Ανακοινώνονται οι βαθμολογίες των Ειδικών Μαθημάτων

Από το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων ανακοινώνονται οι βαθμολογίες των Ειδικών Μαθημάτων για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων ΓΕΛ και ΕΠΑΛ.
Οι υποψήφιοι θα μπορούν να βρίσκουν τη βαθμολογία τους στην ιστοσελίδα  http://results.it.minedu.gov.gr πληκτρολογώντας τον 8-ψήφιο κωδικό τους και τους 4 αρχικούς χαρακτήρες από το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο και το μητρώνυμο τους με κεφαλαίους ελληνικούς χαρακτήρες.
Τέλος, υπενθυμίζεται ότι οι υποψήφιοι θα μπορούν να οριστικοποιήσουν το μηχανογραφικό τους δελτίο στην ηλεκτρονική διεύθυνση  http://exams.it.minedu.gov.gr  (επιλέγοντας ΟΡΙΣΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ) έως και την Δευτέρα 16-7-2018. Η προθεσμία είναι αποκλειστική και μετά την παρέλευσή της κανένας υποψήφιος δεν θα μπορεί να οριστικοποιήσει το μηχανογραφικό του δελτίο.
Προτείνεται οι υποψήφιοι να εκτυπώσουν ή/και να αποθηκεύσουν στον υπολογιστή τους το οριστικοποιημένο μηχανογραφικό (που θα έχει αποκτήσει αυτόματα και αριθμό πρωτοκόλλου), ώστε ανά πάσα στιγμή να μπορούν να δουν τις τελικές προτιμήσεις τους.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Υποτροφίες για 3685 φοιτητές από το ΙΚΥ μέσω ΕΣΠΑ

Μέχρι τις 28 Απριλίου οι αιτήσεις για τις υποτροφίες του ΙΚΥ από το www.iky.gr για φοιτητές που ανήκουν σε ευπαθείς οικονομικά ομάδες. Οι υποτροφίες θα είναι για τέσσερα χρόνια διάρκειας 9 μηνών και η φετεινή ισχύει αναδρομικά από την 1η Οκτωβρίου 2016. Τα ποσά είναι 300 ευρώ για φοιτητές που[…]

Περισσότερα »

Κλείνει μετά από 85 χρόνια το ιστορικό Μιχαλοπούλειο

Toυ Θοδωρή Ασβεστόπουλου… Λουκέτο έβαλε το Μιχαλοπούλειο στην Καλλίπολη, ένα από τα ιστορικά ιδιωτικά εκπαιδευτήρια του Πειραιά, εξαιτίας των περιορισμένων εγγραφών για τη σχολική χρονιά 2015 – 2016. «Το σχολείο λειτουργούσε από το 1931. Όμως η δεινή οικονομική κατάσταση που επικρατεί στη χώρα και ειδικά στον Πειραιά από τη μία[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *