77 κρουαζιερόπλοια της Costa Crociere στην Κέρκυρα τo 2015

Κλείσιμο αυλαίας για το λιμάνι της Κέρκυρας με την έλευση του κ/ζ “Costa Fascinosa” της εταιρείας CostaCrociere την Τρίτη. Το κρουαζιερόπλοιο CostaFascinosaμε μήκος 290μ., ολικής χωρητικότητας 113.000 τόνων, με 3.142 επιβάτες και 990 μέλη πληρώματος προσέγγισε τις 08:30 το πρωί στο λιμάνι της Κέρκυρας με προγραμματισμένη ώρα αναχώρησης τις 14:00.

Ο Οργανισμός Λιμένος λόγω της τελευταίας προσέγγισης κρουαζιερόπλοιου για το έτος 2014 διοργάνωσε υποδοχή οπού Κερκυραίες με τοπικές ενδυμασίες πρόσφεραν μελομακάρονα και κουραμπιέδες στους επιβάτες ενώ χορωδία λαϊκών τροβαδούρων με ελληνικό και ξένο ρεπερτόριο τους καλωσόριζαν πριν την εξόρμηση τους προς την πόλη της Κέρκυρας.

Τα γραφεία του Οργανισμού επισκέφτηκε ο CaptainPietroSinisi ύστερα από πρόσκληση που του είχε  απευθύνει ο Πρόεδρος του ΟΛΚΕ  Σπύρος Ανδριώτης, συνοδεία των τοπικών πρακτόρων Κων/νου & Χαρίλαου Αρώνη, αντάλλασοντας αναμνηστικά δώρα. Στη συζήτηση που ακολούθησε ο καπετάνιος ευχαρίστησε για την θερμή υποδοχή  στους επιβάτες του πλοίου και τόνισε την στενή σχέση που έχει δημιουργηθεί τα τελευταία χρόνια με την εταιρεία, τονίζοντας ότι την νέα σαιζόν θα προσεγγίσουν 77 κρουαζιερόπλοια  της εταιρείας CostaCrociere την Κέρκυρα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Άρση τραπεζικού απορρήτου μεταξύ Ε.Ε – Ελβετίας

Την άρση του τραπεζικού απορρήτου της Ελβετίας για τους κατοίκους της Ευρωπαϊκής Ένωσης, μέσω της αυτόματης ανταλλαγής τραπεζικών πληροφοριών από το 2018, προβλέπει η Συμφωνία που υπέγραψε η Ευρωπαϊκή Ένωση και οι αρμόδιες αρχές της Ελβετίας, στις 27 Μαΐου 2015. Αυτό προκύπτει από απάντηση του Επιτρόπου Οικονομικών, Νομισματικών και Φορολογικών[…]

Περισσότερα »

ΟΛΠ: Στην Redex κατακυρώθηκε η αναβάθμιση τεχνητού φωτισμού

Το Δ.Σ. του ΟΛΠ ενέκρινε το πρακτικό της επιτροπής διενέργειας και αξιολόγησης του διεθνούς δημόσιου ανοικτού διαγωνισμού για την και την προσωρινή κατακύρωση του διαγωνισμού στη μειοδότρια εταιρία REDEXΑ.Ε. αντί του ποσού 2.607.341,88 ευρώ πλέον ΦΠΑ. Το έργο οδηγεί σε 46,2% εξοικονόμηση ενέργειας με απόσβεση σε 3,5 χρόνια και 82,6%[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *