Ανάκληση εγκυκλίου για τον ΑΜΚΑ σε μετανάστες

Σε ανάκληση της εγκυκλίου που προέβλεπε απλοποίηση των διαδικασιών απόδοσης ΑΜΚΑ σε μετανάστες, αιτούντες διεθνούς προστασίας και ασυνόδευτα προσφυγόπουλα προχώρησε ο Γιάννης Βρούτσης.

Σύμφωνα με την απόφαση η οποία αναρτήθηκε στη “Διαύγεια” θα ακολουθήσει νέα απόφαση με την οποία θα δοθούν αναλυτικές οδηγίες για την απόδοση ΑΜΚΑ.

Την εγκύκλιο που καταργήθηκε την είχαν συνυπογράψει στις 20 Ιουνίου του 2019 οι Ανδρέας Ξανθός, Δημήτρης Βίτας και Τάσος Πετρόπουλος.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Διευκρινίσεις ΕΣΕΕ για την έναρξη των χειμερινών εκπτώσεων

Η ΕΣΕΕ με επιστολή της στις Εμπορικές Ομοσπονδίες και όλους τους Εμπορικούς Συλλόγους της χώρας, απέστειλε εγκύκλιο με οδηγίες και διευκρινίσεις, για την έναρξη των χειμερινών εκπτώσεων όσο και για τη λειτουργία των καταστημάτων την πρώτη Κυριακή των εκπτώσεων. Σύμφωνα με το άρθρο 15 του νόμου 4177/2013, το οποίο δεν[…]

Περισσότερα »

Σκληρό ροκ κατά της ελληνικής ναυτιλίας

Tο «σκληρό ροκ» της Eυρωπαϊκής Eπιτροπής κατά της ελληνικής ναυτιλίας συνεχίζεται με αμείωτη ένταση. Φαίνεται πως τα ευρωπαϊκά λόμπι που υποκινούνται από ανταγωνιστικά των Eλλήνων εφοπλιστών συμφέροντα και κυρίως τα γερμανικά- καθότι πολλά γερμανικά δημοσιεύματα έχουν βάλλει κατά καιρούς κατά των Greeks με αιχμή του δόρατος το φορολογικό καθεστώς- δεν[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *