Ανακοινώνονται οι βαθμολογίες των Ειδικών Μαθημάτων

Από το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων ανακοινώνονται οι βαθμολογίες των Ειδικών Μαθημάτων για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων ΓΕΛ και ΕΠΑΛ.
Οι υποψήφιοι θα μπορούν να βρίσκουν τη βαθμολογία τους στην ιστοσελίδα  http://results.it.minedu.gov.gr πληκτρολογώντας τον 8-ψήφιο κωδικό τους και τους 4 αρχικούς χαρακτήρες από το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο και το μητρώνυμο τους με κεφαλαίους ελληνικούς χαρακτήρες.
Τέλος, υπενθυμίζεται ότι οι υποψήφιοι θα μπορούν να οριστικοποιήσουν το μηχανογραφικό τους δελτίο στην ηλεκτρονική διεύθυνση  http://exams.it.minedu.gov.gr  (επιλέγοντας ΟΡΙΣΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ) έως και την Δευτέρα 16-7-2018. Η προθεσμία είναι αποκλειστική και μετά την παρέλευσή της κανένας υποψήφιος δεν θα μπορεί να οριστικοποιήσει το μηχανογραφικό του δελτίο.
Προτείνεται οι υποψήφιοι να εκτυπώσουν ή/και να αποθηκεύσουν στον υπολογιστή τους το οριστικοποιημένο μηχανογραφικό (που θα έχει αποκτήσει αυτόματα και αριθμό πρωτοκόλλου), ώστε ανά πάσα στιγμή να μπορούν να δουν τις τελικές προτιμήσεις τους.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Περαστικά Πρόεδρε!

Εξιτήριο από το νοσοκομείο ύστερα από τριήμερη νοσηλεία πήρε ο Σταύρος Θεοδωράκης, ο οποίος αναμένεται να επιστρέψει στα καθήκοντά του από την ερχόμενη Δευτέρα. Ο επικεφαλής του Ποταμιού υπεβλήθη πριν από τρεις μέρες σε χειρουργική επέμβαση, προκειμένου να αφαιρεθεί αντιμετωπίσιμη νεοπλασία με την οποία διαγνώστηκε. Η επέμβαση στον Σταύρο Θεοδωράκη[…]

Περισσότερα »

1ος Απογευματινός αγώνας δρόμου “Παναθήναια 2014”

Μέρα γιορτής για την Αθήνα, καθώς συμπληρώνονται εβδομήντα χρόνια από την απελευθέρωσή της, από το γερμανικό ζυγό. Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων και ο 1ος Απογευματινός αγώνας δρόμου «Παναθήναια 2014», με ελεύθερη συμμετοχή. Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 5 το απόγευμα από το Παναθηναϊκό Στάδιο, με σημείο τερματισμού πάλι το Καλλιμάρμαρο.[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *