Ελ. Σταματάκη: Ο Σύριζα δεν κλείνει το μάτι στη Χρυσή Αυγή

Επιμέλεια Κωνσταντίνα Πετούση

«Ο Σύριζα δεν κλείνει το μάτι στη Χρυσή Αυγή, αντίθετα οι βουλευτές της έχουν αποβληθεί επανειλημμένα από τη Βουλή», δήλωσε στο Κανάλι Ένα η βουλευτής του κόμματος Ελένη Σταματάκη, αντικρούοντας τις σχετικές κατηγορίες της αντιπολίτευσης.

Επικαλέστηκε δε, τις δηλώσεις του προέδρου του κοινοβουλίου Νίκου Βούτση περί λήψης συγκεκριμένων μέτρων για την αντιμετώπιση των εντεινόμενων -όπως είπε- φραστικών επιθέσεων.

Παράλληλα, επανέλαβε το στόχο της κυβέρνησης για εκλογές το 2019 και προανήγγειλε την επίσκεψη του υπουργού Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτου στον Πειραιά, στις 28 του μήνα, οπότε και θα πραγματοποιηθεί μια ανοιχτή συγκέντρωση όπου όσοι πολίτες παρευρεθούν θα μπορούν να θέσουν τα ερωτήματα τους.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πέρασε ο προϋπολογισμός με 155 «ναι» 134 «όχι» και ένα «παρών»

Τον προϋπολογισμό για το 2015 ενέκρινε η πλειοψηφία της Ολομέλειας με 155 «ναι» έναντι 134 «όχι» και ενός «παρών». Κέρδος για την κυβερνητική πλειοψηφία αποτελεί η ανεξάρτητη βουλευτής Κατερίνα Μάρκου, η οποία υπερψήφισε τον προϋπολογισμό και ο κ. Γρηγόρης Ψαριανός, που δήλωσε «παρών». Από το κυβερνητικό στρατόπεδο χαρακτηρίζουν θετική και[…]

Περισσότερα »

Στη Βουλή το πολυνομοσχέδιο με τα προαπαιτούμενα

Στη Βουλή κατατίθεται, με τη διαδικασία του επείγοντος, το ν/σ με τα 19 προαπαιτούμενα, το οποίο από τοΣάββατο βρίσκεται σε δημόσια ηλεκτρονική διαβούλευση και αναμένεται να ψηφιστεί μέχρι την Παρασκευή. Η ψήφιση και η εφαρμογή των προαπαιτούμενων θα αποτελέσει το πρώτο βήμα για την καταβολή της υποδόσης των 2 δις, η οποία θα ανοίξει[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *