και κιθαριστής Νότης Μαυρουδής, θα μας ταξιδέψει απόψε στο Ηρώδειο με μια μεγάλη συναυλία για τα 50 χρόνια της δισκογραφίας του, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών. Μόλις πριν λίγες μέρες ο ίδιος αποκάλυψε σε συνέντευξη που μου έδωσε ερχόμενος στο στούντιο του[…]

Περισσότερα »

Δημοτική Βιβλιοθήκη Πειραιά… Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης

Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Πειραιά συμμετέχει και φέτος στην Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης και Δημιουργικότητας με θέμα «Αγαπημένα δεδομένα: παρατηρώ και μετρώ…τον κόσμο», που συντονίζει η Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος.

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *