Ανακοινώσεις της Ε.Π.Σ. Πειραιά

Την ετήσια εθελοντική της αιμοδοσία ανακοίνωσε η Ενωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πειραιά, η οποία γνωστοποίησε επίσης πως η μεταγραφική περίοδος θα ολοκληρωθεί στις 31 Μαρτίου και όχι τον Φεβρουάριο.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις της ΕΠΣΠ:

«Την ετήσια εκδήλωση της αιμοδοσίας προγραμματίζει  η Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ για την Τετάρτη 31 Μαρτίου 2021  τις ώρες 14.30 – 18.30, στα γραφεία της ένωσης στον περιβάλλοντα χώρο ΣΕΦ, ελπίζοντας ότι οι εθελοντές αιμοδότες που προέρχονται από το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο του Πειραιά θα ανταποκριθούν όπως την τελευταία  χρονιά 2019.

Να σημειωθεί ότι η περσινή εκδήλωση της αιμοδοσίας λόγω των αναστολών της πανδημίας είχε αναβληθεί, οπότε  αντιλαμβανόμαστε ότι οι ανάγκες για λίγες σταγόνες αίματος είναι μεγάλες».

«Όπως μας ενημέρωσε η Ε.Π.Ο, παρατείνεται  η μεταγραφική  περίοδος  έως και τις 31/3/2021 αντί της 1/2/2021 που ισχύει τώρα, (διενέργεια εγγραφών/μετεγγραφών/επανεγγραφών κλπ. εσωτερικού χαρακτήρα για όλα τα ερασιτεχνικά σωματεία)».

«H E.Π.Σ.ΠEIΡAIA ανακοινώνει  την λειτουργία της Σχολής UEFA D΄ τα διήμερα  20-21 &27-28 Μαρτίου 2021 που θα πρέπει ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ να παρακολουθήσει τουλάχιστον ένας εκπρόσωπος από κάθε ποδοσφαιρική ακαδημία των σωματείων της δύναμής μας.

Επιπλέον την σχολή μπορούν να παρακολουθήσουν  κατά σειρά προτεραιότητας στελέχη, προπονητές αλλά και γονείς (εφόσον υπάρχει διαθεσιμότητα).

Η κατοχή πιστοποιητικού UEFA D΄ θα αποτελεί πλέον ένα από τα κριτήρια ελέγχου λειτουργίας και κατάταξης που θα θεσπιστούν από την ΕΠΟ.

Η παρακολούθηση της Σχολής UEFA D΄ στα διήμερα  20-21 &27-28 Μαρτίου 2021 είναι ΔΩΡΕΑΝ και θα γίνει διαδικτυακά, ενώ το πρακτικό μέρος της Σχολής θα πραγματοποιηθεί μόλις οι υγειονομικοί κανόνες το επιτρέψουν.

Αναλυτικά για την θεματολογία της Σχολής, αλλά και για τα δικαιολογητικά  εγγραφής, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να πληροφορηθούν από το site της Ε.Π.Σ. Πειραιά (ενότητα ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ – ΕΝΤΥΠΑ)».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ανεβαίνει επίπεδο και στα δυναμικά σπορ

Με κάθε επισημότητα ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός εγκαινίασε το βράδυ της Παρασκευής τις εγκαταστάσεις των Πολεμικών Τεχνών (Πυγμαχία, Ταε Κβο Ντο, ΚικΜπόξινγκ, Καποέιρα) του στην εμπορική στοά του «Γ. Καραϊσκάκης». Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Πειραιώς κ. Σεραφείμ ο οποίος τέλεσε και τον αγιασμό των νέων[…]

Πέθανε ο Μάκης Ψωμιάδης