Σίτιση μαθητών που μετέχουν στο πρόγραμμα της ΕΟΕ

Aπό τη Δευτέρα 19 Οκτωβρίου ξεκίνησε η σίτιση των μαθητών των Δημοτικών Σχολείων που μετέχουν στο πρόγραμμα της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής «Αγαπώ τον αθλητισμό – Kids’ Athletics» στο Παναθηναϊκό Στάδιο, με την ευγενική χορηγία του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, μέσω του Ινστιτούτου Prolepsis και του προγράμματος σίτισης και προώθησης της υγιεινής διατροφής.

Τα πρώτα σχολεία ήταν το Μαράσλειο Πειραματικό Δημοτικό Σχολείο και το 3ο Δημοτικό Σχολείο Νέας Αρτάκης Ευβοίας.

Το πρόγραμμα «Αγαπώ τον αθλητισμό-Kids’ Athletics» εκτελείται για έβδομη φορά από το 2010 και έχει στόχο να φέρει τα παιδιά πιο κοντά – μέσω της εξάσκησης – στα αγωνίσματα του στίβου, του μπάσκετ και του βόλεϊ, αλλά να τους προσφέρει και πλούσιο εκπαιδευτικό και πληροφοριακό υλικό για την ιστορία του Παναθηναϊκού Σταδίου, στο οποίο αναβίωσαν οι Ολυμπιακοί Αγώνες το 1896, μέσω ενός σύγχρονου συστήματος αυτόματης ξενάγησης.

Το «Αγαπώ τον αθλητισμό-Kids’ Athletics» διεξάγεται με τη συνεργασία του ΣΕΓΑΣ, της ΕΟΚ και της ΕΟΠΕ, αλλά και των Υπουργείων Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων και Εθνικής Άμυνας με την πολύτιμη υποστήριξη των Ιδρυμάτων «Σταύρος Νιάρχος» και «Παύλου & Αλεξάνδρας Κανελλοπούλου» και από το 2010 μέχρι σήμερα, έχουν πάρει μέρος σε αυτό 91.500 μαθητές και μαθήτριες από 1.377 σχολεία απ’ όλη την Ελλάδα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«Πανικός» για τα διαρκείας του πρωταθλητή Ελλάδας

ΧΑΜΟΣ!!! Μόνο έτσι μπορούμε να περιγράψουμε αυτό που έγινε σήμερα το πρωί στο Καραϊσκάκη, πρώτη ημέρα ελεύθερης πώλησης των εισιτηρίων διαρκείας. Περισσότεροι από 200 οπαδοί του Ολυμπιακού είχαν δημιουργήσει μία ανθρώπινη ουρά έξω από το φαληρικό γήπεδο, περιμένοντας να ανοίξει η αίθουσα και να ξεκινήσει η διαδικασία διάθεσης των καρτών[…]

Περισσότερα »

Αθώος ο Βαγγέλης Μαρινάκη στην υπόθεση Σισέ

Πανηγυρική δικαίωση για τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός και δημοτικό σύμβουλο Πειραιά, Βαγγέλη Μαρινάκη στη δικαστική διαμάχη με τον Τζιμπρίλ Σισέ. Υστερα από την εκδίκαση της υπόθεσης το Μονομελές Πρωτοδικείο Πειραιά αθώωσε για όλες τις κατηγορίες τον διοικητικό ηγέτη της ομάδας της πόλης μας. Εκρινε, δηλαδή, πως δεν υφίσταται συκοφαντική[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *