Άγνωστο το μέλλον για τα 180 ζώα του ΕΚΠΑΖ στην Αίγινα

Απροστάτευτα κινδυνεύουν να μείνουν εκατόν ογδόντα ζώα που φιλοξενούνται στις εγκαταστάσεις του Ελληνικού Κέντρου Περίθαλψης Αγρίων Ζώων (ΕΚΠΑΖ) στην Αίγινα. Αιτία, η κακή κατάσταση των υποδομών και οι σοβαρές ελλείψεις σε νερό και φαγητό για τα ζώα.

Για 16η ημέρα, ο Σύλλογος Προστασίας και Περίθαλψης Άγριας Ζωής ΑΝΙΜΑ, σε συνεργασία με τους εθελοντές της ΔΙΩΝΗΣ, έχουν αναλάβει εθελοντικά την σίτιση και τη φροντίδα των 180 περίπου ζώων στο ΕΚΠΑΖ.

Η ΑΝΙΜΑ διευκρινίζει ότι εξαρχής ζητήθηκε από το υπουργείο Περιβάλλοντος να προχωρήσει στην κατάσχεση των ζώων αυτών και την ανάθεση της φροντίδας και μεταφοράς τους σε  φορείς που να διαθέτουν την απαραίτητη επιστημονική επάρκεια.

Να ακούσουμε τι δήλωσε, στο Κανάλι Ένα και τον Συμεών Πεϊμανίδη, η Πρόεδρος του Συλλόγου  προστασίας και περίθαλψης άγριας ζωής ΑΝΙΜΑ, κ. Μαρία Γανωτή.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ρένα Δούρου : Ηλεκτρικό ρεύμα για όλους με την στήριξη της Περιφέρειας

Πρόγραμμα επανασύνδεσης του ηλεκτρικού ρεύματος στα νοικοκυριά όπου λόγω αδυναμίας η ΔΕΗ έκοψε την παροχή εξήγγειλε η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου. Το πρόγραμμα λέγεται «Ηλεκτρικό ρεύμα για όλους» και έχει στόχο να μη μείνει κανένας καταναλωτής στο σκοτάδι εν μέσω εορτών. Η Περιφέρεια Αττικής αποφάσισε να προχωρήσει στο πρόγραμμα αυτό[…]

Περισσότερα »

Υπόμνημα ΕΣΕΕ στο υπ. Εργασίας με προτάσεις για εργασιακά – ασφαλιστικό

Υπόμνημα με τις πάγιες θέσεις της για τα εργασιακά και με βελτιωτικές προτάσεις για το ασφαλιστικό κατέθεσε αντιπροσωπεία της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας (ΕΣΕΕ), κατά τη συνάντησή της με την υπουργό Εργασίας Έφη Αχτσιόγλου, την αναπληρώτρια υπουργό Θεανώ Φωτίου και τον υφυπουργό Τάσο Πετρόπουλο είχε τη Δευτέρα. Την ΕΣΕΕ εκπροσώπησαν ο[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *