Αναρτήθηκαν τα ειδοποιητήρια πληρωμής εισφορών Σεπτεμβρίου μη μισθωτών ασφαλισμένων

Αναρτήθηκαν στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες οι εισφορές Σεπτεμβρίου 2017 των αγροτών, των αυτοαπασχολουμένων και των ελεύθερων επαγγελματιών, όπως ανακοίνωσε η διοίκηση του Ενιαίου Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης (ΕΦΚΑ).
Οι ασφαλισμένοι μπορούν να επισκεφτούν τον ιστότοπο ΕΦΚΑ, www.efka.gov.gr, προκειμένου να πληροφορηθούν αναλυτικά για την εισφορά τους, να αντλήσουν την ταυτότητα πληρωμής ή να εκτυπώσουν το ειδοποιητήριο πληρωμής, δεδομένου ότι δεν θα πραγματοποιηθεί ταχυδρομική αποστολή.
Καταληκτική ημερομηνία καταβολής είναι η Τρίτη 31 Οκτωβρίου 2017. Την ίδια ημέρα θα πραγματοποιηθεί η καταβολή της εισφοράς, μέσω άμεσης χρέωσης τραπεζικού λογαριασμού (πάγια εντολή).

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Στα 5,9 δισ. ευρώ οι συνολικές επενδύσεις της ΔΕΗ στην κρίσης

Στα 13,3 δισ. ευρώ φθάνει σήμερα η αξία των παγίων της ΔΕΗ σε ορυχεία, παραγωγή, μεταφορά, διανομή και εμπορία, σύμφωνα με τα στοιχεία που παρουσίασε ο αντιπρόεδρος της εταιρίας Γιώργος Ανδριώτης, μιλώντας σε ημερίδα για την ενέργεια που πραγματοποιήθηκε στο ΕΒΕΑ. Ο κ. Ανδριώτης τόνισε ότι η ΔΕΗ επενδύει στους[…]

Περισσότερα »

YΠOIK: Πλεόνασμα 1,07 δισ. ευρώ τον Ιανουάριο

Πλεόνασμα ύψους 1,077 δισ. ευρώ εμφάνισε ο κρατικός προϋπολογισμός τον Ιανουάριο έναντι πλεονάσματος 367 εκ. ευρώ το αντίστοιχο διάστημα την προηγούμενη χρονιά και στόχου για πλεόνασμα 197 εκ. ευρώ στον προϋπολογισμό του 2016 σύμφωνα με τα στοιχεία εκτέλεσης του κρατικού προϋπολογισμού σε τροποποιημένη ταμειακή βάση. Το πρωτογενές αποτέλεσμα διαμορφώθηκε σε πλεόνασμα ύψους 1,193 δισ. ευρώ,[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *