Εθελοντική αιμοδοσία από το Τζάνειο Νοσοκομείο στο ΣΕΦ

Νέα εθελοντική αιμοδοσία διοργανώνει το Τζάνειο Νοσοκομείο Πειραιά σε μια προσπάθεια να ενισχυθούν τα αποθέματα αίματος στη χώρα, στο πλαίσιο της υγειονομικής κρίσης.

Η αιμοληψία θα πραγματοποιηθεί αυτό το Σαββατοκύριακο 11-12 Απριλίου, από τις 9 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι, στο Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας.

Η διευθύντρια αιμοδοσίας του Τζανείου, αιματολόγος Χρυσούλα Αλέπη, μίλησε στο Κανάλι Ένα και την εκπομπή «Μένουμε Πειραιά», αναφέροντας μεταξύ άλλων, τι πρέπει να προσέξουν οι εθελοντές πριν την αιμοδοσία.

Πρόσθεσε δε, ότι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προσφέρουν το «δώρο» της ζωής και με μια απλή επίσκεψη στο νοσοκομείο, όπου αιμοληψίες πραγματοποιούνται σε καθημερινή βάση σε ξεχωριστό χώρο για την ασφάλεια των εθελοντών.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τι ΔΕΝ πρέπει να τρώει ο σκύλος σας

Υπάρχουν πολλές πληροφορίες διαθέσιμες για την διατροφή του σκύλου σήμερα. Σε αυτό το άρθρο θα αναφερθώ στο τι δεν πρέπει να τρώει ένας σκύλος, παρά στο τι πρέπει. Η επιλογή αυτή βασίστηκε στα λάθη που παρατηρώ να γίνονται στην διατροφή των σκύλων από τους ιδιοκτήτες τους. Τις περισσότερες φορές, τα[…]

Περισσότερα »

Δεσμεύσεις οπωροκηπευτικών και ατυποποίητης πατάτας στο Ρέντη

Οι ελεγκτές τροφίμων της Περιφερειακής Ενότητας Πειραιά, σε αιφνιδιαστικό έλεγχο που πραγματοποίησαν στην κεντρική λαχαναγορά του Ρέντη, προχώρησαν στις παρακάτω δεσμεύσεις: •Στις 02-06-2014 κατά τον διενεργηθέντα επιτόπιο ποιοτικό και Φυτοϋγειονομικό έλεγχο σε επιχείρηση χονδρικού εμπορίου φρούτων και λαχανικών στην κεντρική λαχαναγορά του Ρέντη, οι ελεγκτές γεωπόνοι εντόπισαν και δέσμευσαν 75[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *