Α. Γκολιομύτη: Αποκλείστηκαν 23 Συλλόγοι από την διαβούλευση του Ν/Σ για το Οικογενειακό Δίκαιο

«Το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη έχει 70 γραφεία ανά την Ελλάδα όπου μπορεί κάποιος να καταγγέλλει την ενδοοικογενειακή βία», είπε στο Κανάλι Ένα και την εκπομπή «Πρωινή Ενημέρωση» με την δημοσιογράφο Λία Λάππα, η εκπρόσωπος του Σωματείου Γυναικείων Δικαιωμάτων «ΤΟ ΜΩΒ» Αναστασία Γκολιομύτη.

Σχετικά με το νομοσχέδιο που φέρνει η κυβέρνηση για το Οικογενειακό Δίκαιο ανέφερε μεταξύ άλλων ότι «το άρθρο που λέει πως χρειάζεται αμετάκλητη απόφαση για να χάσει ένας γονιός το δικαίωμα συνεπιμέλειας, το οποίο σημαίνει ότι πρέπει να περάσουν 8 έως 10 χρόνια, διάστημα στο οποίο ο κακοποιητής γονέας μπορεί να βλέπει κανονικά το παιδί».

Η κα Γκολιομύτη σημείωσε ότι ο Υπουργός Δικαιοσύνης Κώστας Τσιάρας  απέκλεισε 23 συλλόγους από την διαβούλευση του νομοσχεδίου για το Οικογενειακό Δίκαιο, ενώ δεν απάντησε ούτε στις επιστολές τους.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΤΕ: Πλήρης αποκατάσταση δικτύων στη Ραφήνα, εντατικές εργασίες σε Ν. Βουτζά-Μάτι

Το σύνολο των τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών του παρέχει ο Όμιλος ΟΤΕ στην περιοχή της Ραφήνας, καθώς αποκατέστησε πλήρως τις υποδομές που είχαν καταστραφεί από τις πυρκαγιές, ενώ οι τεχνικοί του Ομίλου έχουν επιδιορθώσει τη συντριπτική πλειονότητα των δηλωμένων από τους πελάτες βλαβών στην περιοχή. Το έργο αποκατάστασης των δικτύων στις πληγείσες περιοχές[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *