Home

ΡΟΗ  ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Συνεδριάζει την Μ. Τετάρτη το Δημοτικό Συμβούλιο Πειραιά

0 σχόλια ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΔΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ

Συνεδριάζει την Μ. Τετάρτη στις 5 το απόγευμα το Δημοτικό Συμβούλιο  Πειραιά με 26 θέματα της ημερήσιας διάταξης και συγκεκριμένα:

                                          ΘΕΜΑΤΑ  ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ  ΔΙΑΤΑΞΗΣ

ΘΕΜΑ 1ο: «Μερική αναμόρφωση του προϋπολογισμού του Δήμου οικονομικού έτους 2014».
ΘΕΜΑ 2ο: «Λήψη απόφασης για την αναστολή από το διεθνή διαγωνισμό για την αξιοποίηση των Δημοτικών ακινήτων α) του κτιρίου της πρώην Ραλλείου Σχολής έναντι του Δημοτικού Θεάτρου και β) του Κεντρικού Δημαρχείου Πειραιά επί της πλατείας Κοραή με σκοπό την κατασκευή του νέου Δικαστικού Μεγάρου Πειραιά».
ΘΕΜΑ 3ο: «Ορισμός ενός εκπροσώπου του Δήμου Πειραιά ως αντιπροέδρου του Σχολικού Συμβουλίου του Ζαννείου Πρότυπου Πειραματικού Γυμνασίου Πειραιά».
ΘΕΜΑ 4ο: «Τροποποίηση της υπ΄ αριθμ. 157/14 απόφασης Δημ. Συμβουλίου, με την αντικατάσταση μελών επιτροπών της Δ/νσης Μηχανολογικού Ηλεκτρολογικού».
ΘΕΜΑ 5ο:  «Παραχώρηση του κοινόχρηστου πεζοδρομίου της Ακτής Μουτσοπούλου μεταξύ των οδών Γρ. Λαμπράκη και Χαρ. Τρικούπη στο Πασαλιμάνι, για την τοποθέτηση περιπτέρων όπου θα εκτεθούν τα βιβλία από 20 Ιουνίου 2014 έως 6 Ιουλίου 2014».
ΘΕΜΑ 6ο: «Έγκριση μετάβασης διμελούς αντιπροσωπείας του Δήμου Πειραιά, για την 3η  διακρατική συνάντηση στα πλαίσια του ευρωπαϊκού έργου REPUBLIC – MED που εντάσσεται στο Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Εδαφικής συνεργασίας MED, στο Ζάγκρεμπ της Κροατίας από 7-10 Ιουλίου 2014 και διάθεση της σχετικής πίστωσης».
ΘΕΜΑ 7ο: «Έγκριση α) των ειδικών διαδρομών για την κυκλοφορία των τριών τουριστικών τραίνων του τουριστικού γραφείου OPEN TOP BUS HELLAS –M.ΕΠΕ στις Α΄ και Β΄ Δημ. Κοινότητες, β) της βεβαίωσης βατότητας οδών κυκλοφορίας των τουριστικών τραίνων, γ) του συνολικού μήκους της διαδρομής τους και δ) του καθορισμού του χώρου αφετηρίας των διαδρομών».
ΘΕΜΑ 8ο: «Έγκριση του προϋπολογισμού του Ειδικώς Αναγνωρισμένου Φιλανθρωπικού Σωματείου (Ν.Π.Ι.Δ.) Ναυτικών Γονέων Παιδιών με ειδικές ανάγκες».
ΘΕΜΑ 9ο: «Καταβολή ποσού 179.894,86 € προς το ΙΚΑ ΠΕΙΡΑΙΑ σε 12 δόσεις των 14.437 € σύμφωνα με τη ρύθμιση εκκαθάρισης της Κ.Ο.Δ.Ε.Π.Α.Π.».
ΘΕΜΑ 10ο: «Απόδοση οφειλομένων ασφαλιστικών εισφορών του Ε.Τ.Α.Α, ποσού  687.058,23 €, περιόδου 1994-2009».
ΘΕΜΑ 11ο: «Έγκριση καταβολής στη ΔΗΡΑΠ δύο ισόποσων δόσεων των 150.000 €, από την επιχορήγηση του Δήμου προς τη ΔΗΡΑΠ έτους 2014».
ΘΕΜΑ 12ο: «Έγκριση του 1ου Σ.Π. της εργασίας: Διαμόρφωση γηπέδου μπάσκετ στο κτήμα Δηλαβέρη».
ΘΕΜΑ 13ο: «Έγκριση του 2ου Ανακεφαλαιωτικού πίνακα εργασιών (τακτοποιητικού) για το έργο: “Τοπικές αποκαταστάσεις από φθορές και επεμβάσεις σε οδοστρώματα, πεζοδρόμια, οδοκλίμακες ΑΑΕ 2/2009 αναδόχου Πέτρου Σταθά».
ΘΕΜΑ 14ο:  «Έγκριση παράτασης της συμβατικής προθεσμίας της εργασίας: Διαμόρφωση γηπέδου μπάσκετ στο κτήμα Δηλαβέρη κατά δύο μήνες».
ΘΕΜΑ 15ο: «Έγκριση τροποποιήσεων-προσθηκών εφαρμογής των τελικών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων (μονοδρομήσεων) των Β’ & Α’ Δημοτικών Κοινοτήτων».
ΘΕΜΑ 16ο: «Έγκριση: α) παραχώρησης χώρου στην οδό Τσαμαδού από Δεληγιώργη έως Ζέας, για την κατασκευή τερματικού φρέατος του ΜΕΤΡΟ (Πανεπιστημίου Πειραιώς) και β) μετατροπής του τμήματος της οδού Τσαμαδού από Δεληγιώργη έως Ζέας σε οδό ήπιας κυκλοφορίας».
ΘΕΜΑ 17ο: «Έγκριση: α) παραχώρησης χώρου για την ανέγερση-εγκατάσταση υποσταθμού έλξης (Υ/Σ) του Τραμ και β) ανάκλησης της υπ΄ αριθμ. 376/2008 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου».
ΘΕΜΑ 18ο: «Αναγκαιότητα υλοποίησης δράσεων».
ΘΕΜΑ 19ο: «Παράταση προθεσμίας προμήθειας γάλακτος (ΦΕΚ 800/11-10-89 ΤΒ) έως το ύψος του ενδεικτικού προϋπολογισμού».
ΘΕΜΑ 20ο: «Παράταση της με αρ. πρωτ. 17514/13-5-13 σύμβασης μεταξύ του Δήμου Πειραιά και της Ε.Κ.Ο. ΑΒΕΕ, για την προμήθεια πετρελαίου για την κίνηση των οχημάτων του Δήμου».
ΘΕΜΑ 21ο: «Έγκριση γενομένης δαπάνης συνολικού ποσού 1.270,59 € της έκθεσης ¨Αφιέρωμα στον ηθοποιό Δημήτρη Παπαμιχαή먻.
ΘΕΜΑ 22ο: «Διαγραφή βεβαιωμένων οφειλών παράνομης στάθμευσης συνολικού ποσού: 1) 6.051,29 € λόγω λανθασμένης βεβαίωσης σε υπόχρεους & 2) 111.637,31 € λόγω λανθασμένης βεβαίωσης σε υπόχρεο με την ονομασία ΧΡΕΩΣΤΗΣ».
ΘΕΜΑ 23ο: «Οριστική διαγραφή οφειλών συνολικού ποσού 2.242,21 € , από τους χρηματικούς καταλόγους, που αφορούν σε βεβαιώσεις παράνομης στάθμευσης».
ΘΕΜΑ 24ο: «Απαλλαγή από τις προσαυξήσεις εκπρόθεσμης καταβολής χρεών των οφειλετών: Μπαφούνη Ευαγγελίας, Τζιράρκα Αντωνίου, Γεωργίου Αικατερίνης & Δημητρακάκη Ηλία».
ΘΕΜΑ 25ο: «Παραχώρηση μιας (1) θέσης στάθμευσης για το ΧΙΒ 6399 07 αυτοκίνητο του κ. Φίκαρη Νικολάου επί της οδού Σερφιώτου έμπροσθεν της ιδιοκτησίας με αρ. 79».
ΘΕΜΑ 26ο: «Λήψη απόφασης για: 1) καταστροφή και ανακύκλωση άχρηστου υλικού που βρίσκεται στους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς του Δήμου μας και 2) καταστροφή άχρηστου υλικού που βρίσκεται στους κοινόχρηστους χώρους του κτιρίου επί της οδού Ευριπίδου 66».

Σχετικά Αρθρα

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *