Αίγινα: Ανακαίνιση Δημοτικού Παιδικού Σταθμού

Την ανακαίνιση του παιδικού σταθμού Χλόης στην Αίγινα, εξασφάλισαν, με την υπογραφή Προγραμματικής Σύμβασης για το σχετικό έργο, η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου και ο Δήμαρχος Αίγινας, Δημήτρης Μούρτζης. Το έργο, προϋπολογισμού 150.000 ευρώ με ΦΠΑ, χρηματοδοτείται από την Περιφέρεια Αττικής.

Το έργο περιλαμβάνει αναγκαίες παρεμβάσεις για τη συντήρηση και την επισκευή του δημοτικού παιδικού σταθμού, με γνώμονα την ασφάλεια και τη δημιουργική απασχόληση των παιδιών.

Συγκεκριμένα, μεταξύ άλλων, θα εκτελεσθούν οι ακόλουθες εργασίες: επισκευή και επέκταση της υπάρχουσας κεραμοσκεπής, κατασκευή πέργκολας στον υπαίθριο χώρο, επισκευή όψεων, κουφωμάτων κ.λπ., κατασκευή στεγάστρου στην είσοδο του παιδικού σταθμού και ράμπα πρόσβασης στο εσωτερικό του για άτομα με αναπηρία, μικρής έκτασης εσωτερικές επισκευές και τοποθέτηση δαπέδων ασφαλείας στον υπαίθριο χώρο της αυλής.

Τέλος, τη δημοπράτηση, την υπογραφή σύμβασης με τον ανάδοχο, την επίβλεψη κατασκευής του έργου και την παραλαβή του αναλαμβάνει ο Δήμος Αίγινας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

“Η “Ολυμπιάς” άρρηκτα συνδεδεμένη με την πολιτιστική ταυτότητα τoυ Πειραιά”

Εντυπωσιακή και πέρα από κάθε προσδοκία είναι η προσέλευση του κόσμουστην τριήρη του Πολεμικού Ναυτικού «Ολυμπιάς», η οποία έχει καταπλεύσει από την Παρασκευή 27 Μαΐου στο λιμάνι της Μαρίνας Ζέας, για τον εορτασμό των «Ημερών Θάλασσας 2016». Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, επισκέφθηκε σήμερα το εντυπωσιακό πλοίο, περιηγήθηκε μαζί[…]

Περισσότερα »

Συνεχίζονται οι εορταστικές εκδηλώσεις στον Πειραιά

Το παρών στις σημερινές εορταστικές εκδηλώσεις των Βρεφονηπιακών Σταθμών και των Κέντρων Αγάπης και Αλληλεγγύης έδωσε  ο Γιάννης Μώραλης με τους αρμόδιους αντιδημάρχους. Στα παιδιά των Σταθμών μοιράστηκαν δωροεπιταγές για τα χριστουγεννιάτικα δώρα τους. Οι δωροεπιταγές είναι χορηγία του ΟΛΠ και θα διανεμηθούν σε όλους τους βρεφονηπιακούς σταθμούς της πόλης.[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *