ΤΡΑΙΝΟΣΕ… Χωρίς τρένα την Πέμπτη η χώρα

Εικοσιτετράωρη απεργία κήρυξε για σήμερα η Πανελλήνια Ένωση Προσωπικού Έλξης, με αποτέλεσμα κανένα δρομολόγιο τρένων να μην πραγματοποιηθεί σήμερα Πέμπτη.

Συγκεκριμένα, μετά την αναστολή της στάσης εργασίας τις προηγούμενες ημέρες, η Πανελλήνια Ένωση Προσωπικού Έλξης θα πραγματοποιήσει 24ωρη απεργία και ως εκ τούτου για σήμερα δεν θα εκτελεστεί κανένα δρομολόγιo.

Η ΠΕΠΕ κατηγορεί ωστόσο τη Διοίκηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ ότι, «θέλοντας να μετατρέψει τους μηχανοδηγούς σε εξιλαστήρια θύματα για την κατάσταση που επικρατεί στον Ελληνικό Σιδηρόδρομο εδώ και δεκαετίες, προχώρησε στην αδικαιολόγητη πράξη της ανταπεργίας (lockout) αποφασίζοντας το κλείσιμο του σιδηρόδρομου για τρεις ημέρες».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η ανδρεία του Σπαρτιάτη πολεμιστή Διηνέκη

Ο Διηνέκης ήταν ένας από τους 300 Σπαρτιάτες που έλαβαν μέρος στη μάχη των Θερμοπυλών το 480 π.Χ. υπό τον βασιλιά Λεωνίδα. Ο Διηνέκης έμεινε γνωστός εξαιτίας της απάντησης του «καλύτερα, θα πολεμήσουμε υπό σκιά», όταν κάποιος παρατήρησε ότι οι Πέρσες είναι τόσοι πολλοί ώστε τα βέλη τους θα σκέπαζαν[…]

Περισσότερα »

Το “πακέτο” στον επόμενο

Του Χάρη Παυλίδη… Ο Κοσμάς Σκούταρης, κλασική φιγούρα κομματάρχη της δεκαετίας του ’60, τον οποίον υποδύεται στη κωμωδία “Τζένη Τζένη” ο Διονύσης Παπαγιαννόπουλος, ανακαλύπτει ότι η κόρη του συνδέεται συναισθηματικά με τον αντίπαλο του “δικού” του υποψηφίου. Λόγοι ανωτέρας βίας τον υποχρεώνουν να τον εγκαταλείψει και να υποστηρίξει τον αγαπημένο[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *