Αίγινα: Ανακαίνιση Δημοτικού Παιδικού Σταθμού

Την ανακαίνιση του παιδικού σταθμού Χλόης στην Αίγινα, εξασφάλισαν, με την υπογραφή Προγραμματικής Σύμβασης για το σχετικό έργο, η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου και ο Δήμαρχος Αίγινας, Δημήτρης Μούρτζης. Το έργο, προϋπολογισμού 150.000 ευρώ με ΦΠΑ, χρηματοδοτείται από την Περιφέρεια Αττικής.

Το έργο περιλαμβάνει αναγκαίες παρεμβάσεις για τη συντήρηση και την επισκευή του δημοτικού παιδικού σταθμού, με γνώμονα την ασφάλεια και τη δημιουργική απασχόληση των παιδιών.

Συγκεκριμένα, μεταξύ άλλων, θα εκτελεσθούν οι ακόλουθες εργασίες: επισκευή και επέκταση της υπάρχουσας κεραμοσκεπής, κατασκευή πέργκολας στον υπαίθριο χώρο, επισκευή όψεων, κουφωμάτων κ.λπ., κατασκευή στεγάστρου στην είσοδο του παιδικού σταθμού και ράμπα πρόσβασης στο εσωτερικό του για άτομα με αναπηρία, μικρής έκτασης εσωτερικές επισκευές και τοποθέτηση δαπέδων ασφαλείας στον υπαίθριο χώρο της αυλής.

Τέλος, τη δημοπράτηση, την υπογραφή σύμβασης με τον ανάδοχο, την επίβλεψη κατασκευής του έργου και την παραλαβή του αναλαμβάνει ο Δήμος Αίγινας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Συνεδριάζει την Δευτέρα 26/6 το Δημοτικό Συμβούλιο Πειραιά

Συνεδριάζει την Δευτέρα 26-6 στις 16:30 το Δημοτικό Συμβούλιο Πειραιά για τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης: ΘΕΜΑ 1ο: «Τροποποίηση Τεχνικού Προγράμματος του Δήμου, έτους 2017». ΘΕΜΑ 2ο: «Έγκριση της αποδοχής των 3606/17 & 3615/17 αποφάσεων του Δ.Σ. του Τ.Π. & Δανείων για τους όρους αναχρηματοδότησης του συνόλου των ήδη συναφθέντων[…]

Περισσότερα »

Συνεδριάζει την Τετάρτη το Συμβούλιο της Β΄ Δημοτικής Κοινότητας Πειραιά

Συνεδριάζει τη Τετάρτη 13-12 και ώρα 19.00  το Συμβούλιο της Β΄ Δημοτικής Κοινότητας Πειραιά (στο Δημοτικό Κατάστημα  της  οδού Δραγάτση 1α), για λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα Ημερήσιας Διάταξης:  ΘΕΜΑ 1ον: Λήψη απόφασης για έγκριση ή μη άδειας παράτασης ωραρίου λειτουργίας μουσικής σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος με στοιχεία: IYAD JEHJAH –[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *