Αίγινα: Ανακαίνιση Δημοτικού Παιδικού Σταθμού

Την ανακαίνιση του παιδικού σταθμού Χλόης στην Αίγινα, εξασφάλισαν, με την υπογραφή Προγραμματικής Σύμβασης για το σχετικό έργο, η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου και ο Δήμαρχος Αίγινας, Δημήτρης Μούρτζης. Το έργο, προϋπολογισμού 150.000 ευρώ με ΦΠΑ, χρηματοδοτείται από την Περιφέρεια Αττικής.

Το έργο περιλαμβάνει αναγκαίες παρεμβάσεις για τη συντήρηση και την επισκευή του δημοτικού παιδικού σταθμού, με γνώμονα την ασφάλεια και τη δημιουργική απασχόληση των παιδιών.

Συγκεκριμένα, μεταξύ άλλων, θα εκτελεσθούν οι ακόλουθες εργασίες: επισκευή και επέκταση της υπάρχουσας κεραμοσκεπής, κατασκευή πέργκολας στον υπαίθριο χώρο, επισκευή όψεων, κουφωμάτων κ.λπ., κατασκευή στεγάστρου στην είσοδο του παιδικού σταθμού και ράμπα πρόσβασης στο εσωτερικό του για άτομα με αναπηρία, μικρής έκτασης εσωτερικές επισκευές και τοποθέτηση δαπέδων ασφαλείας στον υπαίθριο χώρο της αυλής.

Τέλος, τη δημοπράτηση, την υπογραφή σύμβασης με τον ανάδοχο, την επίβλεψη κατασκευής του έργου και την παραλαβή του αναλαμβάνει ο Δήμος Αίγινας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Λειτουργεί ξανά ο χώρος φιλοξενίας αστέγων του Δ. Πειραιά

Tης Γιώτας Φλώρου… Ο  Χώρος Φιλοξενίας Αστέγων του Δήμου Πειραιά άνοιξε ξανά μετά τις απαραίτητες εργασίες συντήρησης και απολύμανσης. Όπως δήλωσε στο ΚΑΝΑΛΙ ΈΝΑ, η πρόεδρος της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Πειραιά Κορίνα Λαουλάκου,  ο χώρος «έχει χωρητικότητα 40 ατόμων και παρέχει στέγαση και σίτιση». Σύμφωνα με την κυρία Λαουλάκου, οι[…]

Περισσότερα »

Σκληρή επίθεση ΠΑΣΟΚ στο Στ. Κασιμάτη για τις φυλακές

Από την Ν.Ε ΠΑΣΟΚ Β΄ Πειραιά, εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση: «Όσο πιο μεγάλο είναι ένα ψέμα τόσο πιο πιστευτό γίνεται, υποστήριζε ο Γκαίμπελς. Την παραδοχή αυτή έχει υιοθετήσει απόλυτα η κυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου. Είτε πρόκειται για το “σκίσιμο των Μνημονίων”, είτε για την “περήφανη διαπραγμάτευση”, είτε για τις “κόκκινες γραμμές”, είτε[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *