Ανάκληση εγκυκλίου για τον ΑΜΚΑ σε μετανάστες

Σε ανάκληση της εγκυκλίου που προέβλεπε απλοποίηση των διαδικασιών απόδοσης ΑΜΚΑ σε μετανάστες, αιτούντες διεθνούς προστασίας και ασυνόδευτα προσφυγόπουλα προχώρησε ο Γιάννης Βρούτσης.

Σύμφωνα με την απόφαση η οποία αναρτήθηκε στη “Διαύγεια” θα ακολουθήσει νέα απόφαση με την οποία θα δοθούν αναλυτικές οδηγίες για την απόδοση ΑΜΚΑ.

Την εγκύκλιο που καταργήθηκε την είχαν συνυπογράψει στις 20 Ιουνίου του 2019 οι Ανδρέας Ξανθός, Δημήτρης Βίτας και Τάσος Πετρόπουλος.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

“Εξαιρετικά γενναιόδωρη η πρόταση των πιστωτών…”

«Εξαιρετικά γενναιόδωρη», χαρακτήρισε την πρόταση των πιστωτών προς την Ελλάδα ο εκπρόσωπος του γερμανικού υπουργείου Οικονομικών. Ο Μάρτιν Γέγκερ δήλωσε ότι η πρόταση που έχουν υποβάλει οι πιστωτές της Ελλάδας είναι «εξαιρετικά γενναιόδωρη», ενώ πρόσθεσε ότι έχουν κάνει πολλές υποχωρήσεις. «Είναι πλέον απολύτως ξεκάθαρο ότι εναπόκειται στην ελληνική πλευρά να[…]

Περισσότερα »

Η Κύπρος βγήκε με… επιτυχία από το Mνημόνιο

Η Κύπρος ολοκλήρωσε σήμερα, Πέμπτη 31 Μαρτίου, με επιτυχία το τριετές πρόγραμμα οικονομικής βοήθειας, αναφέρει ο Ευρωπαϊκός Μηχανισμός Σταθερότητας (ESM) με ανακοίνωσή του. Ο επικεφαλής του ESM Κλάους Ρέγκλινγκ συνεχάρη τη Λευκωσία και τον κυπριακό λαό, σημειώνοντας ότι «η χώρα κατάφερε να επανέλθει στην οικονομική ανάπτυξη και να αποκαταστήσει τα[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *