ΑΔΜΗΕ: Καμία ανησυχία από τη φωτιά στο Κέντρο Υπερυψηλής Τάσης Αγ. Στεφάνου

Τη διαβεβαίωση ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας εξαιτίας της πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε σήμερα στο Κέντρο Υπερυψηλής Τάσης του Αγίου Στεφάνου Αττικής παρέχει ο ΑΔΜΗΕ. Όπως αναφέρει ο Διαχειριστής, το συμβάν δεν επηρέασε καθόλου την ομαλή τροφοδότηση των καταναλωτών της Αττικής και δεν σημειώθηκε η παραμικρή διακοπή ηλεκτροδότησης, πράγμα που αντανακλά τις ισχυρές αντοχές του συστήματος.

Ο ΑΔΜΗΕ τονίζει, επίσης, ότι η φωτιά σβήστηκε ταχύτατα με τη συνδρομή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και πως ήδη συνεργεία του έχουν ξεκινήσει τις εργασίες αποκατάστασης των ζημιών στον εξοπλισμό.

«Οι βλάβες έχουν αρχίσει να αποκαθίστανται σταδιακά και αναμένεται η πλήρης αποκατάστασή τους εντός των επόμενων 24 ωρών. Έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφαλή λειτουργία του συστήματος και την απροσκόπτη ηλεκτροδότηση της Αττικής» αναφέρει ο ΑΔΜΗΕ.

Πηγή: ΑΜΠΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τραγωδία στη Βοιωτία: Νεκρά δύο παιδιά από πνιγμό

Από πνιγμό πέθαναν δύο παιδιά ηλικίας 4,5 και 3,5 ετών στην περιοχή Αγίου Αθανασίου της Αλιάρτου στη Βοιωτία, κοντά στο σπίτι τους.  Σύμφωνα με το star κεντρικής Ελλάδας, το περιστατικό έλαβε χώρα το μεσημέρι της Δευτέρας. Τα παιδιά μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο της Λιβαδειάς, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός τους.  Οι σοροί των δύο παιδιών θα μεταφερθούν στην[…]

Περισσότερα »

Κ. Κούτρας: Για την κατεδάφιση του Ναού στη Χειμάρρα

Ο Εκπρόσωπος του YΠΕΞ Κ. Κούτρας, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων αναφορικά με την σημερινή κατεδάφιση του Ιερού Ναού του Αγίου Αθανασίου στους Δρυμμάδες Χειμάρρας, δήλωσε τα εξής: «Η καταστροφή ιερών τόπων και αντικειμένων λατρείας ελάμβανε χώρα, μέχρι πρότινος τουλάχιστον, στον ευρύτερο χώρο της Μέσης Ανατολής και της Β. Αφρικής από τους τζιχαντιστές.[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *