Αναλυτικά το πρόγραμμα στήριξης της εστίασης

 

 

Για το πρόγραμμα στήριξης της εστίασης μίλησε την Τετάρτη (7/4) στο Κανάλι Ένα 90,4 και την εκπομπή «Πρωινή Ενημέρωση» με την δημοσιογράφο Λία Λάππα, ο οικονομικός σύμβουλος Γιάννης Χατζησαλάτας.

Συγκεκριμένα ανέφερε ότι, το πρόγραμμα στήριξης της εστίασης ύψους 330 εκατ. ευρώ ως κεφάλαιο κίνησης με απαραίτητη προϋπόθεση την μείωση τζίρου του 2020 τουλάχιστον 30% σε σχέση με το 2019.

Το ποσοστό επιδότησης, πρόσθεσε ο κ. Χατζησαλάτας, ορίζεται στο 7% επί του τζίρου 2019, με έναρξη επιχείρησης το 2019 ή το 2020 υπολογίζεται με τις ημέρες κύκλου εργασιών του 2019 και του 2020 αντίστοιχα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Eurogroup: Στις 23 Οκτωβρίου η επιστροφή των επικεφαλής των θεσμών

Στις 23 Οκτωβρίου αναμένεται να επιστρέψουν στην Αθήνα οι επικεφαλής των θεσμών, όπως έγινε γνωστό μετά το τέλος της συνεδρίασης του Eurogroup, ενώ σύμφωνα με τον πρόεδρο Γερούν Ντέισελμπλουμ υπάρχει ισχυρή θέληση από όλες τις πλευρές η τρίτη αξιολόγηση να τελειώσει πριν το τέλος του 2017. Σε ό,τι αφορά το[…]

Περισσότερα »

Το ΣΔΟΕ αναζητά 78 «ράμπο»

Με 78 υπαλλήλους θα ενισχυθεί άμεσα το προσωπικό της Ειδικής Γραμματείας Σώματος Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος (ΣΔΟΕ) του υπουργείου Οικονομικών προκειμένου να καλύψει τις ιδιαίτερα αυξημένες υπηρεσιακές ανάγκες στην Κεντρική Υπηρεσία ΣΔΟΕ Αθηνών, στην Περιφερειακή Διεύθυνση Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος Αττικής-Αιγαίου και στην Περιφερειακή Διεύθυνση Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος Κεντρικής και Ανατολικής Μακεδονίας[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *