Ανάκληση για 2.382 Suzuki Swift στην ελληνική αγορά

Πρόγραμμα ανάκλησης αυτοκινήτων Swift εκτελεί η εταιρεία ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ A.Ε.Β.E., επίσημος εισαγωγέας της Suzuki στη χώρα μας, όπως ανακοίνωσε η Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας.

Η ανάκληση αφορά 2.382 οχήματα, παραγωγής από Ιανουάριο 2017 έως Ιανουάριο 2019 και υλοποιείται προκειμένου να γίνει αναβάθμιση του λογισμικού στη μονάδα ελέγχου των αερόσακων, καθώς εξαιτίας κάποιου σφάλματος ενδέχεται να προκύψει ακούσια ενεργοποίηση του πλευρικού αερόσακου ή και του αερόσακου κουρτίνας, καθώς και του αντίστοιχου προεντατήρα ζώνης ασφαλείας. Αυτό μπορεί να συμβεί όταν κάποια από τις πίσω πόρτες επιβατών κλείσει με υπερβολικά μεγάλη δύναμη με το αυτοκίνητο σταματημένο.

Μέχρι στιγµής δεν έχει αναφερθεί καµία περίπτωση ατυχήµατος, που να σχετίζεται µε το συγκεκριµένο θέµα.

Οι ιδιοκτήτες των ανωτέρω οχηµάτων θα ενηµερωθούν εγγράφως µέσω συστηµένης επιστολής, ώστε να προσέλθουν στο δίκτυο εξουσιοδοτηµένων επισκευαστών αυτοκινήτων Suzuki σε όλη την Ελλάδα, για να γίνουν οι απαραίτητες εργασίες στο όχηµά τους, χωρίς καµία οικονοµική επιβάρυνση.

Οι καταναλωτές που επιθυμούν περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις οι καταναλωτές μπορούν να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά µε την 24ωρη γραµµή εξυπηρέτησης πελατών της εταιρείας ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ A.Ε.Β.E. στο τηλέφωνο 210 3499940.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Περ. Αττικής: Επαναλειτουργία των Δημοσίων ΚΤΕΟ

Στην επαναλειτουργία των δημοσίων ΚΤΕΟ της πρωτεύουσας προχωρά η περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου, δεκατρία χρόνια μετά από τον «νόμο Βερελή» που απελευθέρωσε την αγορά του τεχνικού ελέγχου οχημάτων στην ιδιωτική πρωτοβουλία. Bio Latest Posts thpapan Latest posts by thpapan (see all) Δ. Θ. Πειραιά: Εντυπωσιακή έναρξη για τον “Χορό της[…]

Περισσότερα »

Renault Kwid 2016: Το νέο μικρό-τερο SUV των Γάλλων

Με δεδομένη τη δημοτικότητα της SUV κατηγορίας, η Renault φέρεται να ετοιμάζει ένα νέο, ακόμα μικρότερο μοντέλο του είδους, παίρνοντας ως αφετηρία το Kwid Concept. To Kwid παρουσιάστηκε ως πρωτότυπο στην έκθεση του Νέου Δελχί νωρίτερα μέσα στη χρονιά και αναμένεται να αποτελέσει τη βάση για την, ήδη δηλωμένη, επιθυμία[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *