Ανακοίνωση της ΕΠΣ Πειραιά για ο Μητρωο Αθλητικών Σωματείων της ΓΓΑ

Σε εξέλιξη βρίσκεται η διαδικασία της δημιουργίας του Μητρώου Αθλητικών Σωματείων από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και η Ενωση Ποδοσφαιρικων Σωματείων Πειραιά εξέδωσε ανακοίνωση – ενημέρωση για τα μέλη της:

«Όπως μας ενημέρωσε η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, όλα τα Αθλητικά ερασιτεχνικά σωματεία θα πρέπει να  εγγραφούν στο Μητρώο Αθλητικών Σωματείων  που δημιούργησε η Γ.Γ.Α. για την καταγραφή του συνόλου των αθλητικών ερασιτεχνικών σωματείων.

Η εγγραφή στο μητρώο Αθλητικών Σωματείων της ΓΓΑ είναι απαραίτητη προκειμένου να τύχουν των παροχών και των ευεργετημάτων που προβλέπονται στα μέτρα στήριξης των Αθλητικών Φορέων λόγω του κορωνοϊού.

Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η κατοχή του κάθε σωματείου  της Ειδικής Αθλητικής Αναγνώρισης.

Σε διαφορετική περίπτωση τα σωματεία που δεν έχουν  την «Ειδική Αθλητική Αναγνώριση» θα πρέπει να ακολουθήσουν την διαδικασία για την απόκτηση της Ειδικής Αθλητικής Αναγνώρισης από την Γ.Γ.Α..

Τα σωματεία μας για να μπορέσουν να ενημερωθούν και να ξεκινήσουν την διαδικασία, πρέπει να χρησιμοποιήσουν την  πλατφόρμα προεγγραφής αθλητικών σωματείων στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Α.  www.gga.gov.gr/mitroo .

Η Προεγγραφή των  σωματείων θα πρέπει να  γίνει μέχρι την  Παρασκευή 5 Ιουνίου 2020».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η συνέντευξη του κ. Μαρινάκη στο B.B.C.

Η ανθρωπιστική βοηθεία του Ολυμπιακού, ο οποίος καθημερινώς φροντίζει τη σίτιση χιλιάδων προσφύγων στο Λιμάνι του Πειραιά έχει γίνει θέμα και έχει προβληθεί από τα μεγαλύτερα διεθνή ΜΜΕ. Μάλιστα, το BBC φιλοξενεί συνέντευξη του προέδρου των ερυθρολεύκων, Βαγγέλη Μαρινάκη για την πρωτοβουλία αυτή. Διαβάστε αναλυτικά τι δήλωσε ο διοικητικός ηγέτης[…]

Περισσότερα »

Παίχτης του Παναθηναϊκού για τα επόμενα πέντε χρόνια ο Λούντζης

Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την απόκτηση του νέου ταλέντου του ελληνικού μπάσκετ, 16χρονου Μιχάλη Λούντζη. Η ανακοίνωση:  Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την απόκτηση του Μιχάλη Λούντζη για τα επόμενα πέντε χρόνια. Ο Μιχάλης Λούντζης γεννήθηκε στις 4 Αυγούστου του 1998 και είναι αρχηγός της Εθνικής Παίδων. Έχει ύψος 1,95μ. και αγωνίζεται[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *