Αυξήθηκαν κατά 13,1% οι επισκέπτες στα μουσεία της Ελλάδας

Σύμφωνα επίσης με την ΕΛΣΤΑΤ, στους αρχαιολογικούς χώρους σημειώθηκε τον Απρίλιο αύξηση των επισκεπτών κατά 24,2%, αύξηση των επισκεπτών ελεύθερης εισόδου κατά 18,4% και αύξηση των εισπράξεων κατά 34,3%.

Αύξηση 13,1% στον αριθμό των επισκεπτών στα μουσεία της χώρας καταγράφηκε τον Απρίλιο εφέτος, ενώ οι επισκέπτες ελεύθερης εισόδου αυξήθηκαν 1,9% και οι εισπράξεις κατά 36,4%.

Το α’ τετράμηνο παρατηρείται αύξηση 14,1% στους επισκέπτες των μουσείων και κατά 6,5% στους επισκέπτες ελεύθερης εισόδου, ενώ οι εισπράξεις παρουσίασαν αύξηση 22,4%.

Σύμφωνα επίσης με την ΕΛΣΤΑΤ, στους αρχαιολογικούς χώρους σημειώθηκε τον Απρίλιο αύξηση των επισκεπτών κατά 24,2%, αύξηση των επισκεπτών ελεύθερης εισόδου κατά 18,4% και αύξηση των εισπράξεων κατά 34,3%. Το τετράμηνο Ιανουαρίου- Απριλίου 2017 σε παρατηρείται αύξηση των επισκεπτών κατά 15,3% και αύξηση κατά 10% των επισκεπτών ελεύθερης εισόδου, ενώ οι εισπράξεις παρουσίασαν αύξηση 28,2%.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τριλογία για την καλή αφήγηση στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά

Από την Κατερίνα Παπαγεωργίου… Ένα σημαντικό ερώτημα γύρω από τις ανθρώπινες σχέσεις τίθεται σε τρείς μεταμεσονύκτιες παραστάσεις με γενικό τίτλο “Η τριλογία της Αγάπης” στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά με εμπνευστή τον ηθοποιό και σκηνοθέτη Ηλία Κουνέλα δημιουργό που δίνει έμφαση στο κοινωνικό θέατρο και στο θέατρο δωματίου. Κεντρικός άξονας σ[…]

Περισσότερα »

Μαριάννα Κάλμπαρη: All about… Θέατρο Τεχνης!

Από την Κατερίνα Παπαγεωργίου… Η καλλιτεχνική διευθύντρια (για δεύτερη χρονιά) του Θεάτρου Τέχνης, Μαριάννα Κάλμπαρη, από τις πιο δυνατές και νέες σκηνοθέτριες της ελληνικής σκηνής, που θα είναι στο Κανάλι 1 την ερχόμενη Τρίτη στην εκπομπή “Τριαντάφυλλα με μέλι” είναι αποφασισμένη να μην αφήσει φέτος κανέναν θεατρόφιλο εκτός θεάτρου, πόσο μάλλον όταν το[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *