900 παιδιά του Πειραιά στο 3ο Piraeus Sports Camp

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης και η Πρόεδρος του Ο.Π.Α.Ν.  κυρία Σταυρούλα Αντωνάκου, παρευρέθηκαν σήμερα στις αθλητικές δραστηριότητες των παιδιών   που συμμετέχουν στο Piraeus Sports Camp, στα Βοτσαλάκια και στο κλειστό Γυμναστήριο «Π. Σαλπέας».

 Το Piraeus Sports Camp διεξάγεται για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στον Πειραιά,  από τον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας,  με την υποστήριξη της ΠΑΕ Ολυμπιακός και προσφέρεταιδωρεάν στους μαθητές των Δημοτικών Σχολείων της πόλης.

Στη φετινή διοργάνωση θα συμμετάσχουν συνολικά 900 παιδιά, ενώ στα τρία χρόνια διεξαγωγής τουPiraeus Sports Camp, έχουν αθληθεί περισσότερα από 3.000 παιδιά.

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης δήλωσε: «Όταν μια διοργάνωση γίνεται θεσμός αυτό αναμφισβήτητα αποτελεί επιτυχία για εμάς. Αυτός ήταν ο στόχος όταν ξεκίνησε το Piraeus SportsCamp την πρώτη χρονιά με Πρόεδρο του Ο.Π.Α.Ν. τον κ. Ελληνιάδη και εν συνεχεία με την τωρινή Πρόεδρο κυρία Αντωνάκου. Η δράση που υλοποιείται με την υποστήριξη της ΠΑΕ Ολυμπιακός, θέλουμε να καθιερωθεί στην πόλη μας. Το πετύχαμε με τη συνδρομή του Ολυμπιακού, η οποία είναι πάρα πολύ σημαντική, καθώς δεν θα μπορούσε να επιτευχθεί η διεξαγωγή των Camps με δεδομένα τα οικονομικά του Δήμου Πειραιά. Πιστεύω πως είναι μια καλή ευκαιρία για τα παιδιά να συμμετέχουν σε αθλητικές δραστηριότητες για τέσσερεις εβδομάδες, σε 4 αθλήματα, σε 5 αθλητικές εγκαταστάσεις της πόλης μας.  Χαίρονται τα παιδιά και είμαστε χαρούμενοι γι΄ αυτό. Όπως έχω ξαναπεί, όταν χαμογελάνε τα παιδιά χαμογελάμε κι εμείς. Σκοπεύουμε να ενδυναμώσουμε και να ενισχύσουμε τοPiraeus Sports Camp, προκειμένου να γίνεται κάθε χρόνο καλύτερο, πιο ποιοτικό με περισσότερες συμμετοχές και να είναι ένας θεσμός ο οποίος να βελτιώνεται συνεχώς. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός και πρώτο Δημοτικό Σύμβουλο Πειραιά κ. Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος είναι πάντα στο πλευρό μας, τον Γιώργο Παύλου,  τον Βασίλη Νάνο και όλους τους ανθρώπους του Ολυμπιακού. Θα ήθελα επίσης να συγχαρώ την κυρία Αντωνάκου, τον Κούλη Δουρέκα και τους εργαζόμενους του Ο.Π.Α.Ν. που «τρέχουν» τα Camp. Είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος γιατί με τις δύσκολες καταστάσεις που περνάμε – και ειδικά τις τελευταίες ημέρες με τα απορρίμματα στην πόλη – έχουμε και ωραίες στιγμές. Είμαστε χαρούμενοι, αξίζουν τα παιδιά να ζουν τέτοιες στιγμές. Το Piraeus Sports Camp είναι δωρεάν, γι΄ αυτό είναι πολύ σημαντική η συμβολή του Ολυμπιακού και στην οργάνωση, αλλά κυρίως στη δυνατότητα που έχουν τα παιδιά να συμμετέχουν δωρεάν στα αθλητικά προγράμματα. Ελάχιστοι  Δήμοι έχουν δωρεάν προγράμματα για τα παιδιά των δημοτών και γι΄ αυτό είμαστε ευχαριστημένοι και υπερήφανοι».

Σε ερώτηση δημοσιογράφου για την υλοποίηση αθλητικών γεγονότων στον Πειραιά ο κ. Μώραλης, σημείωσε:

«Πράγματι κάνουμε πολλά πράγματα, έχουμε πει και με την Πρόεδρο του Ο.Π.Α.Ν. να κάνουμε ακόμα περισσότερα στο μέλλον. Λείπουν αθλητικές εγκαταστάσεις στον Πειραιά, μακάρι να είχαμε περισσότερες για να διοργανώνουμε ακόμα περισσότερα αθλητικά δρώμενα. Έχουμε διάθεση και πιστεύω ότι το 2018 οι υπάρχουσες αθλητικές εγκαταστάσεις στον Πειραιά θα αναβαθμιστούν και ενδεχομένως να έχουμε και νέες αθλητικές εγκαταστάσεις στις αρχές του 2019».

Η Πρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Πειραιά κυρία Σταυρούλα Αντωνάκου, δήλωσε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, με την πολύτιμη βοήθεια της ΠΑΕ Ολυμπιακός, μπορούμε να προσφέρουμε δωρεάν στα παιδιά των δημοτών τα Summer Camp. Περισσότερα από 3.000 παιδιά στα τρία χρόνια διεξαγωγής του PiraeusSports Camp, έχουν συμμετάσχει, έχουν διασκεδάσει και αθληθεί. Οι γονείς τα φέρνουν το πρωί και τα παίρνουν το μεσημέρι. Είμαστε ο μοναδικός Δήμος που παρέχουμε δωρεάν αυτές τις αθλητικές δραστηριότητες. Αυτό δεν θα γινόταν χωρίς τη βοήθεια της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Κατά τη διάρκεια της χρονιάς,  έχουμε υλοποιήσει αρκετές δραστηριότητες για παιδιά και για μεγάλους. Στόχος μας είναι να κάνουμε ακόμα περισσότερες γιατί ο αθλητισμός είναι πάνω από όλα ζωή, είναι διασκέδαση και οφείλουμε ως Δήμος, αλλά και ως Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός, να κάνουμε  όσες περισσότερες δραστηριότητες μπορούμε. Είμαστε ικανοποιημένοι από την προσέλευση. Από τις πρώτες μέρες που το ανακοινώσαμε είχαμε πολλές συμμετοχές και μακάρι να είχαμε περισσότερες αθλητικές εγκαταστάσεις, για να εξυπηρετήσουμε περισσότερο κόσμο. Είναι δύσκολες εποχές και θα συνεχίσουμε την προσπάθεια να βρούμε τρόπους ώστε να συμμετάσχει παραπάνω κόσμος στοPiraeus Sports Camp».

Ο Διευθυντής του Δικτύου των Σχολών της Π.Α.Ε. Ολυμπιακός κ. Βασίλης Νάνος,  επισήμανε: «Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά ο Ολυμπιακός και ο Δήμος Πειραιά διοργανώνουν το Piraeus Sports Camp. Θέλουμε να δώσουμε τη δυνατότητα στα παιδιά να χαρούν, να συμμετέχουν σε αθλητικές δράσεις,  με δημιουργική απασχόληση και να διασκεδάσουν λίγο πριν τις καλοκαιρινές τους διακοπές».

 To 3Ο Piraeus Sports Camp ξεκίνησε τη Δευτέρα 19 Ιουνίου και θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή 14 Ιουλίου 2017.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Εγκαίνια του 16ου East Med Yacht Show στη Μαρίνα Ζέας

Τα εγκαίνια του 16ου East Med Yacht Show, μιας από τις σημαντικότερες εκθέσεις διεθνώς για τον θαλάσσιο τουρισμό πραγματοποιήθηκαν την Πέμπτη το απόγευμα στη Μαρίνα Ζέας.  Το 16ο  East Med Yacht Show, διεξάγεται για δεύτερη φορά στον Πειραιά,  θα διαρκέσει έως τις 7 Μαΐου 2017  και τελεί και υπό την[…]

Περισσότερα »

Π.Ε. Πειραιά: Έλεγχοι στην ακτοπλοΐα κατά τις ημέρες του Πάσχα

Εντατικοποιήθηκαν οι έλεγχοι σε πλοία της ακτοπλοΐας από στελέχη των υπηρεσιών της Περιφερειακής Ενότητας Πειραιά λόγω της αυξημένης επιβατικής κίνησης κατά τις ημέρες του Πάσχα. Οι έλεγχοι διενεργούνται από κλιμάκια των Διευθύνσεων Εμπορίου και Υγειονομικών Ελέγχων κυρίως στους χώρους εστίασης, στα κυλικεία και σε κοινόχρηστους χώρους. Ειδικότερα, τα στελέχη της[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *