Άγνωστο το μέλλον για τα 180 ζώα του ΕΚΠΑΖ στην Αίγινα

Απροστάτευτα κινδυνεύουν να μείνουν εκατόν ογδόντα ζώα που φιλοξενούνται στις εγκαταστάσεις του Ελληνικού Κέντρου Περίθαλψης Αγρίων Ζώων (ΕΚΠΑΖ) στην Αίγινα. Αιτία, η κακή κατάσταση των υποδομών και οι σοβαρές ελλείψεις σε νερό και φαγητό για τα ζώα.

Για 16η ημέρα, ο Σύλλογος Προστασίας και Περίθαλψης Άγριας Ζωής ΑΝΙΜΑ, σε συνεργασία με τους εθελοντές της ΔΙΩΝΗΣ, έχουν αναλάβει εθελοντικά την σίτιση και τη φροντίδα των 180 περίπου ζώων στο ΕΚΠΑΖ.

Η ΑΝΙΜΑ διευκρινίζει ότι εξαρχής ζητήθηκε από το υπουργείο Περιβάλλοντος να προχωρήσει στην κατάσχεση των ζώων αυτών και την ανάθεση της φροντίδας και μεταφοράς τους σε  φορείς που να διαθέτουν την απαραίτητη επιστημονική επάρκεια.

Να ακούσουμε τι δήλωσε, στο Κανάλι Ένα και τον Συμεών Πεϊμανίδη, η Πρόεδρος του Συλλόγου  προστασίας και περίθαλψης άγριας ζωής ΑΝΙΜΑ, κ. Μαρία Γανωτή.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ούτε σήμερα πληρώθηκαν οι εργαζόμενοι στον ΟΑΣΘ

Ούτε σήμερα πληρώθηκαν οι εργαζόμενοι στον ΟΑΣΘ, οι οποίοι παραμένουν για δύο μήνες απλήρωτοι. Οι εργαζόμενοι δεν έχουν πληρωθεί τους μισθούς Μαΐου και Ιουνίου, ενώ αύριο περιμένουν ενημέρωση από το υπουργείο Οικονομικών προκειμένου να αποφασίσουν για τις επόμενες κινήσεις τους. Σημειώνεται ότι αν δεν καταβληθούν οι μισθοί είναι ανοιχτό το[…]

Περισσότερα »

Οι 8 (υπερ)τροφές που μας… ομορφαίνουν

Της Μαρίας Αγγελοπούλου… Έρευνες έδειξαν ότι υπάρχουν σνακ, τα οποία μας κρατούν υγιείς και λαμπερούς. Όχι, αυτά δεν είναι δυστυχώς τα πατατάκια, είναι όμως εξίσου γευστικά και εξαιρετικά υγιεινά, και κάνουν πολύ καλό στα μαλλιά, το δέρμα και το σώμα. Καρότα και χούμους. Τα καρότα θεωρούνται από τα πιο θρεπτικά[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *