Αίγινα: Ανακαίνιση Δημοτικού Παιδικού Σταθμού

Την ανακαίνιση του παιδικού σταθμού Χλόης στην Αίγινα, εξασφάλισαν, με την υπογραφή Προγραμματικής Σύμβασης για το σχετικό έργο, η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου και ο Δήμαρχος Αίγινας, Δημήτρης Μούρτζης. Το έργο, προϋπολογισμού 150.000 ευρώ με ΦΠΑ, χρηματοδοτείται από την Περιφέρεια Αττικής.

Το έργο περιλαμβάνει αναγκαίες παρεμβάσεις για τη συντήρηση και την επισκευή του δημοτικού παιδικού σταθμού, με γνώμονα την ασφάλεια και τη δημιουργική απασχόληση των παιδιών.

Συγκεκριμένα, μεταξύ άλλων, θα εκτελεσθούν οι ακόλουθες εργασίες: επισκευή και επέκταση της υπάρχουσας κεραμοσκεπής, κατασκευή πέργκολας στον υπαίθριο χώρο, επισκευή όψεων, κουφωμάτων κ.λπ., κατασκευή στεγάστρου στην είσοδο του παιδικού σταθμού και ράμπα πρόσβασης στο εσωτερικό του για άτομα με αναπηρία, μικρής έκτασης εσωτερικές επισκευές και τοποθέτηση δαπέδων ασφαλείας στον υπαίθριο χώρο της αυλής.

Τέλος, τη δημοπράτηση, την υπογραφή σύμβασης με τον ανάδοχο, την επίβλεψη κατασκευής του έργου και την παραλαβή του αναλαμβάνει ο Δήμος Αίγινας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Πειραιά τη Δευτέρα 11/ 6

Συνεδριάζει τη Δευτέρα 11/ 6 στις 16:00 το Δημοτικό Συμβούλιο Πειραιά με τα εξής Θέμα Ημερήσιας Διάταξης ΘΕΜΑ 1ο: «Πρόταση οριστικοποίησης των όρων της παραχώρησης του ημιτελούς κτιρίου της πρώην

Περισσότερα »

Γ. Μώραλης: “Η βία δεν έχει θέση στο ποδόσφαιρο και στον αθλητισμό”

«Νιώθω την ανάγκη να εκφράσω τα βαθιά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του Κώστα Κατσούλη, αλλά και σε ολόκληρη την οικογένεια του Εθνικού Πειραιώς» τονίζει σε δήλωση του ο δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης για το θάνατο του φιλάθλου του Εθνικού και παράλληλα σημειώνει ότι: “Η βία δεν έχει[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *