«Ταιριάζουμε;»… Οι αριθμοί μπορούν να δώσουν τις απαντήσεις που χρειάζεστε

Γράφει η Μαΐρα 

Το αιώνιο ερώτημα… «Ταιριάζουμε;» ίσως οι αριθμοί δώσουν μία απάντηση. Δεν έχετε παρά να ακολουθήσατε βήμα – βήμα τις οδηγίες που ακολουθούν:

Πρόσθεσε την ημερομηνία γεννήσεως: Π.χ. 23 + Μάιος + 1980 = 23 (2 + 3) + 05 (0 + 5) + 1980 (1 + 9 + 8 + 0)= 5 + 5 + 18 (1 + 8)= 5 + 5 + 9 = 19  (1 + 9) = 10 = 1 Αριθμός προσωπικότητας – συμβατότητας

«1»: Άτομο με ισχυρή αυτοπεποίθηση, αποφασιστικότητα και πείσμα.  Έχετε εξαιρετικές οργανωτικές ικανότητες, που σας οδηγούν σε ηγετικές θέσεις στον επαγγελματικό τομέα.  Εμπιστεύεστε την κρίση σας και προτιμάτε να αποφασίζετε μόνοι σας και να αναλαμβάνετε ευθύνες.  Ως αρνητικά χαρακτηριστικά είναι μία τάση προς τον αυταρχισμό και την αλαζονεία.  Δεν παραδέχεστε τα λάθη σας, ενώ είστε ιδιαίτερα κριτικοί στους γύρω σας, κάτι που μειώνει τις πιθανότητες επιτυχίας σας.

«2»: Επιδιώκετε αρμονικές σχέσεις με τους γύρω σας και καταφέρνετε να δημιουργείτε φιλικό κλίμα όπου και αν βρίσκεστε.  Οι καβγάδες και οι συγκρούσεις σας αποδιοργανώνουν.  Είστε διακριτικοί, ευαίσθητοι, ήρεμοι, με αίσθηση του χιούμορ και προσαρμόζεστε εύκολα σε καταστάσεις.  Στην προσπάθεια σας όμως να αποφύγετε τις εντάσεις, υποχωρείτε και συγχωρείτε ευκολότερα από ότι θα έπρεπε με αποτέλεσμα να σας εκμεταλλεύονται.

«3»: Είστε κοινωνικοί, έξυπνοι, ενθουσιώδεις με ότι ασχολείστε, αλλά χάνετε γρήγορα το ενδιαφέρον σας και ασχολείστε με κάτι καινούργιο.  Ο έρωτας παίζει σπουδαίο ρόλο στη ζωή σας και έχετε ανάγκη να σας αγαπούν και να αγαπάτε.  Ο αυθορμητισμός σας, όμως σας κάνει να κινείστε και να μιλάτε χωρίς να σκέφτεστε, πληγώνοντας, έτσι, άτομα που αγαπάτε.

«4»: Βασίζεστε στη λογική για να παίρνετε αποφάσεις και εκτιμάτε την σταθερότητα.  Συμπεριφέρεστε με ψυχραιμία σε πιεστικές καταστάσεις και διεκπεραιώνετε τις υποχρεώσεις και τακαθήκοντα σας.  Κάτι που σας κάνει ιδανικό συνεργάτη.  Είστε τίμιοι, ειλικρινεις και αξιόποιστοι.  Η αρνητική πλευρά προκύπτει από την διστακτικότητα, που σας κρατάει μακριά από την πρόοδο.  Επίσης η μεθοδικότητα σας προκαλεί προβλήματα, καθώς χάνεστε στις λεπτομέρειες.

«5»: Χαρακτηρίζεστε από ευελιξία και ενεργητικότητα.  Επιδιώκετε ταξίδια και αλλαγές καθώς προσαρμόζεστε εύκολα σε οποιαδήποτε κατάσταση.  Είστε εξωστρεφείς, εκδηλωτικοί και επικοινωνιακοί.  Η ανάγκη σας όμως για αλλαγή, σας κάνει να αφήνετε πράγματα στη μέση, η να οδηγηθείτε σε λάθος αποφάσεις.  Ο αυθορμητισμός σας, σας οδηγεί σε λόγια ή πράξεις, που αργότερα το μετανιώνετε.  Αλλάζετε ερωτικό σύντροφο εύκολα και συχνά μέχρι να βρείτε αυτόν που σας καλύπτει και τότε αφοσιώνεστε απόλυτα.

 

«6»: Προσφέρεται στήριξη στους γύρω σας.  Το έντονο ενδιαφέρον και η διάθεση να βοηθήσετε σας καθιστούν ιδανικούς συντρόφους και αληθινούς φίλους.  Θα αντιμετωπίσετε αρκετές πιεστικές καταστάσεις, όμως έχετε την ικανότητα να ανταπεξέλθετε.  Τα αρνητικά, προκύπτουν από το υπερβολικό ενδιαφέρον.  Γίνεστε υπερπροστατευτικοί ή ακόμα και αδιάκριτοι, παρεμβαίνοντας σε πολύ προσωπικά ζητήματα.

 

«7»:  Αναλύετε το κάθε τι που σας συμβαίνει και δεν δέχεστε εύκολα τις ιδέες των άλλων, παρά μόνο αφού τις έχετε επεξεργαστεί στο μυαλό σας.  Δίνετε μεγάλη σημασία στον πνευματικό πλούτο και όχι στον υλικό.  Προσοχή όμως αυτήν σας την ανάγκη για εσωστρέφεια και απομόνωση γιατί σας απομακρύνει ακόμα και από αγαπημένα σας πρόσωπα.  Ο συγκροτημένος σας χαρακτήρας δεν αφήνει τους άλλους να καταλάβουν τι νιώθετε.

«8»: Αυτοπειθαρχία και αποφασιστικότητα, εξυπνάδα και οξύ κριτικό πνεύμα σας κάνουν τους ιδανικότερους συνεργάτες.  Δίνετε μεγάλη σημασία στα υλικά αγαθά και μετράτε την προσωπική σας αξία σύμφωνα με αυτά.  Προσέξτε όμως να μην φτάσετε στο άλλο άκρο που είναι η απληστία και θέσετε ως σκοπό της ζωής σας, το χρήμα.

«9»: Είστε άνθρωποι ιδιαίτερα ευαίσθητοι με έμφυτο ενδιαφέρον για τους γύρω σας.  Η αγάπη είναι το πιο σημαντικό για εσάς, γι’ αυτό και ταλαιπωρήστε μέχρι να βρείτε τον ιδανικό σύντροφο.  Τα αρνητικά είναι ότι πολλές φορές δεσμεύεστε σε αρνητικές καταστάσεις, όσο και αν σας πληγώνουν, είτε ερωτικές, είτε επαγγελματικές.  Να έχετε εμπιστοσύνη στον εαυτό σας, καταλαβαίνοντας πως όλα είναι στο χέρι σας να τα διορθώσετε.

maira.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τα δώρα που θα ενθουσιάσουν το κάθε ζώδιο…

Γράφει η Μαΐρα… Κριός: Τους αρέσει οτιδήποτε έχει δράση.  Κάντε τους δώρο μια συνδρομή σε γυμναστήριο ή αθλητικά είδη.  Ακόμη, τα προσωπικά δώρα έχουν ιδιαίτερη σημασία όπως και τα κόκκινα τριαντάφυλλα. Ταύρος: Λατρεύουν τα ακριβά.  Δωρίστε τους είδη διακόσμησης σπιτιού, λοσιον, αρώματα, σατέν πιτζάμες, αρκεί να είναι ακριβά και ποιοτικά. […]

Περισσότερα »

Ζώδια: Πλανητικό δελτίο από 8/8 έως 14/8

Του αστρολόγου Γιάννη Μπαρδόπουλου… Για το Σάββατο 8/8, η Σελήνη είναι για τελευταία μέρα στο ζώδιο του Ταύρου, στις 3:38 πραγματοποιεί δυσμενές τετράγωνο με την ανάδρομη Αφροδίτη, στις 5:39 η Σελήνη πραγματοποιεί δυσμενή αντίθεση με τον Κρόνο, στις 7:24 η Σελήνη πραγματοποιεί δυσμενές τετράγωνο με τον Δια και εικοσιένα λεπτά[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *