Ανάκληση για 2.382 Suzuki Swift στην ελληνική αγορά

Πρόγραμμα ανάκλησης αυτοκινήτων Swift εκτελεί η εταιρεία ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ A.Ε.Β.E., επίσημος εισαγωγέας της Suzuki στη χώρα μας, όπως ανακοίνωσε η Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας.

Η ανάκληση αφορά 2.382 οχήματα, παραγωγής από Ιανουάριο 2017 έως Ιανουάριο 2019 και υλοποιείται προκειμένου να γίνει αναβάθμιση του λογισμικού στη μονάδα ελέγχου των αερόσακων, καθώς εξαιτίας κάποιου σφάλματος ενδέχεται να προκύψει ακούσια ενεργοποίηση του πλευρικού αερόσακου ή και του αερόσακου κουρτίνας, καθώς και του αντίστοιχου προεντατήρα ζώνης ασφαλείας. Αυτό μπορεί να συμβεί όταν κάποια από τις πίσω πόρτες επιβατών κλείσει με υπερβολικά μεγάλη δύναμη με το αυτοκίνητο σταματημένο.

Μέχρι στιγµής δεν έχει αναφερθεί καµία περίπτωση ατυχήµατος, που να σχετίζεται µε το συγκεκριµένο θέµα.

Οι ιδιοκτήτες των ανωτέρω οχηµάτων θα ενηµερωθούν εγγράφως µέσω συστηµένης επιστολής, ώστε να προσέλθουν στο δίκτυο εξουσιοδοτηµένων επισκευαστών αυτοκινήτων Suzuki σε όλη την Ελλάδα, για να γίνουν οι απαραίτητες εργασίες στο όχηµά τους, χωρίς καµία οικονοµική επιβάρυνση.

Οι καταναλωτές που επιθυμούν περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις οι καταναλωτές μπορούν να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά µε την 24ωρη γραµµή εξυπηρέτησης πελατών της εταιρείας ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ A.Ε.Β.E. στο τηλέφωνο 210 3499940.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Με Jaguar CX75 ο «κακός» του James Bond

Για μια ακόμη φορά τα αυτοκίνητα που θα «πρωταγωνιστήσουν» στην νέα ταινία τουJames Bond αναμένεται να μας απασχολήσουν αρκετά. Ο λόγος είναι πως ανάμεσα σε ορισμένα πάντα εξαιρετικά μοντέλα τελευταίας γενιάς, θα δούμε και το supercarτης Jaguar, το C-X75 που ενώ θα έβγαινε σε περιορισμένη παραγωγή αποφασίστηκε να «παγώσει» προς[…]

Περισσότερα »

Αυξημένες οι ταξινομήσεις των καινούργιων Ι.Χ. τον Ιούλιο

Με βάση τα πρωτογενή στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ και την επεξεργασία του ΣΕΑΑ, οι ταξινομήσεις καινούργιων επιβατικών το μήνα Ιούλιο 2016 υπήρξαν αισθητά αυξημένες κατά +29,1% ως προς το μήνα Ιούλιο 2015. Συνολικά,στο επτάμηνο Ιανουαρίου  -Ιουλίου 2016 οι ταξινομήσεις καινούργιων επιβατικών είναι αυξημένες κατά +12,1% ως προς το αντίστοιχο διάστημα του 2015.[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *