Αναγνώριση του κοινωνικού ρόλου του Καναλιού Ένα και από το Τζάνειο Νοσοκομείο

Τον ρόλο και την προσφορά του Καναλιού Ένα 90.4 στην κοινωνία του Πειραιά, αναγνώρισε η διοίκηση του Τζανείου Νοσοκομείου, μέσω σχετικής επιστολής που απέστειλε στον Σταθμό μας με την οποία ευχαριστεί το Δημοτικό Ραδιόφωνο του Πειραιά για την στήριξή του στο νοσοκομείο.

Η επιστολή αναφέρεται στην εκπομπή “Μένουμε Πειραιά” που παρουσιάζουν καθημερινά 12.00-13.00 οι δημοσιογράφοι Κωνσταντίνα Πετούση και Νίκος Παρασκευάς και ευχαριστεί για την συμβολή τους στην ενημέρωση του κοινού σχετικά με την λειτουργία του Δημόσιου Ινστιτούτου Επαγγελματικής Κατάρτισης το οποίο βρίσκεται εντός του Τζανείου νοσοκομείου, προσφέροντας την δυνατότητα διετούς φοίτησης, δωρεάν, στην ειδικότητα του βοηθού νοσηλευτικής γενικής νοσηλείας.

Η εν λόγω επιστολή είναι μια από τις πολλές που έχει δεχθεί κατά καιρούς το Κανάλι Ένα 90.4 για την έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση των ακροατών του.

Το Κανάλι 1 όλα αυτά τα χρόνια έχει να επιδείξει σημαντικές επιτυχίες που το έχουν καταξιώσει στη συνείδηση του Πειραϊκού λαού, ο οποίος το στηρίζει με κάθε τρόπο, δείχνοντας σε κάθε περίπτωση την εκτίμησή του.

Η επιστολή του Τζανείου Νοσοκομείου…

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Βαγγέλης Γιακουμάκης: Ελεύθεροι μετά τις απολογίες τους οι 8 συμφοιτητές του

Ελεύθερα αφέθηκαν μετά τις καταθέσεις τους, τα οκτώ συνολικά άτομα που κατηγορούνταν για ακραίες συμπεριφορές κατά του Βαγγέλη Γιακουμάκη. Αργά το μεσημέρι της Τρίτης ολοκληρώθηκαν οι καταθέσεις των κατηγορουμένων. Οι κατηγορίες σε βάρος τους αφορούσαν στην πρόκληση σωματικών βλαβών και την άσκηση παράνομης βίας όσο ο νεαρός σπουδαστής από το Ρέθυμνο βρισκόταν στη ζωή. Η δίωξη σε βάρος τους είχε[…]

Περισσότερα »

Νέο «καυτό» καλοκαίρι για κυβέρνηση-καναλάρχες

Προς δεύτερη μετωπική σύγκρουση οδεύουν κυβέρνηση και καναλάρχες, μετά την απόφαση του ΕΣΡ για δημοπράτηση 7 αδειών πανελλαδικής εμβέλειας και υψηλής ευκρίνειας, αλλά και τις κινήσεις του Νίκου Παππά για επιτάχυνση της διαδικασίας αδειοδότησης. Η τελική απόφαση του ΕΣΡ για τις 7 άδειες προκάλεσε ανακούφιση στο Μέγαρο Μαξίμου, αλλά και[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *