Αντλήθηκαν 1,138 δισ. ευρώ από 6μηνα έντοκα γραμμάτια

Διενεργήθηκε σήμερα M. Tετάρτη δημοπρασία εντόκων γραμματίων διάρκειας 26 εβδομάδων, ύψους 875 εκατομμυρίων ευρώ. Σύμφωνα με τον ΟΔΔΗΧ η απόδοση διαμο­ρφώ­θηκε στο 1,07%. Υποβλήθηκαν συνολι­κές προ­­­σφο­ρές ύψους 2,352 δισ. ευρώ, πού υπερκά­λυψαν το ζητούμενο ποσό κατά 2,69 φορές.

Η δημοπρασία πραγματοποιήθηκε μέσω των Βα­σικών Διαπραγματευτών Αγοράς (Primary Dealers), και η ημερομηνία διακανονισμού είναι η Τρίτη 10 Απριλίου 2018.

Έγιναν δεκτές προσφορές μέχρι του ύψους του δημοπρατηθέντος ποσού, κα­­θώς και μη ανταγωνιστικές προσφορές ύψους 262,5 εκατομμυρίων ευρώ.

Σύμφωνα με τον Κανονισμό Λειτου­ργίας των Βασικών Διαπραγματευτών Αγοράς μπορούν να υποβληθούν επιπλέον μη ανταγωνιστικές προσφορές ύψους 30% επί του δημοπρατούμενου ποσού, έως την Πέμπτη 5 Απριλίου 2018, στις 12μ.μ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το Facebook κοκκίνησε τη Wall Street

Bαθύ κόκκινο δείχνουν σήμερα τα ταμπλό στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης, με τους δείκτες Dow Jones και S&P 500 να υποχωρούν 1,2% και 1,4% και τον Nasdaq να κάνει “βουτιά” 2%. Ρόλο αρνητικού πρωταγωνιστή έχει το Facebook, το οποίο έχει βρεθεί στο στόχαστρο πάντων, μετά την αποκάλυψη ότι εταιρεία συμβούλων, που συμμετείχε στην προεκλογική εκστρατεία του[…]

Περισσότερα »

Τέλος η 20ετής φορολογική παραγραφή για υποθέσεις πριν το 2012

Καμία φορολογική υπόθεση πριν το 2012 δεν μπορεί να υπαχθεί στις διατάξεις που επεκτείνουν το χρόνο παραγραφής σε βάθος 20 ετών. Αυτό ξεκαθαρίζει εγκύκλιος του Διοικητή της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων Γιώργου Πιτσιλή η οποία εναρμονίζεται με τις πρόσφατες αποφάσεις του Συμβουλίου της Επικρατείας. Βάσει της εγκυκλίου οι διατάξεις του[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *