ΕΡΓΑΝΗ: Αύξηση στη μισθωτή απασχόληση τον Ιούλιο

Αύξηση της μισθωτής απασχόλησης στον ιδιωτικό τομέα, καταγράφηκε τον μήνα Ιούλιο 2017, με θετικό ισοζύγιο προσλήψεων –  αποχωρήσεων κατά 7.242 θέσεις εργασίας, σύμφωνα με τα αποτελέσματα του Πληροφοριακού Συστήματος «ΕΡΓΑΝΗ».

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα στοιχεία των ροών μισθωτής απασχόλησης του Ιουλίου 2017, οι αναγγελίες πρόσληψης ανήλθαν σε 225.856, ενώ οι αποχωρήσεις σε 218.614.

Το ισοζύγιο των ροών μισθωτής απασχόλησης τους πρώτους επτά μήνες του 2017 είναι θετικό και διαμορφώνεται στις 263.145 νέες θέσεις εργασίας. Πρόκειται για την υψηλότερη επίδοση πρώτου επταμήνου έτους από το 2001 μέχρι σήμερα.

Αθροιστικά για την περίοδο Ιανουάριος – Ιούλιος 2017, οι αναγγελίες προσλήψεων ανήλθαν στις 1.423.552 και οι αποχωρήσεις στις 1.160.407.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Λαμπρές τελετές για την επέτειο του “Όχι” σε Πειραιά και Αθήνα

Στην Αθήνα οι εορταστικές εκδηλώσεις κορυφώνονται με την μαθητική παρέλαση  στο Σύνταγμα, την οποία θα παρακολουθήσουν μόνο όσοι έχουν προσκλήσεις ή διαπιστεύσεις από το δήμο. Σε ισχύ έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις με απαγόρευση της στάσης και στάθμευσης των οχημάτων σε όλους τους δήμους της Αττικής. Στο Πειραιά, αυτή την ώρα η δοξολογία στο Μητροπολιτικό[…]

Περισσότερα »

Η Περιβαλλοντική Εκστρατεία της HELMEPA στην Αίγινα

Μετά τις επισκέψεις σε Θεσσαλονίκη και Καβάλα, η HELMEPA μεταφέρει τώρα στον Αργοσαρωνικό και συγκεκριμένα στο ιστορικό νησί της Αίγινας, την «Εκστρατεία Ενημέρωσης της Εκπαιδευτικής Κοινότητας και του Ευρύτερου Κοινού για το Θαλάσσιο Περιβάλλον, τη Ναυτιλία και τις Επιστήμες». Η Εκστρατεία υλοποιείται σε 14 πόλεις της Ελλάδας την τριετία 2014-2017[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *