8 Μαΐου το debate 5 υποψηφίων Δημάρχων για τον Δήμο Πειραιά

Την Τετάρτη 8 Μαΐου το Κανάλι-1 και το Portnet.gr, οργανώνουν το πρώτο δημόσιο debate υποψηφίων Δημάρχων για τον Δήμο Πειραιά.

Το debate θα διεξαχθεί στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά σε συνεργασία της Δημοτικής Ραδιοφωνίας Πειραιά και της πρώτης ψηφιακής πύλης, του Portnet, και θα μεταδοθεί σε live streaming από το web TV που διατηρεί το Κανάλι Ένα το Portnet και αντίστοιχες σελίδες στο facebook.

Στο debate ανταποκρίθηκαν θετικά και θα λάβουν μέρος ο Δήμαρχος Γιάννης Μώραλης και οι υποψήφιοι Δήμαρχοι Νικος Βλαχάκος, Νίκος Μπελαβίλας, Διαμάντω Μανωλάκου και Θανάσης Διαβολάκης.

Το debate θα συντονίσουν εκ μέρους του Portnet.gr  ο δημοσιογράφος Νότης Ανανιάδης και εκ μέρους του Καναλιού Ένα 90.4 ο δημοσιογράφος και γενικός Διευθυντής του Καναλιού Νίκος Παρασκευάς.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αυτοδιοικητικό Κίνημα: Πλήρης και οριστική αφαίρεση των προνοιακών από τους Δήμους

Κατετέθη στις 6/2 το ν/σ που αφαιρεί οριστικά από τους Δήμους σε ολόκληρη την Ελλάδα την αρμοδιότητα περί προνοιακών επιδομάτων, μεταφέροντας την στον Ο.Γ.Α. που βαφτίζεται πλέον “Οργανισμός Προνοιακών Επιδομάτων και Κοινωνικής Αλληλεγγύης” (ΟΠΕΚΑ). Η παράταξή στην Κ.Ε.Δ.Ε., το “Αυτοδιοικητικό Κίνημα”, είχε – ήδη από τις 11/01/18 – “κρούσει τον[…]

Περισσότερα »

Παρουσίαση του συνδυασμού “Πειραιάς – Νέα Αρχή”

Στο Νεοκλασικό κτίριο της Κανθάρου (Ηρώων Πολυτεχνείου 91 και Κανθάρου), παρουσιάζει τους υποψήφιους του Συνδυασμού του ο ανεξάρτητος υποψήφιος Δήμαρχος Πειραιά, Ιωσήφ Βουράκης, το Σάββατο 3 Μαΐου, στις 5 το απόγευμα. Ο συνδυασμός του Ιωσήφ Βουράκη, μεταξύ άλλων, έχει τα εξής χαρακτηριστικά: – Ο υποψήφιος Δήμαρχος Ι. Βουράκης είναι 30 ετών, ο νεότερος υποψήφιος[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *