Ανακοίνωση – «ναυάγιο» της Ε.Ι.Ο. για την καταγγελία Μπεκατώρου

Κατώτερη των περιστάσεων φάνηκε η Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία μπροστά στη δημόσια καταγγελία της Σοφίας Μπεκατώρου, πως έπεσε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από στέλεχος της Ομοσπονδίας όταν ήταν 21 ετών. Αντί να καταδικάσει το γεγονός και να ζητήσει ΑΜΕΣΑ τη διελεύκανση της υπόθεση, η Ε.Ι.Ο. προέβη στην παρακάτω ανακοίνωση, που αφήνει ακάλυπτη την Ελληνίδα Ολυμπιονίκη:

«Με αφορμή την δημόσια τοποθέτηση της Ολυμπιονίκου κ. Σοφίας Μπεκατώρου, η Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία δηλώνει ότι μέχρι πρόσφατα δεν είχε λάβει καμία επιστολή ή έστω άτυπη καταγγελία σχετικά.

Ωστόσο, ακόμη κι αν είχε λάβει ανεπίσημη καταγγελία, η Ομοσπονδία θα ήταν άτεγκτη στην αντιμετώπιση τέτοιου φαινομένου.

Επειδή, όμως, δεν πρέπει να πλανάται οποιαδήποτε σκιά για οποιονδήποτε, παροτρύνουμε την καταγγέλλουσα, εφόσον πήρε την πρωτοβουλία έστω και μετά τόσα χρόνια  να μιλήσει σχετικά με αυτό το δυσάρεστο περιστατικό, να γίνει συγκεκριμένη,  και η Ομοσπονδία, εφόσον εμπίπτει στην αρμοδιότητά της, να μην έχει κανείς αμφιβολία ότι θα πράξει τα δέοντα».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ολο και πιο κοντά στην Αδριατική Λίγκα ο Ολυμπιακός

Ο Γενικός Διευθυντής της Αδριατικής Λίγκας, Κρέζιμιρ Νόβοσελ με δηλώσεις του στη Live Sports επιβεβαίωσε πώς ο Ολυμπιακός έστειλε επιστολή στην ABΑ Liga ζητώντας να μάθει πληροφορίες για τον τρόπο λειτουργίας της ABA Liga. Μάλιστα, στις 11 Απριλίου έχει προγραμματιστεί έκτακτο Δ.Σ. της Αδριατικής Λίγκας κι ένα από τα βασικά[…]

Περισσότερα »

Οι αθλητικές τηλεοπτικές μεταδόσεις της Παρασκευής (4/12)

Πλούσιο και σήμερα το τηλεοπτικό πρόγραμμα από τον χώρο του αθλητισμού. Δείτε αναλυτικά τις αθλητικές τηλεοπτικές μεταδόσεις της Παρασκευής: 13:30 COSMOTE SPORT 7 Monza, SS4 Rogia 1 WRC 15:20 COSMOTE SPORT 5 Grand Prix Σακίρ, Ελεύθερα Δοκιμαστικά 1 Formula 1 16:00 COSMOTE SPORT 7 Monza, SS4 Rogia 2 WRC 18:35[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *